Görüş Bildir
Haberler
Babasının "Tek Gecelik İlişki Ürünü" Dediği Hakan Ural'ın Zorlu Hayatı ve Kariyerine Mercek Tutuyoruz

Babasının "Tek Gecelik İlişki Ürünü" Dediği Hakan Ural'ın Zorlu Hayatı ve Kariyerine Mercek Tutuyoruz

27.07.2022 - 07:22

Hakan Ural'ın ismini son dönemlerde daha çok magazin programlarında yaptığı yorumlar ile tanıyorsunuz. Spordan siyasete her konuda yorum kabiliyetini gösteren Hakan Ural, Sibel Can'ın eski ve Selçuk Ural'ın oğlu olarak da tanınıyor. Sık sık sansasyonel açıklamalarıyla gündemde yer alan ünlü isim, geçtiğimiz günlerde biyolojik babası Selçuk Ural'ın kendisi için 'Tek gecelik ilişkimin ürünü.' sözleriyle istemeden de olsa bir kez daha gündem olmuştu. Buradan hareketle Hakan Ural'ın sanıldığı gibi kolay geçmeyen hayatına mercek tuttuk. İşte detaylar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Annesi Yeşilçam yıldızlarından biri.

Annesi Yeşilçam yıldızlarından biri.

Hakan Ural'ı daha çok babası Selçuk Ural'dan dolayı tanınır. Ünlü ismin annesi Ceyhan Cem, son derece meşhur bir oyuncu ve hatta dönemin Yeşilçam yıldızları arasında gösterilen biri. Hakan Ural'ın, ne dönemin en yakışıklı şarkıcısı Selçuk Ural'ın ne de güzel oyuncu Ceyhan Cem'in oğlu olduğu bilinmez. Bu durum âdeta büyük bir sır gibi medyadan ve toplumdan saklanır.

17 yaşına kadar babasının soyadından mahrum kaldı.

17 yaşına kadar babasının soyadından mahrum kaldı.

Hakan Ural'ın iki ünlü ismin oğlu olduğunun saklanmasının nedeni biraz da Selçuk Ural'ın oğlunu kabul etmemesi olarak görülüyormuş. Selçuk Ural, modacı Canan Yaka ile evliliğin arifesindeyken olanlar olmuş. Selçuk Ural ve Ceyhan Cem, evlenmeden birlikte olmuş ve Hakan Ural, yasak bir askın meyvesi olarak dünyaya gelmiş. Tüm bu etkenler, ikilinin oğullarını herkesten saklamasına zemin hazırlamış. Selçuk Ural'ın Canan Yaka ile evlenmesinin ardından Ceyhan Cem, Selçuk Ural'a oğlunu kabul etmesi yönündeki baskılarını artırmış. Selçuk Ural, uzun bir süre oğlunu kabul etmemek için direnmiş. Canan Yaka ile evliliğinden kızı Aslı'nın dünyaya gelmesinin ardından oğlu Hakan Ural'ı kabul etmeye karar vermiş. Genç Hakan, nihayet 17 yaşında babasına kavuşmuş.

Ailesiz olması okul hayatına yansıdı.

Ailesiz olması okul hayatına yansıdı.

Birçoğunuz hatırlamıyor ya da bilmiyor olabilir ama Hakan Ural, ilkokul mezunu. Gerçi kendisi bu durumu 'Orta iki terkim.' diyerek düzeltir. O yıllarda anneannesi ile Fındıkzade'de yaşayan Ural, sağ sol çatışmalarının gölgesinde öğrenim hayatına devam eder. Ülkenin siyasi durumu dışında, bir ailesinin olmamasını ve başındaki otorite eksikliğini de fırsat bilen Hakan Ural; sık sık okuldan kaytarır. Arkadaşlarının velilerinin okula gelmesine imrenen ve kendisi için kimsenin okula gitmemesine içerleyen Ural'ın okulla olan ilişkisi çok da ilerlemeden kopar.

Dönemin kabadayılarından birini baba olarak bildi.

Dönemin kabadayılarından birini baba olarak bildi.

Hakan Ural, 9 yaşına geldiğinde annesi Ceyhan Cem, dönemin kabadayılarından biri olarak bilinen Hikmet Uzun ile evlenir. Hakan Ural, baba eksikliğini Hikmet Uzun ile giderir ve Hikmet Uzun'un kendisine hiç baba eksikliğini hissettirmediğini söyler. Hikmet Uzun'un sadece haksızlıklara karşı sert biri olduğunu söyleyen Hakan Ural, açıklamalarında Uzun'un iyi insanlara karşı şeker gibi olduğunu da ekler. Hatta Hakan Ural, Babalar Günü'nü dahi manevi babası Hikmet Uzun'u anarak kutlar.

Medya dünyasına girişi ve adını duyurması.

Medya dünyasına girişi ve adını duyurması.

Yakışıklı bir babanın ve güzel bir annenin oğlu olma avantajını kullanan Hakan Ural, henüz 16 yaşındayken modellik yapmaya başlar. Henüz çocuk denilebilecek yaşta kameraların karşısında yer almaya başlayan Ural, kısa süre içinde adını duyurmayı başarır. Banu Alkan ile başrolünde yer aldığı Mavi Yolculuk filmi, genç isme şöhretin kapılarını açar. Daha sonra birçok film ve dizide yer alan Ural, kendisini yakışıklı jönler arasında bulur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Genç yaşta Sibel Can'la dünyaevine girer.

Genç yaşta Sibel Can'la dünyaevine girer.

Hakan Ural ve Sibel Can'ın 11 yıl boyunca çalkantılı şekilde süren evliliği Zerrin Özer'in evinde gizlice evlenmeleri ile başlar. O yıllarda Türkiye'nin en yakışıklı jönlerinden biri olarak kabul gören Hakan Ural 20, en güzel kadınlardan biri olan Sibel Can ise 18 yaşındayken bu evlilik gerçekleşir. Çeşitli olaylar ve aldatma iddialarıyla sık sık gündeme gelen ikilinin evliliği, 11 yılın sonunda sona erer. Öyle ki kıskançlık krizine giren Ural, 'Boşanmasaydım öldürecektim.' açıklaması dahi yapar. Boşandıktan sonra bir borç kavgasıyla gündeme gelen çift, Hakan Ural'ın Sibel Can'dan parasını alamadığı iddialarıyla bir kez daha gazete manşetlerini süsler.

Sahte çürük rapor ve askerlik yılları.

Sahte çürük rapor ve askerlik yılları.

Magazin dünyasının en sık konu edindiği figürlerden biri olan Hakan Ural, 1999 yılında bu kez sahte çürük raporu aldığı ve askere gitmediği gerekçesiyle gündeme gelir. Durumun doğruluğunun anlaşılmasının üzerine 10 ay hapis cezasına çaptırılan Ural, yasa gereği cezasının 5'te 2'sini demir parmaklıklar ardında geçirir. Tahliye olduktan sonra ise soluğu askerde alır. Hakan Ural; acemiliğini Hatay'da, ustalığını ise Van'da yapar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
32
14
8
5
4
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Engin..

Herşeyi bir kenara bırakın olaya sedece bir baba bir evlat gözüyle bakalım bir babanın çocuğuna böyle bişey söylemesi gerçekten akıl almaz insanın ya aklı yo... Devamını Gör

duli

Bir baba'nın evladı hakkında bu şekilde bir cümle kurması ne kadar acı verici...

Yazık çok çekmiş be yaa. Üzüldüm şimdi. Emekli maaşımdan biraz vereyim de açlıktan ölmesin kızan 🤪