Görüş Bildir
Haberler
Fahriye Evcen'den Hazal Kaya'ya: Ünlülerin Göz Önünde Büyüyen Çocuklarının Şimdiki Hâline Çok Şaşıracaksınız

Fahriye Evcen'den Hazal Kaya'ya: Ünlülerin Göz Önünde Büyüyen Çocuklarının Şimdiki Hâline Çok Şaşıracaksınız

28.08.2022 - 11:04

Sinema ve televizyon dünyasının ünlü simaları, yaptıkları çalışmalar ve özel yaşamları kadar aile yaşantısıyla da gündeme geliyor. Hâliyle onların çocukları da merak ediliyor. Kimi ünlüler, çocuklarını ekranlardan uzak tutarken bazıları da içinde bulunduğu camiadan saklama ihtiyacı hissetmiyor. Gelin, doğdukları andan okullu olup büyümelerine kadar çoğu anı gözler önünde yaşamayı seven ünlülerimizin gözümüzün önünde büyüyen çocuklarına birlikte bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Altan çiftinin ikizleri: Alin-Lina

Altan çiftinin ikizleri: Alin-Lina

2016'da nikâh masasına oturan çiftin, babaları gibi ikiz olan çocukları Duru Lina ve Doğa Alin; Nisan 2019'da dünyaya geldiler. Pelin Akil ve Anıl Altan çifti, çocuklarını büyütürken onların tanınmış bebekler olduğu için zorunlu örnek çocuk imajıyla büyümek zorunda olmadıklarını ifade ediyor. Çift, şimdilerde kendi gözetimleri altındaki çocuklarına özel sosyal medya hesabı aracılığıyla sevimli anlarını sevdikleriyle paylaşıyor. Keza paylaşımın olmadığı gün 'Alin-Lina nerede?' diyerek bu tatlı videolardan mahrum kalmak istemeyen bir kesim mevcut.

Evin patron bebeği: Fiko

Evin patron bebeği: Fiko

Hazal Kaya ve Ali Atay'ın Fikret Ali'si babasına benzerliği ile dikkat çekiyor. Yaptığı 'Kalbim.' paylaşımı ile oğluna olan sevgisini dile getiren Hazal Kaya, katıldığı bir dijital programda oğlunun özel hayat tercihlerine müdahale etmeyeceği şeklindeki açıklamalarla takdir topladı. Fikret Ali'nin sevimli hâllerini ara ara paylaşan çift, özellikle doğum günü konseptleri ile dikkat çekiyor. Öyle ki Fiko, 1 yaş konseptinde patron bebekken 2 yaş konseptinde ise bir inşaat ustası olarak karşımıza çıktı. Şimdilerde ikinci bebeğine hamile olduğu iddia edilen Hazal Kaya'nın 3 yaş konseptine ne düşündüğü şimdiden merak konusu.

4 kişilik aile: Berfu, Eser, Kuzey ve Mete

4 kişilik aile: Berfu, Eser, Kuzey ve Mete

2015 Miss Turkey 4. güzeli seçilen Berfu Yenenler'in Eser Yenenler ile evliliği, sosyal medyadan birbirlerine uzun zaman mesajları sonunda gerçekleşti. Birbirleriyle son derece eğlenen çiftin, daha sonra dünyalar sevimlisi iki erkek çocuğu oldu. Kuzey'in ilk sözcüğünün 'emmi' olduğunu söyleyen çift, çocuklarının daha nice komik hâllerini sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. Kuzey ve Mete, çiftin 'Bebek sözlüğü' başlığı altındaki paylaşımlarında oldukça tatlı görünüyor.

Survivor bebek desek yalan olmaz.

Survivor bebek desek yalan olmaz.

Katıldıkları Survivor yarışması sırasında Hakan Hatipoğlu'nun palmiye yapraklarından yüzük yaparak Gizem'e ettiği evlenme teklifini hatırlamayan yoktur diye düşünüyoruz. Uzun yıllar boyunca baba olmayı bekleyen Hakan'a Gizem hamile olduğunu Survivor ödülünde balonlar ve ultrason fotoğrafıyla vermişti. Aşk dolu evliliklerinin meyvesini 2018'de kucaklarına alan çift, o ana kadar kızlarına isim koymakta kararsız olduklarını ve gördüklerinde ona yakışan ismin Lila olduğunu belirtiyor. Şimdilerde 4 yaşında olan Lila, aşk dolu bir evliliğinin çocuğu olarak gözümüzün önünde büyümeye devam ediyor.

Ekranlar önünde büyüdü.

Ekranlar önünde büyüdü.

Sanat camiasının göz önünde büyüyen bebeklerinden biri, şüphesiz Oğulcan Engin. Seda Sayan'ın 1990 yılında Sinan Engin ile yaptığı ikinci evliliğinden dünyaya gelen Oğulcan Engin, şimdilerde Cihangir'de bir kafenin işletmeciliğini yapıyor. Sık sık annesinin yaptığı evliliklerinden rahatsızlık duyduğu iddia edilen Engin'in, yakın zamanda evlenen annesinin davet törenine katılmaması bu iddiaları doğruluyor. Miray Daner ile gözler önünde bir ilişki yaşayan Oğulcan Engin, birlikte çıktıkları bir yemek sonrasında uzatılan mikrofonlara açıklama yapmayarak belli ki bu gerilimin daha fazla sürmesini istemiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Avşar kızının minik prensesi.

Avşar kızının minik prensesi.

Güzelliği ile annesinin izinden giden Zehra Çilingiroğlu, yıllarca magazin dünyasında 'Zehra bebek' olarak anıldı. Her yaşına şahitlik ettiğimiz Zehra bebek büyüdü ve Londra'da iç mimarlık eğitimi aldı. Annesinin milyon dolarlık projesinde yer alan Zehra, artık güzeller güzeli bir iş insanı.

Annesiyle reklamlarda oynayacak kadar büyüdü Karan.

Annesiyle reklamlarda oynayacak kadar büyüdü Karan.

2 yaşında bir bebek bezi reklamında annesiyle oynayan Karan, şimdiden anne ve babasının izinden gidiyor. İkisi de oyuncu olan çift, ilişkilerini paylaşımlardan uzakta yaşarken çocuklarını da bir o kadar sevenlerinden saklı tutmuyorlar. Çalıkuşu dizisinin setinde birbirlerini görerek büyük aşk yaşayan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, şimdilerde ikinci bebeklerini bekledikleri haberini sevenleriyle paylaştı. Cinsiyetin henüz netleşmediğini ifade eden çift, mutlu evliliklerini ikinci bir çocuk ile taçlandıracak. İkinci çocukları ile Karan'ın göz önünde büyüyeceğinden eminiz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
4
4
3
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın