Görüş Bildir
Haberler
Yaylar'a Kuyruklu Eyeliner, İkizler'e Kıpkırmızı Rujlar: Burcunuza Göre Size En Çok Yakışacak Makyaj Stili

Yaylar'a Kuyruklu Eyeliner, İkizler'e Kıpkırmızı Rujlar: Burcunuza Göre Size En Çok Yakışacak Makyaj Stili

11.07.2022 - 07:17

Herkesin makyaj yapma stili farklı. Bazıları sadece eyeliner kullanır; bazıları ruj, allık ve maskara… Peki, burcunuza en uygun makyaj stilini biliyor musunuz? Cevabınız 'Hayır.' ise üzülmeyin, burcunuza en çok yakışacak tarzı sizin için araştırdık. Gelin, hep birlikte hangi burca hangi makyaj stilinin yakışacağını birlikte inceleyelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç burcu kadını

Koç burcu kadını

Koç burcu kadınları, öz güvenli ve çarpıcı duruşlarını makyaj yaparken de sergilemeyi severler. Kırmızı, mor ve neon gibi iddialı renkler; makyaj yaparken tercih edebilecekleri tonlar arasında. Özellikle ilgi çekici rujlar ve kirpiklerini dolgun gösterecek rimeller kullanarak burcunun iddiasını tarzına yansıtabilirler.

Boğa burcu kadını

Boğa burcu kadını

Doğru makyaj malzemelerini kullanarak abartısız ama epey alımlı görünen Boğa burcu kadınlarının favori makyaj malzemesi, pastel tonlarındaki rujlar olmalı. Boğa kadınları; sadece maskara kullanarak bile ilgi çekici görünmeyi başarabilir, makyajlarında daha çok soft tonları kullanabilir.

İkizler burcu kadını

İkizler burcu kadını

Konuşurken beden dilini kullanmayı çok seven İkizler burcu kadını için en önemli makyaj malzemesi elbette ki ojeler. İkizler'in tarzına ise en çok rengârenk ojeler yakışır! Makyaj modasını severek takip eden bu burcun kadını; bazen kıpkırmızı ruj, bazen de siyah maskara kullanarak oldukça etkileyici bir görünüme kavuşabilir.

Yengeç burcu kadını

Yengeç burcu kadını

Romantik ve duygusal bir mizaca sahip olan Yengeç burcu kadını, romantizmi makyajında da vurgular. Özellikle göz makyajında iddialı seçimler yaparak romantik detaylara ulaşmak, onlar için hiç de zor değil. Yengeç burcu kadınının en sevdiği makyaj malzemesi ise şüphesiz aydınlatıcılar.

Aslan burcu kadını

Aslan burcu kadını

Öz güveni ve baskın karakteri ile dikkatleri üzerinde toplamayı seven Aslan burcu kadını, dış görünümüne oldukça önem verir. Makyaj yaparken ise ışıltılı taşlar kullanmayı, uzun tırnakları ve rengârenk ojeleri çok sever. Dikkat çeken bir allıkla makyajını taçlandırmayı da ihmal etmez.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak burcu kadını

Başak burcu kadını

Mükemmel görünüm denince akla ilk gelen tabii ki Başak burcu kadınları. Onlar, yaşamlarının her anında mükemmel görünmek için gereken özeni gösterir. Makyajlarında bordo renkli rujları ve belirgin eyeliner'ları çok sever. Kimi zaman iddialı makyajlar yapmayı tercih etseler de Başak kadınları için natürel tonlar genellikle vazgeçilmezler arasında.

Terazi burcu kadını

Terazi burcu kadını

Terazi burcu kadınları, günlük yaşamlarında olduğu gibi makyajlarında da dengede kalmayı sever. İstisnasız her rengin yakıştığı Terazi kadınları; makyaj yaparken soft pembeyi, maviyi ve nude tonları kullanmayı severler. Ayrıca makyajlarında fondöten ve kapatıcı gibi ürünleri başarıyla kullanabilirler.

Akrep burcu kadını

Akrep burcu kadını

Dumanlı ve gölgeli göz makyajlarını seven Akrep burcu kadınının renkleri de şüphesiz kendi gibi gizemli ve çekici olan kırmızı ile siyah. Akrepler, bakışlarını daha etkileyici hâle getirmek için göz makyajı ürünlerini daha yoğun şekilde kullanabilir. Böylece buğulu bakışlarıyla herkesi kendine hayran bırakabilir.

Yay burcu kadını

Yay burcu kadını

Yay burcu kadını, yeniliklere açık tavrı sayesinde yeni makyaj trendlerini denemekten hiç çekinmez. Hareketli ve dikkat çekmeyi seven yapılarını yansıtacak nar çiçeği renginde bir ruj ile tüm gözleri üzerine çekebilirler. Kuyruklu eyeliner da çekince hazırlar!

Oğlak burcu kadını

Oğlak burcu kadını

Hırslı, neşeli, hedef odaklı ve disiplinli Oğlak burcu kadını genellikle doğallıktan hoşlanır. Bu yüzden simler ve iddialı renkler Oğlak kadınlarının makyaj stiline hiç de uygun değil. Yüz hatlarını hafifçe belirginleştirecek bir makyaj stili ise tam da onlara göre.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova burcu kadını

Kova burcu kadını

Farklı, ezber bozan, özgür ruhlu ve sıra dışı Kova burcu kadınını en iyi ifade eden söz, 'çabasız güzellik' olmalı. Makyajı da doğal tonlarda seven Kova burcu kadınının güzel ve iddialı görünmek için çeşit çeşit ürünler kullanmasına gerek yok. Onun için çantasında lipgloss ve acil durumlar için kapatıcı olması yeterli.

Balık burcu kadını

Balık burcu kadını

Duygusallık deyince akla gelen ilk burç tabii ki Balıklar. Her an duygusallığına yenik düşebilecek Balık burcu kadınının çantasından eksik etmeyeceği makyaj malzemeleri kesinlikle suya dayanıklı olmalı. Romantik ve hayalperest Balık kadınları, soft renklerde bir makyaj yaparak burcunun özelliklerini makyaj stiline taşıyabilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
7
4
4
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın