Görüş Bildir
Haberler
Zenginin Malı Züğürdü Yordu: Bir Günü 76 Bin Liraymış! Türkiye'deki En Lüks Otelleri Mercek Altına Alıyoruz

Zenginin Malı Züğürdü Yordu: Bir Günü 76 Bin Liraymış! Türkiye'deki En Lüks Otelleri Mercek Altına Alıyoruz

06.08.2022 - 10:15

Yazın başlaması ile neredeyse herkes, tatil planları yapmaya başladı. Sosyal medyaya her girdiğinizde arkadaşlarınızın, influencerların ya da en iyi ihtimalle ünlülerin tatil fotoğraflarını iç çekerek beğeniyorsunuz değil mi? 'Ah, o gemide ben de olsaydım.' dedirten yüzlerce tatil fotoğrafları, insanların akıllarına tek bir soru getiriyor: 'Her şey dahil bir otelin fiyatı ne kadar?' Gelin, Türkiye'deki yüksek fiyatlı ve lüks otellere beraber göz atalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Lujo Hotel - Bodrum

Lujo Hotel - Bodrum

'Hem doğayla iç içe olalım hem hizmetin en iyisini alalım.' diyenler Türkiye'nin inci tanesi Bodrum'daki bu otele gözleri arkada kalmadan gidebilir. Bu devasa otelin manzarası, görenleri büyülemeye ant içmiş Güvercinlik Koyu'na bakıyor. Türkiye'nin en lüks otelleri arasındaki listemizde yerini almayı başaran otelin iki yetişkin için tek gecesi ise neredeyse 62 bin Türk lirasını buluyor.

Club Villa - Antalya

Club Villa - Antalya

Ülkemizde İstanbul'dan sonra en çok turist alan şehir olan Antalya'nın nadide ilçesi Belek'te bulunan bu otel, aslında büyük bir oteller zincirine bağlı. Antalya'nın o meşhur çam ağacı kokusunu içinize doyasıya çekmek ve masmavi denizin sesini her gece duymak istiyorsanız vereceğiniz paranın miktarı biraz artabilir. Ödenecek bu bedelin yanında bir güzellik de var elbette. Aileniz, eşiniz ya da arkadaşlarınız ile sessizliğin keyfine varabileceğiniz bu villa, yalnızca ve yalnızca sizlere ait oluyor. Bu mahremiyete ulaşmak için iki yetişkinin sadece bir gece için ödeyeceği tutar ise yaklaşık 56 bin Türk lirası.

Maxx Royal Resort - Antalya

Maxx Royal Resort - Antalya

Madem Akdeniz'e uğradık bir de Antalya'nın cennet ilçesi Kemer'den söz edelim. Kemer'in sıcacık denizinde eşsiz bir tatil keyfi sürmek isteyen ve ücretinden kaçınmayanlar varsa bu otele şans verebilir. Türkiye'deki en bilindik otel zinciri olan bu resortun Kemer'deki destinasyonu, oldukça lüks ve bir o kadar da pahalı ancak otelin içinde aradığınız her şey mevcut. 'Ben en iyi tatili hak ediyorum.' diyen iki yetişkinin bu otelin bir gecesi için ödeyeceği fiyat, 36 bin Türk lirasından biraz daha fazla...

D Maris Bay - Marmaris

D Maris Bay - Marmaris

Muazzam dağ manzarasının yanında otele ait koy ve havuzda Marmaris'in tadını çıkartmak isteyen kişileri böyle alalım. Sırada hem kahvaltısı hem restoranıyla sizleri mest edecek bir otel daha var. D Maris Bay Otel'de yok yok. Konaklamak istediğiniz oda, süit ya da villayı seçtikten sonra lüks tatilinizin tadını çıkarabilirsiniz. Yazın son ayında tatil için geç kalan iki yetişkinin bu otelde kalmak için tek gecesine ödeyeceği fiyat ise yaklaşık 76 bin Türk lirası. Bu manzara için bu fiyat değer gibi...

Museum Hotel Cappadocia - Nevşehir

Museum Hotel Cappadocia - Nevşehir

Listenin son önerisi 'Hep Ege, hep Akdeniz öneriliyor. Bu ülkede başka tatil yeri yok mu?' diyen kişiler için. Museum Hotel Cappadocia, Nevşehir'in tarihî bölgesi Kapadokya'da benzersiz bir doğası ve balonlardan oluşan manzarasıyla tatilseverleri memnun ediyor. Söz konusu otelin içi, özenle restore edilmiş masallara layık odalarıyla göz dolduruyor. Museum Hotel Cappadocia'nın 2021 yılında ülkemizin en pahalı oteli seçildiğini de söylemeden geçmeyelim. Bu otelin tek gecesi için ödenmesi gereken miktar ise yaklaşık 15 bin Türk lirası.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mandarin Oriental Hotel - Bodrum

Mandarin Oriental Hotel - Bodrum

Konforu, seçkinliği ve üst düzey hizmeti efsanevi Bodrum manzarasıyla birleştiren Mandarin Oriental; Türkiye'nin en çok konuşulan ve tercih edilen otellerinden biri. Otelin çeşitli villalarında kişiye özel ısıtmalı havuzlar bile mevcut. Üstelik otelin kendisine ait bir değil tam iki plajı var. E tabii ki bu lüksün bir de bedeli oluyor. Bodrum'un en pahalı otellerinden biri olan Mandarin Oriental için istenen tek gecelik fiyat tam 31 bin Türk lirası. Burada tatil yapmanın hayali bile insana huzur veriyor.

Angel's Marmaris - Muğla

Angel's Marmaris - Muğla

Cam gibi şeffaf denizin maviliği ve bembeyaz kumların ipeksi yumuşaklığında tatil yapmayı kim istemez ki? Muğla'nın Marmaris ilçesinde bulunan bu otel, sizlere dünyevi sıkıntılardan hatta dünyanın kendisinden bile uzaklaşmayı vadediyor. Bu otelde kalabilmek için tek geceye ödenecek fiyat ise 17 bin 500 Türk lirasından başlıyor ve 52 bin Türk lirasına kadar çıkıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
12
5
3
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tom lee jones

ormani traslayip yakip yaptiginiz bir de para kazandiginiz topunuzun mk.

Shot

El değmemiş koyların içine eden oteller güzellemesine hoş geldiniz.

Engin Böke

Kıyı otellerine bakınca neredeyse tamamı kanunsuz ve kaçak! Kanunda kıyılar ve sahiller halka aittir diye açıkça yazmasına rağmen, bir otele bütün bir kıyı, ... Devamını Gör