Görüş Bildir
Haberler
Elmalı Yağlı Güreşleri Saat Kaçta? Elmalı Yağlı Güreşleri Hangi Kanalda?

Elmalı Yağlı Güreşleri Saat Kaçta? Elmalı Yağlı Güreşleri Hangi Kanalda?

Müge Kakşi
05.09.2021 - 14:30

Bu yıl 669. kez düzenlenecek olan Elmalı Yağlı Güreşleri heyecanla bekleniyor. Geleneksel Elmalı Yağlı Güreşleri'nin programı belli olurken vatandaşlar güreşlerin hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacağını merak ediyor. Peki Elmalı Yağlı Güreşleri saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Antalya'nın Elmalı ilçesinde bu yıl 669'uncusu düzenlenen Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri başladı. Müsabakalar öncesi Cumhuriyet Meydanı'nda kortej yürüyüşü yapıldı. Elmalı Ömer Paşa Camisi'nde mevlit okutuldu, Kırkpınar eski başpehlivanlarından Recep Gürbüz, kabri başında yapılan dua ile anıldı. İşte Elmalı Yağlı Güreşleri yayınlanacağı kanal ve saati...

ELMALI YAĞLI GÜREŞLERİ BAŞLADI

İlk gün alt boyların mücadele ettiği güreşler, 5 Eylül Pazar günü yapılacak başpehlivanlık final müsabakasıyla sona erecek.

Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 669 yıldır devam eden Türk'ün ilk er meydanı Elmalı Güreşleri'nin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle geçen yıl düzenlenemediğini hatırlattı.

Güreşlerin bir yıl aradan sonra tekrar düzenlenmesinden dolayı büyük bir sevinç, mutluluk ve onur duyduklarını dile getiren Öztürk, güreşçilere başarılar diledi.

ELMALI YAĞLI GÜREŞLERİ SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Elmalı Yağlı Güreşleri, 10.30'da 4. Tur müsabakaları ile başlayacak. Devamında ise 13.00'da çeyrek final, 15.00'da yarı final, 17.00'da final maçları gerçekleşecek. Tüm bu müsabakalar Dmax ekranlarından canlı izlenebilecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın