Görüş Bildir
Haberler
Doğal ve Makyajlı Hallerine Gelen Tepkilerle İnsanların Ne Kadar Acımasız Olabileceğini Gösteren 27 Kişi

etiket Doğal ve Makyajlı Hallerine Gelen Tepkilerle İnsanların Ne Kadar Acımasız Olabileceğini Gösteren 27 Kişi

Nergis
11.02.2020 - 11:47

İnsanlar neden her konuya burunlarını sokuyorlar ki...🤔

Kaynak: https://www.boredpanda.com/girls-with...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Rachel Renee

1. Rachel Renee

“İnsanlar makyajsız halimi gördüklerinde bana sanki bambaşka biriymişim gibi davranıyorlar. Bir keresinde hiç tanımadığım bir kadın, sırf kocası bana bakıyor diye bunun makyajımın yoğunluğundan kaynakladığını söylemişti.'

2. Dawn Batsford

2. Dawn Batsford

“İnsanların makyajlıyken bana daha farklı davrandıklarını düşünüyorum. İçe dönük bir insanım ve ilgi çekmekten de pek hoşlanmam. Bu yüzden Facebook, Instagram ve Twitter gibi sosyal medya hesaplarım yok. Makyaj yaptığımda sanki herkes bana bakıyormuş gibi hissediyor ve rahat olamıyorum.”

3. Shannon Niernberger

3. Shannon Niernberger

“Genellikle evden makyajsız çıktığım günlerde bile kaşlarımı her zaman doldururum çünkü bunu yapmadığımda insanların bana garip garip baktıklarını düşünüyorum. Ağır makyajlar yaptığımda ise kadın-erkek fark etmeksizin bana daha kibar davranıyorlar.”

4. Giang Nguyen

4. Giang Nguyen

“Makyaj yaptığımda insanlar numaramı istiyorlar, bir bara girerken benden kimlik istemiyorlar ve bana oldukça kibar davranıyorlar. Kimse 16 yaşında olduğumu düşünmüyor…”

5. Akshara Joshi

5. Akshara Joshi

“Dürüst olmam gerekirse, makyaj yapmayı çok seviyorum ama makyaj yapmadığım zamanlarda arkadaşlarım bana sürekli hasta olup olmadığımı soruyorlar. Tabi bu durum da canımı sıkıyor. Bırakalım da herkes istediğini yapsın.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hannah Elizabeth

6. Hannah Elizabeth

“Sarışın olduğum için doğuştan kirpiklerim ve kaşlarım sarı, yani neredeyse hiç görünmüyorlar. Makyaj yaptığımda insanlar, kirpiklerimin doğal olduğunu düşünüyorlar. Ama yapmadığımda sürekli bana: ‘Hasta mısın? Yorgun musun?’ gibi sorular soruyorlar.”

7. Emily F. Marsico

7. Emily F. Marsico

“Makyajsızken kendimi sıradan hissediyorum. Toplumun içine rahatça karışabiliyor ve garip bakışlara maruz kalmıyorum. Ama makyaj yaptığımda kendimi her ne kadar çok beğensem de, insanlar bana sanki bir objeymişim gibi bakıyorlar ve kafalarında birini oluşturup sanki ben o kişiymişim gibi davranıyorlar…”

8. Holly Megan Watson

8. Holly Megan Watson

“Makyajlı ve makyajsızken kesinlikle insanlar çok farklı davranıyorlar çünkü iki halim de birbirinden çok farklı. Makyajsızken, insanlarla daha rahat konuşabiliyor ve beni incelemediklerini hissediyorum. Ama makyaj yaptığımda bütün gözler üstümde oluyor…”

9. Amanda Duese

9. Amanda Duese

“Çok nadiren makyaj yapan bir insanım. Makyaj yapmayı sadece özel günlerde seviyorum. Bana resim yapmak gibi geliyor. Instagrama ne zaman makyaj yapılmış bir fotoğrafımı atsam, daha fazla etkileşim alıyorum ve bu durum bana çok garip geliyor.”

10. Cierra Irene

10. Cierra Irene

“Makyaj yaptığımda erkekler bana daha kibar davranıyor ve bir şeyler ısmarlıyorlar. Ama insanlar makyajsız halimi gördüklerinde, bütün çillerimi ve cilt eşitsizliklerimi görebiliyor ve sürekli olduğumdan daha küçük gösterdiğimi söylüyorlar.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Ankita Srivastava

11. Ankita Srivastava

“Bence değişen pek bir şey yok ama insanlara sürekli makyaj yapıp yapmadığımı izah etmek zorunda kalıyorum.”

12. Ash Sab

12. Ash Sab

“Makyajlı olduğum zamanlarda kimse yanıma yaklaşmıyor. Sonrasında konuştuğumda, ‘Aslında ne kadar da samimiymişsin. Dışarıdan çok çekici ve havalı duruyordun.’ gibi tepkiler alıyorum.”

13. Charlotte Green

13. Charlotte Green

“Yüzüm vücudumda en çok beğendiğim yer. Aslında çok iyi olduğumdan değil ama en azından bir sorun görmediğim tek yer. Makyaj yaptığımda her ne kadar özgüvenli hissetsem de yapmadığımda da bir o kadar özgüvensiz hissediyorum.”

14. Krysta Storer

14. Krysta Storer

“Makyaj yapmadığımda çok daha genç görünüyorum. Geçen yıl annemin hastalığında makyaj yapmak için kendimde bir enerji bulamıyordum. 34 yaşımda olmama karşın, hemşireler bana hangi okula gittiğimi soruyorlardı. Ve sordukları okul üniversite değil, liseydi…”

15. Gayathri Mahesh

15. Gayathri Mahesh

“Siz isteseniz de istemeseniz de, insanlar sizin görünüşünüze göre yorumlar yapıyor ve sizi yargılıyorlar. Ben de artık bu durumdan çok sıkıldığım için makyaj yapmayı bıraktım!”

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Sue Croke

16. Sue Croke

Kadınlar, ben makyaj yaptığımda ya iltifat ediyor ya da kullandığım ürünlerin markalarını soruyorlar. Ama makyaj yapmadığımda kimsenin ilgisini çekmiyorum desem yalan olmaz.”

17. Alexandra Misăilă

17. Alexandra Misăilă

“Makyaj yapmadığım günlerde insanlar bana çocukmuşum gibi davranıyorlar. İnsanlar bana farklı davranmasalar bile ben kendimi makyaj yapmadığım günlerde kötü hissediyorum.”

18. Laci Harrison

18. Laci Harrison

“Çoğu zaman makyaj yapmıyorum. Çalışırken makyajlı olmamla olmamam arasında ciddi bir fark oluyor. Çocuklarım ve eşim ise makyajlı halimi çok hoş bulduklarını söylüyorlar.”

19. Abbey Miranda

19. Abbey Miranda

“Birçok insan makyajlıyken beni olduğumdan daha büyük sanıyorlar. Makyajsızken de aslında 16 yaşında olmama rağmen, 18 yaşında göründüğümü söylüyorlar. Hatta bir keresinde 22 yaşımda olduğumu sananlar bile oldu.”

20. Laura Traveller

20. Laura Traveller

“Ben makyaj yapsam da yapmasam da bir kadın olduğum için sürekli eleştiriliyor ve taciz ediliyorum. İnsanlar siz makyaj yaptığınızda ‘boya küpü’, yapmadığınızda da ‘bakımsız’ yaftasını yapıştırmayı çok seviyorlar.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Jaqueline Alexia Prado Prado

21. Jaqueline Alexia Prado Prado

“Makyaj yaptığımda bunu abartı yapmayı seviyorum. Zaten pek fazla da makyaj yapmıyorum. Ama az da yapsam çok da yapsam her zaman yargılanıyorum!”

22. Brandi Rhodes

22. Brandi Rhodes

“Her ne kadar iki fotoğraf arasında bir fark yokmuş gibi görünse de, benim için olan fark tartışılamaz. Sanırım bu biraz da özgüvenle alakalı olmalı. Örneğin, spor kıyafetlerimle makyaj yaptığımda insanlar bana garip garip bakarlarken, şık bir şekilde giyindiğimde ve makyaj yapmadığımda da aynı tepkiyi görüyorum.”

23. Sadie Mae

23. Sadie Mae

“ Erkek arkadaşım: Hiç beğenmedim, bence palyaçoya benziyorsun ve bunu kendine yapmamalısın.

Erkek arkadaşımın annesi:  Aman Allahım! Kendine ne yaptın böyle? Çok tatlı olmuşsun.

Arkadaşlarım: Makyaj yaptın değil mi? Bence çok yakışmış.

Yine arkadaşlarım: Niye kendine bunu yapıyorsun ki? Doğal daha güzelsin…”

24. Karina

24. Karina

“Kadın-erkek fark etmeksizin herkesin bana dik dik bakmasından gerçekten artık çok sıkıldım. Ama sonuçta, önemli olan benim ne hissettiğim ve ben her iki halimi de çok seviyorum.”

25. Sunny Nguyen

25. Sunny Nguyen

“Genellikle pek makyaj yapan biri değilim ama her gün mutlaka ruj sürerim. Bir gün bile sürmesem, hemen ‘Hasta mısın?’ sorularını duyuyorum zaten.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

26. Panisa Littleman

26. Panisa Littleman

“İnsanların sürekli bana yüzümde fondöten olup olmadığını sormasından artık gerçekten sıkıldım. Ben kimseye bunu söylemek zorunda değilim ki…”

27. Alexa Stines

27. Alexa Stines

“Kişisel olarak makyaj yapmayı çok seviyor olsam da, makyaj yapmadığım zamanlarda insanların saçma sorularını dinlememek adına artık makyaj yapmıyorum.”

Peki sizin makyaj hakkındaki düşünceleriniz neler? Yorumlarda buluşalım...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
239
47
37
32
20
18
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Seda Bal

Makyaj yapmadığında hasta mısın sorusunu tüm kadınlar duyuyodur. Yine de çoğu saçmalamış. Bana bi objeymişim gibi bakıyolar ne ya?

Sence bu yaklaşımda özelikle obje konusunda , bu objeleştirmeyi kadınlar kendileri yapıyorlar . Düşünsene Tik tok videolarını görüyorsun. Bunun farkına varan... Devamını Gör

bu sunako

ben de makyajlı derken tam takır badana olan sanmistim. bence fotograftakiler makyajli da makyajsiz da farkli gorunmuyorlar cok ta makyajsiz gezemem tribine ... Devamını Gör

haralagurele

makyaj yapmadığım zaman insanlar ambulansı aramayı teklif ediyor