Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan: '4G’ye Gerek Yok, 2 Yıl Sabredin 5G’ye Geçelim'

Erdoğan: '4G’ye Gerek Yok, 2 Yıl Sabredin 5G’ye Geçelim'

Onedio Medya
21.04.2015 - 22:36 Son Güncelleme: 22.04.2015 - 08:46
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) ile GSM operatörleri mobil iletişimde 26 Mayıs’ta yapılacak olan 4G ihalesi için geri sayım yapadursun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan şaşırtıcı “gerek yok” çıkışı geldi. 

Türk Telekom’un 175. yıl dönümü etkinliğine katılan Erdoğan, “Gündemde 4G ihalesi var. Ama dünya 5G’yi konuşuyor. 4G ile zaman kaybetmemize gerek yok. 3G’de 2 yıl daha sabredersek, 5G’ye geçeriz. Aksi takdirde 4G’ye geçersek Türkiye çöplük haline döner” diye konuştu.

2023 hedefleri doğrultusunda Türk Telekom’un önemli bir destekçi olacağını öngördüğünü belirten Erdoğan, “Teknoloji geliştirme konusunda Türk Telekom’un çok daha önde olacağına inanıyoruz. Bu ara rekabet halinde olduğu şirketten geri düşme hali var. Rekabeti artırın” dedi.

‘5G için çalışmaya başladık’

Yeni başladıkları bir kampanyayla daha önce hiç internet kullanmayanlara, 2 yıl süreyle bedava internet vereceklerini belirten Türk Telekom CEO’su Rami Aslan da 4G hizmetleriyle ilgili olarak şunları söyledi: “4G hizmetleri için hazırız. Ülkeye en güçlü en kaliteli 4G’yi getirme sözü veriyoruz. 5G teknolojisi için de şimdiden çalışmaya başladık” diye konuştu.

TeknoYo

Twitter'dan Seçmece Tepkiler

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0