Görüş Bildir
Haberler
Diskalifiye Mi Olacak? Survivor Reşat Hacıahmetoğlu Kimdir? Reşat Hacıahmetoğlu Kaç Yaşında ve Nereli?

Diskalifiye Mi Olacak? Survivor Reşat Hacıahmetoğlu Kimdir? Reşat Hacıahmetoğlu Kaç Yaşında ve Nereli?

Sunay Korkmaz
12.01.2021 - 14:34

Survivor 2021, Tv8 ekranlarında 9 Ocak Cumartesi günü başladı. Ünlüler ve gönüllüler takımlarından oluşan yarışmanın, yarışmacılarının da kim olduğu merak ediliyor. Gönüllüler takımında yer alan yarışmacılardan Sultan Reşat Hacıahmetoğlu geçtiğimiz günlerde ayağından rahatsızlanmıştı. Hacıahmetoğlu'nun Survivor 2021'den diskalifiye edilebileceği iddiaları da gündeme geldi. Peki, Sultan Reşat Hacıahmetoğlu kimdir? Merak edilen tüm detaylar haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sultan Reşat Hacıahmetoğlu Survivor 2021'in son bölümünde sakatlanarak yarışmaya devam edememişti. Acun Ilıcalı, Reşat Hacıahmetoğlu'na, “Doktorumuzun Metin Kuş’un söylediğine göre, tahminimizden daha büyük sakatlık var. Benim aldığım bilgiye göre, senin Survivor’a devam edememe durumun var. İyileşecek kırık varmış iyileşemeyecek kırık varmış. Bazı zamanlarda hiçbir şey yapmaman gerekebilir' dedi. Hacıahmetoğlu'nun yarışmaya devam edemem durumunun bulunması üzerine takım arkadaşlarından bazıları gözyaşlarına boğulmuştu.

Sultan Reşat Hacıahmetoğlu Kimdir?

Sultan Reşat Hacıahmetoğlu Kimdir?

Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, 1990 yılında Trabzon'un Of ilçesinde dünyaya gelmiştir. İlk ve orta ğrenimini üniversite yıllarına kadar doğduğu ilçe olan Of'ta sürdüren Hacıahmetoğlu, 2014 yılında Ordu Üniversitesi'nden mezun oldu. Lise yıllarında karate ve vücut geliştirme sporlarına başladı. Lise bitene kadar karate ile ilgilenen Hacıahmetoğlu, sonrasında vücut geliştirme ile ilgilenmeye devam etti.

2016 yılında sosyal medya macerası başlayan Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, doğaya ve spora olan sevgisini, Karadeniz aile yapısını ve mizahı bir araya getirerek insanların ilgi odağı oldu. Uzun süre özel bir şirkette çalışan Hacıahmetoğlu, yaşamını Trabzon'da sürdürüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın