Görüş Bildir
Haberler
Eşinin Benzin Döküp Yaktığı Nursen Şengül Hayatını Kaybetti

Eşinin Benzin Döküp Yaktığı Nursen Şengül Hayatını Kaybetti

Antalya’da 26 Ekim’de eşi Zekai Şengül’ün, üzerine benzin dökerek yakmak istediği Nursen Şengül, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede dün akşam hayatını kaybetti. 48 yaşındaki cani koca Zekai Şengül ise üzerine sıçrayan alevler nedeniyle 1 Kasım'da ölmüştü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Antalya Kemer'de tartıştığı eşi tarafından benzin dökülerek yakılan Nursen Şengül'ün ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede dün akşam hayatını kaybettiği öğrenildi. Eşini benzinle yakmaya çalışırken kendisi de yanan Zekai Şengül ise 1 Kasım'da ölmüştü.

Ajanslara yansıyan haberlere göre 26 Ekim günü akşam saatlerinde eşiyle tartışan gemi mühendisi Zekai Şengül evinden çıkarak benzin almaya gitti.

Eve bir bidon benzinle dönen Şengül, dokuz yaşındaki kızını dışarı çıkarıp, tüm kapı ve pencereleri kapattı. Ardından 38 yaşındaki Nursen Şengül’ün üzerine benzin döküp ateşe verdi. 

Nursen Şengül alevler içinde kalırken, Zekai Şengül de yandı. Eve de sıçrayan alevler itfaiyenin müdahalesiyle söndürülürken, sağlık ekipleri yüz ve vücutlarında ağır yanıklar bulunan Şengül çiftini hastaneye götürdü.

Nursen Şengül 17 gündür yoğun bakımdaydı

Nursen Şengül 17 gündür yoğun bakımdaydı
İçeriğin Devamı Aşağıda

Nursen Şengül ilk müdahalenin ardından Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edilerek yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınmış, Zekai Şengül ise İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderilmişti. Zekai Şengül'ün 1 Kasım’da hayatını kaybettiği belirtilmişti.

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tedavisine devam edilen Nursen Şengül’ün ise dün akşam yaşamını yitirdiği öğrenildi.

İmam "Nasıl bilirdiniz?" diye sordu; cevap veren olmadı

İmam "Nasıl bilirdiniz?" diye sordu; cevap veren olmadı

Zekai Şengül'ün cenazesi memleketi Düzce'de toprağa verilirken imamın 'Nasıl bilirdiniz?' sorusuna kimsenin cevap vermediği öğrenildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
fafatara

Ne söylenebilir ki, bir çocuk daha annesiz kaldı bir erkek vahşeti yüzünden. Lanet olsun.

fafatara

Haklısın kardeşim ne diyebilirim ki.

the-crown

Sen bide öbür dünyadaki alevi gör buna benzemez ama daha çok acıtır. Utanmaz adam kadıncağızı ne hallere sokmuş.

Vedat Sayar

Söyleyecek tek kelime bulamıyorum. Bir insan en ağır suçu işlese bile ölümü bu kadar acı olmamalı ki bu kadınının ne kadar ağır bir suçu olabilir? Bas bas ba... Devamını Gör