Görüş Bildir
Haberler
'Franco Özentisi Diktatör Bozuntusu' Demişti: Erdoğan'dan Özgür Özel'e 250 Bin Liralık Tazminat Davası

'Franco Özentisi Diktatör Bozuntusu' Demişti: Erdoğan'dan Özgür Özel'e 250 Bin Liralık Tazminat Davası

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel hakkında 250 bin TL'lik tazminat davası açtığı bildirildi. Özel, geçtiğimiz günlerde Erdoğan için 'Franco özentisi diktatör bozuntusu' ifadelerini kullanmıştı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP Meclis Grup Başkanvekili ve Manisa milletvekili Özgür Özel,  Meclis'te yaptığı konuşmada, Erdoğan'ın muhalefete yönelik 'beşinci kol' ifadesine tepki göstererek 'beşinci kol' terimini ilk kullanan kişinin İspanya diktatörü Franco olduğuna işaret etmiş ve Erdoğan'ı 'Franco özentisi diktatör bozuntusu' diye eleştirmişti.

Ayrıca bakınız 👇

Altun: Hukuk önünde hesap verecektir

Altun: Hukuk önünde hesap verecektir

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Özel'in ifadelerine tepki göstererek 18 yıldır seçimlerle iktidar olan Cumhurbaşkanı'na 'diktatör' ifadesini yakıştıranların 'ya satılmış bir zihniyetin siyasi bezirgânları ya da dış mihrakların kirli ajandalarını uygulayan siyasi lejyönerler' olduğunu savunmuştu.

Altun, 'Türkiye’nin, başta savunma sanayii olmak üzere yerli ve millî tüm unsurlarıyla bölgesel ve küresel düzeyde dengeler bozup yeni dengeler kurduğu bu kritik eşikte, kirli ittifaklar kuran bu kokuşmuş zihniyet hem millet nezdinde hem hukuk önünde elbette hesap verecektir' demişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

AKP Sözcüsü Ömer Çelik de yaptığı açıklamada "Milli irade düşmanı bir şahıs Cumhurbaşkanımıza diktatör diyerek yine demokrasi sınavından çakmış, faşistlik sınavından geçer not almış. Defalarca seçim kazanmış Cumhurbaşkanımıza “diktatör” demek 5. kol faaliyetidir" ifadelerini kullanmıştı. 👇

"Bozuntu kısmını geri alıyorum 'diktatör' sizin olsun"

"Bozuntu kısmını geri alıyorum 'diktatör' sizin olsun"

Özel, kendisine gelen tepkilere verdiği yanıtta ise “Sayın Erdoğan çıkmış ‘Türkiye’deki muhalefet 5. kol faaliyetidir’ diyor, Franco şunu söylüyor; ‘4 koldan kuşattık 5. kol içerde çalışıyor.’ Bir ülkenin cumhurbaşkanı çıkıp ülkenin muhalefetine 5. kol derse, o Franco ile bir anılırsa, ona cevap verilirse, ‘diktatör bozuntusu’ denilirse, orada düzeltilecek tek kelime vardır. ‘Bozuntu’ kısmını geri alıyorum ‘diktatör’ sizin olsun” demişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
17
9
7
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Tayyip bu davaları nasıl açıyor ya? Sıradan bir vatandaş olarak biz böyle meblağlarla açsak sebepsiz zenginleşme gerekçesiyle davalar reddedilir. Ama bakıyor... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Bu arada diktatörlük seçim kazanmamakla değil başkalarının temsil hakkını gaspetmekle olunur. Bunun en büyük örneği ülkeyi seçimsiz yönetmeyen Hitler'dir. Se... Devamını Gör

Bozkurt

Fahrettin Altun ve Ömer Çelik'in açıklamaları o kadar boş ki, tek başına incir çekirdeği bile daha fazla yer kaplıyor.

Yigit Karabey

adamin parasina para katiyorsunuz!!!! bi laf sokacaksin bari usturublu yap da , ise yarasin!!! onu bari becerin