Görüş Bildir
Haberler
Kimin Aklından Çıkmıyorsun?

Kimin Aklından Çıkmıyorsun?

Aslında merak etmesen de bir şekilde düşünmeye başladığın kişileri neden düşünüyorsun? Sürekli seni düşünen insanlar zamanla senin de onu düşünmene neden olabilir. Sen kimin aklından çıkmıyorsun?

Eğer hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Yaşını da!

3. Hayatında en mutlu olduğun anları düşündüğünde, genellikle kiminle oluyorsun?

4. Senin aklından çıkaramadığın biri var mı?

5. Özlediğin şeyleri tekrar yaşama fırsatın olacak ama son bir yılını unutacaksın yapar mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şu an hayatında bunlardan hangisi daha önemli?

7. Sana aşık olan ama senin ilgi duymadığın birini nasıl reddedersin?

8. Sen birini çok özlediysen ne yaparsın?

8. Sen birini çok özlediysen ne yaparsın?

9. Seni insanlarda etkileyen şey ne?

9. Seni insanlarda etkileyen şey ne?

10. Son olarak sen insanlarla kolay bağını koparabilir misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eski sevgilin...

Sen eski sevgilinin aklından çıkmıyorsun. Yaşadığınız şeyleri unutamadığı gibi seni de unutamamış. Gittiği her yerde seni aramış ve tanıştığı her kişi de senin özelliklerini bulmaya çalışmış. Sen belki de artık ona karşı bambaşka duygular hissediyor belki de hiçbir duygu hissetmiyorsun. Yaşadığın şeyleri zor da olsa atlatmış olabilirsin. Ama bu duyguları atlatamayan biri varsa o da eski sevgilin. Sana hissettiği duyguları unuttuğunu sansa da en küçük bir hatıra ile hatırlayan, bir kokuyla aklı karışan eski sevgilin seni aklından çıkaramıyor. Her saniye her an seni düşünüyor. Senin için bitti veya bitmedi bunu bilemeyiz. Bildiğimiz tek şey onun çektiği acı... İlişkilerin başında mutluluktan ayaklarımız yerden kesilmişken, sonuna doğru büyük hasarla atlatılmış olan kavgalar sonucu ilişkiler de bitiyor. Geriye baktığında ne kadar çok şey yaşamışım, yeri gelince gülmüşüm yeri gelince ağlamışım dediğin anların eski sevgilinle olmuş. Şimdi sadece eğlenceli zamanların aklına geldiği eski sevgilin senin için sadece bir anı olabilir ama onun için sen bir anıdan çok daha fazlasısın.

Flörtün...

Seni aklından çıkaramayan kişi flörtün. Şu an belki de hayatınızın en tatlı ve mutlu günlerini birlikte geçiriyorsunuz. ikinizin de birbirinize karşı hisleri oldukça yoğun. Durum böyleyken ne sen onu aklından çıkartabiliyorsun ne de flörtün seni aklından çıkartabiliyor. Birbirinize karşı beslediğiniz bütün duygular zamanla daha da büyüyor. Bir daha geri gelmeyecek olan bu heyecanlı günlerin tadını da siz çıkartıyorsunuz. Küçük tartışmalar ama anında geri barışmalar, her geçen gün konuşacak konunun artması ve tanıdıkça biraz daha aşık olmaya başladığın flörtün ile daha da güzel günlerin olacak. Sen aşkı bulmuş olabilir ve bu aşkın peşinden de koşarak gidebilirsin. Şu an için riskli adımlar atmaktan çekinmeyen ama bir yandan da geleceğini düşünen sen için tercihler ve seçimler oldukça önemli. Seni aklından çıkaramayan kişiye yani flörtüne bu sonucumuzu gönder de artık bazı şeyleri tam anlamıyla itiraf etsin.

Çoktan unuttuğun biri...

Seni aklından çıkaramayan kişi senin çoktan unuttuğun bir kişi. Yani hayatında bir dönem gelip geçmiş, ikiniz de farklı yönlere savrulmuşsunuz ama şimdi bazı şeyler değişmeye başlamış. Bu değişim içinde de senin çoktan unuttuğun ama seni bir türlü unutamayan kişinin fikirleri yatıyor. Karşılıklı yanlışlar yapılmış olabilir veya çok kalpler kırılmış da olabilir. Bütün bunlar sonucu birbirinizi bir daha görmemiş olabilirsiniz. Affedilemeyecek şeyler yaşadığın biri seni aklından çıkartamıyor. Ne olursa olsun bir şekilde seni düşünen ve yaptıkları için pişman olan biri var. Sen bu kişiyi geride bırakmış olsan da o kişi seni geri de bırakamamış. Bıraktım sanmış ama bir süre sonra tekrar aynı yerde bulmuş kendini. Geçmişte bıraktığın kişileri iyi düşün. Seni gizli gizli takip eden, her yaptığın şeyden haberi olan kişi senin geçmişinde bıraktığın bir kişi. Bu kişinin kim olabileceğini bulmak da sana kalıyor. Etrafına, geri de bıraktıklarına veya bıraktım sandıklarına iyi bakmalısın.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
175
104
46
33
30
24
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın