Görüş Bildir
Haberler
Eğer Sevgilinle Bu 21 Maddeden 15’ini Yapıyorsan Mükemmel Bir Cinsel Hayatınız Var!

etiket Eğer Sevgilinle Bu 21 Maddeden 15’ini Yapıyorsan Mükemmel Bir Cinsel Hayatınız Var!

Aburoski
22.08.2020 - 21:00

Hadi cinsel ilişkiye dair her şeyi ortaya dökelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Biraz cinsel hayatından bahset bakalım!

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Pek iyi değil gibi!

Seçtiğin maddelere göre mükemmel bir cinsel hayatınızın olduğunu söyleyemiyoruz. Partnerinle biraz daha ufkunuzu bu anlamda genişletmeniz lazım. Yatak odanıza farklılıklar katmanız gerekiyor. Bazı tabularınızı bir kenara bırakmanın zamanı gelmiş de geçiyor gibi. Eğer bir an önce seks hayatınızda değişikliğe gitmezseniz ilişkinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Cinsel hayatınızı canlandırmanız ilişkinizin geleceği için önemli. Cinselliği seviyorsunuz ama  hakkında pek fazla şey bilmiyorsunuz. Cinsel ilişki sırasında utanıyor olabilirsiniz. Birbirinizi yönlendiremiyorsunuz. 

Profesyonel destek alabilirsiniz ya da internetten araştırmalar yapabilirsiniz. Cinsel ilişki sırasında birbirinize nasıl davranmanız gerektiğini öğrenmelisiniz. Öğrendiğinizde o zaman her şey daha güzel olacak. Kendinize güvendiğinizde de çok iyi olacaksınız.

Mükemmele doğru ilerliyorsunuz!

Seçtiğin maddelere göre cinsel hayatınızın mükemmel olması için çaba sarf ediyorsunuz. Bazı şeyleri yeni yeni öğreniyor gibisiniz. Birbirinizi kırmaktan çok korkuyorsunuz. Düşüncelerinizi, isteklerinizi çok önemsiyorsunuz. Bunlardan yola çıkarak kendinize muhteşem bir cinsel hayat yaratmaya çalışıyorsunuz. Bu şekilde düşünmeniz güzel. İletişiminiz kuvvetli olduğu için ciddi anlamda ideal bir cinsellik yaşayabilirsiniz.

Yeni şeyleri denemeye gerçekten açıksınız ve seviyorsunuz. Hangi noktalara dokunulması gerektiğini gerçekten çok iyi biliyorsunuz.Tabii aynı zamanda öğreneceğiniz de çok şey var. Zamanla her şey yerine oturacak ve mükemmele ulaşacaksınız.

İdeal bir cinsel hayatınız var!

Seçtiğin maddelere göre sen ve sevgilin mükemmel bir cinsel birliktelik yaşıyorsunuz. Cinsel hayatınıza çok fazla önem veriyorsunuz. Birbirinizin neler düşündüğü, neler hissettiği sizin için çok önemli. İsteklerinize göre hareket edebiliyorsunuz. Ayrıca sizin için uyumlu olmak da iyi bir cinsel hayat için önemli bir faktör. Yeniliklerden hiç çekinmiyorsunuz. Yeni deneyimler sizi daha istekli yapıyor. Klişelerden hiç hoşlanmıyorsunuz. Bazen sert bazen romantik olabiliyorsunuz. Belki de cinsel hayatınızın dört dörtlük olması ilişkinizin de devam etmesini sağlıyordur. 

Aklınızda haz dünyanıza dair çok daha değişik fikirler var. Bunları kısa sürede uygulamak istiyorsunuz. Uzun lafın kısası siz tam olarak herkesin istediği bir cinsel hayata sahipsiniz. Aynen böyle devam edin...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
886
396
344
295
178
175
131
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
çılgın serseri

yine ben hariç herkes sevişiyor

Salvador Dali

işaretleme yapacaktım fakat bilin bakalım ne eksik

DoctorWhat

valla ben de sağlıklı seks hayatı neymiş diye bakmaya geldim. Kötüsü bile yok bizde

haha

gerçekten bunların hepsini varsa beni de 3. alabilirler mi