Görüş Bildir
Haberler
En Tatlı Havalarda Billboard’ın Hot 100 Listesinde Neler Varmış Bakalım!

etiket En Tatlı Havalarda Billboard’ın Hot 100 Listesinde Neler Varmış Bakalım!

Ma Belle
06.04.2024 - 12:46

Havalar ısınmaya başladı ve en tatlı havalara giriş yaptık. Bu güzel havalarda Billboard Hot 100 listesi yine sürpriz isimlerle dolu! Müzik camiasının tüm seyrini değiştirdiği Billboard Hot 100 listesinde neler varmış bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Listemizin ilk sırasında Ariana Grande'nin "we can't be friends" şarkısını görüyoruz. Klibi kısa bir süre önce yayımlanmasına rağmen listenin ilk sırasında! 👏

2. Teddy Swims, "Lose Control" şarkısıyla Billboard'ı terk etmeyecek gibi duruyor. Çünkü tam olarak 31 haftadır listede!

3. Listenin üçüncü sırasında Benson Boone'u görüyoruz. "Beautiful Things" şarkısı ile listenin en hızlı yükselen şarkıcısı ödülünü aldı!

4. Playboi Carti & Rich The Kid ve ¥$, Ye & Ty Dolla $ign, beraber "CARNIVAL" şarkısını seslendirerek listede 5 haftadır yerlerini koruyorlar.

5. Yükselişini aylardır sürdürmeye devam eden Jack Harlow, "Lovin On Me" ile Billboard'dan vazgeçmeyecek gibi duruyor ve beşinci sıradan bizlere göz kırpıyor. 😉

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Beyoncé, nam-ı diğer Queen B, "TEXAS HOLD 'EM" ile altıncı sırada yer alıyor.

7. Sürprizlerden biri: Drake ve 4Batz işbirliği ile yayımlanan "act ii: date @ 8" şarkısı, beklenmedik bir sıçrayış ile listenin derinliklerinden tam yedinci sıraya kadar yükseldi!

8. TikTok'ta popülerliğini korumaya devam eden Tate McRae, "greedy" ile listenin sekizinci sırasından bize selam veriyor! 🙋♀️

9. Zach Bryan ve Kacey Musgraves'in birlikte seslendirdiği "Remember Everything", listemizin dokuzuncu sırasında yerini aldı.

10. Ariana Grande "yes, and?" şarkısıyla listenin onuncu sırasında yer alıyor. Bir sonraki Billboard Hot 100 listesinde görüşmek üzere. Müziksiz kalmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın