Görüş Bildir
Haberler
Duygu Özaslan'dan Derin Talu'ya Ünlülerin Instagram'da Paylaştıkları Çok Konuşulan Bikinili Pozları

Duygu Özaslan'dan Derin Talu'ya Ünlülerin Instagram'da Paylaştıkları Çok Konuşulan Bikinili Pozları

04.09.2022 - 08:02

Yaz ayları gelir gelmez herkes gibi ünlüler de akın akın tatil beldelerine gidiyor. Bu sene de gelenek değişmedi ve ünlüler soluğu Bodrum'da aldı. Ege bölgesinin dolup taşmasıyla cıvıl cıvıl olan tatil beldelerinden ünlüler de nasibini aldı. Beachlerde ve plajlarda bikinili pozlar veren ve binlerce beğeni alan isimlere birlikte bakmaya ne dersiniz? Hazırsanız başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Duygu Özaslan muhteşem fiziğiyle büyüledi.

Duygu Özaslan muhteşem fiziğiyle büyüledi.

Sosyal medya fenomeni ve influencer Duygu Özaslan, yıllardır hayatımızda olan bir isim. Onu YouTube kanalındaki makyaj videoları ile tanısak da Instagram hesabına çekinmeden bikinili pozlarını koyabilen ilk ünlülerden birisi. Bu özgür duruşu ve muhteşem fiziği ile onun takipçilerini kendine hayran bıraktığını söylemek yanlış olmaz. Ne giyse yakışan influencer Duygu Özaslan, bu yaz da bikinili ve mayolu pozlarını Instagram hesabına eklemekten çekinmedi. Her renk ve her deseni taşıyabilen muhteşem fiziği ile sevenleri tarafından binlerce beğeni aldı. Düzenli sporun faydalarını bizlere bir kez daha gösteren Duygu Özaslan, birçok genç kadına da ilham oluyor.

Kusursuz fizik, genetik olsa gerek: işte, Deren Talu!

Kusursuz fizik, genetik olsa gerek: işte, Deren Talu!

Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu da ünlü güzellerimizden bir tanesi. Henüz 25 yaşında olan genç ünlü Deren Talu, kusursuz fiziğini Instagram hesabında paylaşmaktan çekinmiyor. Bikinili pozuyla binlerce beğeni alan Deren Talu'ya sevenleri tarafından övgü yağıyor. Canlı renkler giymeyi seven Deren Talu; bikini ve mayo tercihinde turuncu, pembe, kırmızı gibi tonları daha sık tercih ediyor. Mankenlik ve oyunculuk yapmasının da getirisi olan kaslı vücudu, bikini ve mayoyu oldukça iyi taşımasını sağlıyor.

Selin Şekerci bikinili pozu ile fiziğini konuşturdu.

Selin Şekerci bikinili pozu ile fiziğini konuşturdu.

Ünlü oyuncu Selin Şekerci, yıllardır oynadığı karakterlerle de hayatımıza renk katıyor. Fit vücudu ve formunu nasıl koruduğu ise sevenleri tarafından merak ediliyor. Setler bitip tatil gelince Selin Şekerci de kendini serin sulara bıraktı. Toprak tonlarında bir bikini ve kimono tercih eden güzel oyuncu, takipçileri tarafından binlerce beğeni aldı. Yetenekli oyuncu, performanslarının yanında güzelliğiyle de sevenlerini kendine hayran bıraktı.

Ünlü manken Didem Soydan'dan cesur pozlar.

Ünlü manken Didem Soydan'dan cesur pozlar.

Ünlü manken Didem Soydan, mankenlik ile para kazanan ünlülerden biri. Hâl böyle olunca düzenli spor ve sağlıklı beslenme, onun hayatının vazgeçilmezi oluyor. Böylece Didem Soydan'a ne giyse yakışıyor. Bronz tenine açık mavi renkli bikini tercih eden Didem, güzel pozlarını Instagram hesabından sevenleri ile paylaştı. Oldukça fazla beğenilen bu fotoğrafa güzel mankenin sevenleri tarafından iltifatlar yağdı. Didem Soydan'ın son dönemlerde bikini modellerinin vazgeçilmezi olan belden bağlanan kuşaklar ile trendlere uyduğu görüldü. Kendisine oldukça yakışan bikini modeli, saçlarıyla da uyum sağlayınca ortaya kusursuz bir poz çıktı.

Yetenekli oyuncu Hazar Ergüçlü zarif fiziği ile karşımızda.

Yetenekli oyuncu Hazar Ergüçlü zarif fiziği ile karşımızda.

Yetenekli ve güzel oyuncu Hazar Ergüçlü'nün herkesten farklı bir havası olduğunu söylesek yanılmayız. Bambaşka bir aurası olan ünlü oyuncunun tatili, bu yaz genellikle Kıbrıs'ta geçti. Kıbrıs'ı oldukça seven ünlü oyuncu, tatilinden bol bol mutlu pozlar paylaştı. Bikinili pozlardan da kaçınmayan yetenekli oyuncu Hazar Ergüçlü, cesur bikinisiyle adından söz ettirdi. Zarif vücuduna çok yakışan bir modele sahip turuncu bikinisi hayranları tarafından büyük beğeni topladı. Yetenekli oyuncuya muhteşem fiziğinin sırlarının sorulması ise yıllardır karşılaştığımız bir konu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gençlere taş çıkartan fiziği ile Çağla Şikel.

Gençlere taş çıkartan fiziği ile Çağla Şikel.

Ünlü manken Çağla Şikel, gençlere taş çıkartan fiziği ile takipçilerini büyüledi. Instagram hesabından paylaştığı bikinili pozları ile sevenlerini bir kez daha kendine hayran bıraktı. Samimi tavırları, iki çocuk annesi olması ve yetenekli oyunculuk performanslarıyla yıllardır hayatımızda olan Çağla Şikel'in formunu nasıl koruduğu ona hâlâ en sık sorulan sorulardan biri. Ünlü manken, sporuna ve beslenmesine büyük bir titizlikle dikkat ediyor olacak ki yıllardır kusursuz fiziği ile sevenlerini büyülüyor. Vazgeçilmez klasik bir renk olan siyahtan yana bir bikini mayokini tercih eden Çağla Şikel, binlerce beğeni aldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
55
14
11
3
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın