Görüş Bildir
Haberler
Evde Can Sıkıntısından Ne yapacağını Şaşıranlar İçin Bir Oturuşta Sezon Sezon İzlemelik 15 Enfes Anime

Evde Can Sıkıntısından Ne yapacağını Şaşıranlar İçin Bir Oturuşta Sezon Sezon İzlemelik 15 Enfes Anime

Hera Syndulla
24.03.2020 - 15:20 Son Güncelleme: 20.04.2020 - 21:46

Malum, Koronavirüs salgını yüzünden hepimiz evdeyiz. Ama bu, birbirinden enfes animelerle kaliteli zaman geçirmemize engel mi? Elbette hayır! 

O zaman sizi ufak ufak listemize alalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Tate no Yuusha no Nariagari

1. Tate no Yuusha no Nariagari

Iwatani Naofumi, kahraman olmak için 3 kişi ile birlikte paralel bir dünyaya çağrılır ve bu çağrılan kahramanlar efsanevi ekipmanlarla donatılırlar. Kalkan Kahramanı olan Naofumi ise deneyimsizliği ve yetersizliğinden dolayı en zayıf kahraman olarak görülür ve ihanete uğrar. Kendine ihanet edenlerden intikamını almaya ant içer. Böylece paralel dünyadaki kaderi başlar...

2. Kimetsu no Yaiba

2. Kimetsu no Yaiba

Eski çağlardan beri ormanda insan yiyen iblisler olduğu söylentisi gezmektedir. Bundan ötürü yerli halk gece vakti dışarıya çıkmayı hiç göze alamıyordur. Aynı zamanda efsaneye göre geceleri bu kana susamış iblisleri avlayan bir iblis avcısı vardır. Genç Tanjirou içinse bu söylentiler yakında acı gerçeklere dönüşecektir...

3. Back Street Girls: Gokudols

3. Back Street Girls: Gokudols

Ameliyatla kadın olmaya zorlanan üç yakuza kardeşi, bir yıllık yoğun bir eğitimin ardından yeraltı J-pop idol ortamına inanılmaz bir giriş yapar. Ama gündemde kalmak isterken başlarına da gelmeyen kalmayacaktır.

4. Dr. Stone

4. Dr. Stone

Kaçınılmaz bir günde, tüm insanlık kör edici bir ışık parlamasıyla donakalmıştır. Birkaç bin yıl sonra, Liseli Taiju uyanır ve kendini heykellerin dünyasında kaybolmuş şekilde bulur ama yalnız değildir! Onun bilime aşık arkadaşı Senku da kalkmıştır ve birkaç aydır çalışıyordur. Hatta bilimin gücüyle medeniyeti yeniden inşa etmek için aklında bir fikri vardır...

5. Yakusoku no Neverland

5. Yakusoku no Neverland

Lütuf Yetimhanesi'nde uyulması gereken tek bir kural vardır: yetimhaneden ayrılmamak. Ama bir gün sınav birincilerinden olan iki yetim, yetimhanenin kapısına gitmeyi cüret edip varoluşlarının ardındaki korkunç gerçeği ortaya çıkarırlar: yetimhaneleri gizemli şeytan ırkı için yiyecek üretilen bir çiftlik, kendileriyse yenmek için yetiştirilen besi hayvanıdır. Kaçış planlarını uygulamak için sadece birkaç ayı kalan çocuklar, bir şekilde önceden karar verilmiş kaderlerini değiştirmek zorundadır...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kenja no Mago

6. Kenja no Mago

Kazada ölmüş genç bir adam başka bir dünyada bir bebek olarak yeniden doğdu. Sonrasında yurtsever bir kahraman olan 'Bilge' Merlin Wolfrod onu yanına aldı ve Shin adını verdi. Merlin'in torunu olarak yetiştirildi, Merlin'in öğretileriyle aldığı eğitimi sonucunda bazı şok edici güçler kazandı. 15 yaşına geldiğinde ise büyük babası Merlin, 'Ona sağduyu öğretmeyi unuttum!' dedi. Anormal bir çocuğun alışılmadık, başka bir dünyadaki fantezi hayatı burada başlıyor...

7. Beastars

7. Beastars

Etçil ve otçul hayvanların bir arada yaşadığı bir dünyada, Cherryton Akademisi öğrencilerinin okul hayatı aşk, umut, kuşku ve zorluklarla dolu geçmektedir. Ana karakterimiz, drama kulübünün üyesi kurt Regoshi, tehlikeli görünümüne kıyasla nazik bir kalbe sahiptir. Yaşamının büyük bir kısmında diğer hayvanlar tarafından nefret edilerek ve kendisine korkuyla yaklaşılarak geçirmiş, bu hayatına alışmıştır. Ancak yakında bu durum değişecek, kendi sıkıntıları olan akranlarına yakınlaşacak ve Regoshi'nin okul yaşantısı günden güne değişime uğrayacaktır.

8. Dororo

8. Dororo

Bir samuray efendisi, yeni doğmuş oğlunun organlarını savaş alanın üstünlük sağlamak için 12 şeytana feda eder. Yine de terk edilmiş olan bu bebek, bir doktor sayesinde hayatta kalmayı başarır. Vücudunu tek parça olarak geri almak için çok sayıda şeytanı avlamaya karar veren genç kahraman, yolculuğu sırasında Japonya’nın en büyük hırsızı olduğu söylenilen bir yetimle karşılaşır.

9. Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou

9. Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou

17 yaşındaki Hajime Nagumo ortalama bir otakudur. Geceleri ders çalışıp okulda uyuduğu sıradan hayatı sınıfının geri kalanıyla bir fantezi dünyasına çağrılmasıyla tersine döner. Gittikleri dünyada arkadaşlarıyla birlikte kahraman gibi muamele görür ve insan ırkının neslinin tükenmesini önlemekle görevlendirir. Ancak tam da bir otakunun rüyası olacak bu olay bir anda Hajime'nin kabusu olur. Tüm arkadaşları tanrısal güçlerle kutsanmış olsa da Hajime'nin sadece dönüşüm becerisi vardır. Zayıf olduğu için arkadaşlarının zorbalığına uğrar. Bir zindan arayışı onu grubundan ayırır. Najime canavarla dolu bu tehlikeli dünyada hayatta kalabilecek midir?

10. Kaguya-sama wa Kokurasetai: Tensai-tachi no Renai Zunousen

10. Kaguya-sama wa Kokurasetai: Tensai-tachi no Renai Zunousen

Ülkedeki en yüksek notlara sahip olduğu için dahi ilan edilen Miyuki Shirogane, prestijli Shuchiin Akademisi'ne öğrenci konseyi başkanı olarak seçilir, böylece güzel ve varlıklı başkan yardımcısı Kaguya Shinomiya ile birlikte çalışmaya başlar. İkisinin romantik bir ilişkisi olmamasına rağmen, öğrenciler tarafından mükemmel bir çift olarak kabul görülürler. Zamanla birbirlerine aşık da olurlar ama iki taraf da itiraf etmeye gönüllü değildir, çünkü bunu bir zayıflık belirtisi olarak görmektedirler. Miyuki ve Kaguya elit öğrenciler olmaktan gurur duyduklarından, karşı tarafa itiraf ettirmek için ne gerekiyorsa yapmaya karar verirler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Saiki Kusuo no Ψ-nan

11. Saiki Kusuo no Ψ-nan

Saiki Kusuo, telepati ve telekinezi dahil, envai çeşit süper güce sahiptir. Kulağa müthiş gibi gelse de Kusuo'nun deneyimlerine göre süper güçler öyle sanıldığı kadar ahım şahım şeyler değildir. Kendisi, can sıkıcı yeteneklerine rağmen, normal bir hayat sürmeye çalışır.

12. 3-gatsu no Lion

12. 3-gatsu no Lion

Rei Kiriyama, yakın zamanda tek başına yaşamaya başlamış ve geçimini profesyonel olarak oynadığı Shōgi sayesinde sağlamaya çalışan 17 yaşında bir lise öğrencisidir. Hayatında duygusal açıdan sıkıntılar çeken kahramanımızın pek fazla arkadaşı yoktur ve kendisini evlatlık olarak alan aileyle de geçinememektedir. Bunların yanı sıra Shōgi kariyeri de inişli çıkışlı olarak ilerlemektedir. Ancak Rei'yi tanıyan ve ona karşı iyi davranan kişiler de yok değildir. Kawamoto kardeşler; Akari, Hinata ve Momo, Rei'ye eksikliğini hissettiği aile ve dost sevgisini ellerinden geldiğince aktarmaya çalışmaktadırlar. Rei de her ne kadar kendisini uzak tutmaya çalışsa da gördüğü bu ilgi onu mutlu etmektedir. İşte hikayemiz Rei'nin kişisel olarak olgunlaşmaya başladığı bu dönemi ele alır.

13. Castlevania

13. Castlevania

Bir vampir avcısı, Dracula'nın komuta ettiği, öteki dünyaya ait yaratıklardan oluşan ordunun ablukasındaki şehri kurtarmak için savaşır. Klasik video oyunundan uyarlandı.

14. Karakai Jozu No Takagi-San

14. Karakai Jozu No Takagi-San

'Eğer kızarırsan, kaybedersin.”

Bu prensip altında Nishikata, yan sırasındaki Takagai tarafından sürekli alay ediliyor. Gururu yerle bir olan Nishikata ona bir gün bunu ödeteceğine dair yemin eder. Günden güne farklı yöntemler ile onunla alay etmeye çalışır ama tam tersine her seferinde Takagi onunla alay eder. Acaba bir gün Nishikata Takagi’nin yüzünü kızartabilecek mi?

15. Sword Gai: The Animation

15. Sword Gai: The Animation

Efsanevi ve şeytani bir kılıç, genç bir adamın vücudunun parçasıdır. İnsanlığın kaderini kolunda taşıyan bu adam, kılıcın uğursuz güçlerini düşmanlarına karşı kullanır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yüzlerce TV kanalı, en sevilen diziler ve çok daha fazlası TV+ ile seni bekliyor.

Yüzlerce TV kanalı, en sevilen diziler ve çok daha fazlası TV+ ile seni bekliyor.

İzlenecek ne kadar dizi varsa TV+'ta! Sen de hemen indir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
122
51
22
14
8
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Beastars nasil desem degisik, bir sekilde konusuyla sizi icine cekiyor ben sevdim, bir bakin derim.

seydi

koro sensei

Pasif Kullanıcı

assassination classroom insanın hiç beklemeyeceği şekilde duygusal bitiyor. Anime sağ gösterip sol çakıyor

hsynnnnnn

ya bir de death note ve avatar- the last airbender nası listede olmaz anlamadım.

Pasif Kullanıcı

Onları zaten herkes biliyor ondan belki koymamışlardır. Anime dünyasının Titanic'leri onlar