Görüş Bildir
Haberler
Elon Musk'ın 1 Nisan Şakası Gerçek Oldu: Tesla, Tekila Satmaya Başladı

Elon Musk'ın 1 Nisan Şakası Gerçek Oldu: Tesla, Tekila Satmaya Başladı

R.G.
06.11.2020 - 16:04

Elon Musk'ın 1 Nisan 2018'de yaptığı şaka gerçek oldu ve Tesla, tekila satmaya başladı. ABD'deki bazı eyaletlerde satın alınabilen tekilanın fiyatı ise 250 dolar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Elektrik motorlu otomobil üreticisi Tesla'nın kurucusu Elon Musk, 1 Nisan 2018'de attığı tweette Tesla'nın iflas ettiğini ve kendisinin şişelerce 'Teslaquilla' içip, bir Model 3 başında ağlarken sızıp kaldığını söylemişti. 

2 yıl önce 1 Nisan şakasından ibaret olan bu olay, bugün gerçeğe dönüştü. Tesla, 'Teslaquilla' ismli tekilayı şirketin resmi web sitesi üzerinden satmaya başladı. 750 ml'lik şişelerde satılan Tesla markalı tekila, farklı şişe tasarımıyla da dikkati çekiyor.

Farklı tasarımıyla dikkati çeken şişe, Nosotros Tequila isimli bir şişe üreticisi tarafından Tesla için özel olarak oluşturuldu. Yıldırım emojisine benzeyen şekilde tasarlanan ve oldukça şık bir yapıya sahip olan şişe, Tesla'nın logosunu da barındırıyor.

Tesla tarafından piyasaya sürülen tekila, şirketin internet sitesi üzerinden satın alınabiliyor. Ancak şirket, daha çok tüketiciye ulaşabilmek adına her müşterinin, maksimum iki şişe  alabilmesine izin veriyor. 250 dolar fiyatı bulunan tekila teslimatlarının ise 2020 yılı sonunda başlayacağı belirtiliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
5
3
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Anıl Küçükrecep

sarhoş olunca otomatik pilot devreye giriyor sanırım