Görüş Bildir
Haberler
Gigi Hadid Gibi Instagram Fotoğrafları Çekilmek İsteyenler Buraya! Tatilde Ünlüler Gibi Poz Vermenin Sırları

Gigi Hadid Gibi Instagram Fotoğrafları Çekilmek İsteyenler Buraya! Tatilde Ünlüler Gibi Poz Vermenin Sırları

27.08.2022 - 09:04

Havuz başı, deniz veya okyanusta verdiğiniz pozlar; sosyal medya hesaplarınızda öne çıkmanızı ve şık bir Instagram feedine sahip olmanızı sağlayabilir. Milyonlarca takipçisi olan ünlü isimlerin ve influencerların paylaştıkları her karenin arkasında ince hesaplar yattığını biliyor muydunuz? Kendinizi ünlü bir model gibi hissettirecek tatil pozu tüyolarını sizinle paylaşıyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kocaman bitkilerin arasında duruşunu ayarlayın.

1. Kocaman bitkilerin arasında duruşunu ayarlayın.

Kambur durmak sağlık açısından olduğu kadar doğru pozu yakalarken de istenmeyen bir durum olabilir. Bulunduğunuz yerde dik durun veya Ceren Moray gibi bir yere oturmayı tercih ettiyseniz dik oturun. Karnınızı düzleştirerek güçlü bir görünüm sergileyin ve duruşunuza yön verin. Çevrenizdeki bir şeye uzanmanız ve dokunmanız daha rahat görünmenizi sağlar. Aynı zamanda bu duruş, vücudunuzu uzun gösterir. İster kameraya bakarak ve arkanıza yaslanarak ister uzaklara dalarak çevrenizle uyum içerisinde durun.

2. Kayaları bir dekor olarak kullanın.

2. Kayaları bir dekor olarak kullanın.

İyi bir hikâye fotoğrafı için dekor olarak kullandığınız yerlere özen gösterin. Fotoğraf karenize dahil ettiğiniz arka planın illa o amaçla tasarlanmış olmasına hiç gerek yok! Doğanın size sunduğu güzellikleri kullanmaktan çekinmeyin. Çevrenizle etkileşime girdiğinizde fotoğraflarınızda daha doğal bir izlenim yaratabilirsiniz. Ceren Moray'ın tatil yaptığı sahildeki kayalıklara nasıl yaslandığını görüyor musunuz? Siz de kendinizi anın akışına bırakın ve kendinize güzel anılar biriktirin.

3. Hamileliğinizi taşımakta Demet Evgar gibi olun!

3. Hamileliğinizi taşımakta Demet Evgar gibi olun!

Yazı ailenize dahil olacak yeni bir üyeyi bekleyerek mi geçiriyorsunuz? Vücudunuzu sergilemekten ve mayo giymekten kaçındığınız bir dönemde misiniz? Buna hiç gerek yok! Demet Evgar'ın son aylardaki paylaşımlarında göreceğiniz üzere hamilelik dönemi, mutluluğunuzu paylaştıkça daha güzel geçiyor. Suyun altında özgürce dolaşın ve isterseniz ağaç pozu verin. Önemli olan sizin iyi hissetmeniz...

4. Havuzu arkanıza alın.

4. Havuzu arkanıza alın.

Düz bir arka planda durmak yerine arkanızdaki mesafeye uzanan çizgilerin olduğu yerde poz verirseniz alanın doğal bir parçası gibi görünürsünüz. Demet Evgar'ın orantılı şekilde ortaladığı fotoğrafı, bu poza enfes bir örnek! Ayrıca şapkasını ve başını eğerek ilerlemesi etraftaki renklerle akıllıca bir uyum sağlıyor.

5. Su altı hiçbir zaman demode olmaz.

5. Su altı hiçbir zaman demode olmaz.

Bazı insanların profilleri, fotoğraf makinelerinde ve kameralarda diğerinden daha iyi çıkar. Herkes altın oran ile doğmadığı için kimi zaman bunu ayarlamak size düşebilir. Gigi Hadid'in en iyi profili sayesinde su altındaki serinliği ekranlarınıza getirdiği bu pozdan ilham alabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Güneşe yüzünüzü dönün.

6. Güneşe yüzünüzü dönün.

Tatillerinizi özel kılan en büyük unsur, sevdiklerinizle bir arada olmanız. Verdiğiniz pozlar ne kadar doğal olursa bir o kadar da beğenilir. Gigi Hadid'in Khadi ile havuzda sarılarak verdiği poz size de huzur vermiyor mu? Görünen o ki sıcak ve samimi bir poz için güneşe doğru dönmek kadar sarılmak da yeterli olabiliyor.

7. Bohem bir kombin ile plajın yıldızı siz olun!

7. Bohem bir kombin ile plajın yıldızı siz olun!

En güzel mayo ve bikinilerinizi giyindiyseniz başlıyoruz! Sahilde poz verirken tüm vücudunuzu kameraya almak istiyorsanız tıpkı Alessandra Ambrosio gibi parmaklarınızın üzerinde durabilirsiniz. Hem yansımanızın hem ekrandaki boyunuzun uzun ve orantılı çıkması için bu taktiği kullanabilirsiniz. Vücudunuzun daha ince çıkmasını istiyorsanız tıpkı fotoğraftaki gibi bir bacağınızı diğerinin önüne koyabilirsiniz. Hafif aşağıdan sizi çevreleyen kamera lensine bacaklarınızla selam verebilirsiniz.

8. Gün batımına doğru ister kürek ister kulaç atın.

8. Gün batımına doğru ister kürek ister kulaç atın.

Tatiller, birbirinden farklı aktiviteleri su üzerinde doyasıya denemek anlamına geliyor. Maceracı bir ruha sahipseniz çeşitli su sporlarını deneyebilirsiniz. Ruby Rose'un Instagram hesabında paylaştığı gibi gün batımına kürek, yelken veya kulaç atabilirsiniz. Sadece mükemmel zamanlamayı bekleyin ve deklanşöre basın!

9. Hareket hâlinde doğal bir poz yakalayın.

9. Hareket hâlinde doğal bir poz yakalayın.

En sevilen pozlardan bazıları aslında 'poz olmayan pozlar' değil mi? Karışık mı oldu? Pekâlâ, sadece yürüyün. Yürümek gibi basit bir eylemi gerçekleştirirken başınızı hafifçe kenarda sizi bekleyen kameraya çevirin ve Cansu Akın'ın yaptığı gibi gülümseyin. İşte bazı unutulmaz pozlar, bu kılavuzun yönergeleri kadar basit yakalanabiliyor. Bu tüyoyu bir pratik getirmek isterseniz cihazlarınızın sürekli çekim modu özelliğinden faydalanabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
6
5
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ornito

1. güzel olun