Görüş Bildir
Haberler
Koçlara Kırmızı, Aslanlara Leopar, İkizlere Renkli: 12 Burca Göre Birbirinden Güzel Mayo ve Bikini Önerileri

Koçlara Kırmızı, Aslanlara Leopar, İkizlere Renkli: 12 Burca Göre Birbirinden Güzel Mayo ve Bikini Önerileri

27.08.2022 - 08:04

Ağustosun ortasına gelmişiz, sıcaktan kavruluyoruz! Daha bir bikini bile alamamış, Oğlak burçları gibi delice çalışıp ofislere tıkılıp kalmış olabilirsiniz. Bu yoğunluğa ara verip tatile çıkmaya ya da günübirlik denize gitmeyi düşünenler toplaşın. Hangi tarzda bikini alacağınıza karar veremiyorsanız burcunuzu dinlemeye ne dersiniz? Burçların özelliklerine göre mayo ve bikini modellerini seçtik. İşte detaylar!

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç burcu için: Kırmızının halter yaka ile birleşimi

Koç burcu için: Kırmızının halter yaka ile birleşimi

Attığı adımlarla ortamın enerjisini yükselten, 'Benim adım kırmızı.' diye bağıran Koç burcu kadınları için önerimiz, tabii ki kendileri gibi özgüven saçan bikini modelleri oluyor. Özgüven ve cesaretin temsilcisi olan Koç burçları, aynı zamanda sportif olmalarıyla biliniyor. Bu yüzden onların halter yaka model bikini üstlerini seçmelerini öneririz. Sahilleri yüksek enerjinizle kasıp kavuracağınıza şüphemiz hiç yok!

Koç burçları için seçtiğimiz ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

Boğa burçlarına: Doğa renklerinin kare yaka modellere yansıyışı

Boğa burçlarına: Doğa renklerinin kare yaka modellere yansıyışı

Venüs'ün yeryüzündeki temsilcileri olan Boğa burçları için kendi sakinliklerini ve içtenliklerini yansıtacak modeller ve renkler seçilebilir. Alışveriş tutkunu Boğa kadınları, bu tip modellere kesinlikle şans vermeliler. Dönemin en yeni model bikinileri sayesinde denizle bütünleşmeye hazır olun Boğalar!

Boğa burçları için seçtiğimiz ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

İkizler'e çok konuşulan bir model: Örme bikini

İkizler'e çok konuşulan bir model: Örme bikini

Dünyadaki bilgi akışını sağlayan, dedikodu diye bir şey olmasaydı bile onu icat edecek olan Merkür'ün bebekleri İkizler burçları için önerimiz: renkli örme bikiniler! İkizler burcu kadınları, hayata renk katmaları ile bilinir. Böyle renkli örme bikini modelleri sayesinde onların, plajlarda konuşanlar değil de konuşulanlar olacağına eminiz.

İkizler burçları için seçtiğimiz ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

Kıskaçlı Yengeç'ler için romantik bir model

Kıskaçlı Yengeç'ler için romantik bir model

Sessizlikleriyle nam salmış, iç dünyası güzel olan Yengeç burcu kadınları; sade mayoları tercih edebilir. Işıltılı veya simli modellerden kaçınarak kendi ruhlarını yansıtan, lila renkli sırt detaylı mayolar; Yengeç kadınlarına çok yakışabilir. Romantik modelde olan mayoların beyaz rengi de onların görünümünü tamamlar.

Yengeç burçları için seçtiğimiz ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

Aslan burcunun iddiasını taşıyan bir model

Aslan burcunun iddiasını taşıyan bir model

Zodyak'ın kraliçeleri, neşeleri ve ilgiyi üstlerine kolaylıkla çekmeleriyle anılan Aslan burcu kadınlar; plajların tozunu attırmaya geliyorlar! Her yer gibi plajların da bir numaraları olmaları için Aslan kadınlarına önerimiz: leopar desenler. Ayrıca renk olarak şeftali, turuncu ve altın renklerini tercih ederken; ışıltılı, yılan desenli model bikinileri de kesinlikle tercih etmelisiniz. Herkes tarafından kıskanılmaya devam etmek istiyorsanız bu modellere şans verin Aslanlar!

Aslan burçları için seçtiğimiz ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Zarif Başak burçları için: Puantiye deseni

Zarif Başak burçları için: Puantiye deseni

Belki de burçlar arasında seçimde en zorlananlar, onlar... Mükemmeliyetçilikleriyle bilinen Başak burcu kadınları, plaj kombinlerine de bu yanlarını yansıtabilir. Model olarak çok göze batmayan ama çok da sönük olmayan parçaları tercih eden Başak kadınları, puantiyeli ve çiçekli modellerle plajda boy gösterebilir. Renk olarak toprak renklerine şans verebilirler.

Başak burçları için seçtiğimiz ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

Renkli kişiliği olan Terazi burçları için

Renkli kişiliği olan Terazi burçları için

Estetik onlar için çok ama çok önemli! Evet, Terazi kadınlarından bahsediyoruz. Modanın temsilcisi olan Terazi burçları, bu özelliklerini sahillere de taşımalıdır. Sahillerdeki diğer insanlara influencerlık yapmak adına en yeni ve en renkli bikinileri tercih etmelisiniz Teraziler.

Terazi burçları için seçtiğimiz ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

İddialı görünmeyi seven Akrep burçlarına

İddialı görünmeyi seven Akrep burçlarına

Zodyak'ın gizemli kadınları olan Akrep burçlarının bikini tercihi, cesur modellerden yana olabilir. Dikkat çekici bikini veya mayo modellerine yönelecek olan Akrep burçlarıyla sahillerde yarışmak âdeta imkânsız. Daha farklı iddialı kesimleri de tercih edebilirsiniz Akrepler.

Akrep burçları için seçtiğimiz ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

Enerjik Yay burçları için

Enerjik Yay burçları için

Çılgın Yay burcu kadınlarının bikini modeli olarak ne seçeceğini kestiremesek de onlardan beklenen bir model seçmeyeceklerini biliyoruz. Bu nedenle onlar için en az ruhları kadar çılgın modellerin uygun olacağını düşündük. Açık renkteki modellerden yana seçim yapıp göz doldurabilirler.

Yay burçları için seçtiğimiz ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

Sadeliğe önem veren Oğlak burçlarına.

Sadeliğe önem veren Oğlak burçlarına.

Oğlak kadınlarının kendi kalıpları dışına çıkmadığını sağır sultan bile duymuştur! Genelde onları şık ve birbiriyle uyumlu, sade tonlardaki kombinleriyle görmeye alışığız. Oğlak burçları, standart bir bikini ile sahillerdeki yerlerini alıp daha çok şemsiyenin altında güzellikleri ile boy gösterebilir.

Oğlak burçları için seçtiğimiz ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Enerjisi ile dikkat çeken Kova burçlarına.

Enerjisi ile dikkat çeken Kova burçlarına.

Zodyak'ın delisi Kova burcunun en az Yay burcu kadar tercihinin farklı olacağını tabii ki biliyoruz. Egzotik model bikini ve mayoları en iyi Kova burçlarının taşıyacağına eminiz. Püsküllü ve bohem modelleri tercih ederek plajların tozunu attırabilirsiniz.

Kova burçları için seçtiğimiz ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

Denizlerin kraliçesi olan Balık burçlarına

Denizlerin kraliçesi olan Balık burçlarına

Balık burcu kadınları, modayı gizliden takip eden ve romantik stile sahip olan kişiler. O yüzden Balık kadınları, kalpli ya da minimal kolyeler ile kombinlenebilecek tatlı bikini modelleriyle kendilerini denize atabilir.

Balık burçları için seçtiğimiz ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
5
3
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın