Görüş Bildir
Haberler
Dev Rehber: Penis Şeklinize Göre En Uygun Seks Pozisyonları ile Zevkin Doruklarına Ulaşacaksınız!

Dev Rehber: Penis Şeklinize Göre En Uygun Seks Pozisyonları ile Zevkin Doruklarına Ulaşacaksınız!

ken adams
28.09.2018 - 00:20

Sex uzmanı Annabelle Knight, zevkin doruk noktasına ulaşmanız için penis şekillerine göre en ideal seks pozisyonları açıkladı. The Sun kaynaklı haberimizi sizler için derledik.

Kaynak: https://www.thesun.co.uk/fabulous/730...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Muz şeklindeki penis 👇

1. Muz şeklindeki penis 👇

Eğer muz şeklinde bir penise sahipseniz misyoner pozisyonda seks sizin için ideal. Bu pozisyonda, G noktası ve klitoris uyarılmasıyla orgazmın doruklarına ulaşabilirsiniz. Partnerinizin zevk noktanıza daha rahat ulaşabilmesi için pelvisinizi hafifçe yukarı kaldırması amacıyla poponuzun altına bir yastık koyabilirsiniz.

2. Çekiç şeklindeki penis 👇

2. Çekiç şeklindeki penis 👇

Bu şekildeki penisin büyük başı, derin uyarılmalara sebep olduğu için neredeyse tüm pozisyonlardan zevk alabilirsiniz, özellikle köpek pozisyonundan. Kol ve dizleriniz yerde, poponuz hafifçe kalkık durursanız uygun pozisyonu sağlamış olursunuz.

3. Mantar şeklindeki penis 👇

3. Mantar şeklindeki penis 👇

Bu şekildeki penislerin boyu kısa, başları ise geniş olduğundan, kadının üstte ters biçimde durduğu pozisyon sizler için ideal olabilir. 'Reverse cowgirl' olarak bilinen bu pozisyonda, kadın üstte olur ve yüzü partnerine dönük olmayacak şekilde durur. Bu pozisyon G noktası ve vajinaya baskı uyguladığından eğlenceli bir gece geçirebilirsiniz.

4. Salatalık şeklindeki penis 👇

4. Salatalık şeklindeki penis 👇

Partnerinizin bu şekilde bir penisi varsa şanslısınız çünkü birçok pozisyon sizin için uygun! 'The sexy necklace' (seksi kolye) olarak bilinen ayaktaki pozisyonu deneyebilirsiniz. Bu pozisyon için kadının oturur, erkeğin ise ayakta durması gerekir. Ayaklarınızı erkeğin boynuna dolayabilir yada omzuna koyabilirsiniz. Bu şekilde onun 'sexy' kolyesi olabilirsiniz.

5. Kalem şeklindeki penis 👇

5. Kalem şeklindeki penis 👇

Bu şekildeki penisler uzun ama ortalama kalınlığın altında olur. Kadının üstte olduğu pozisyonla pelvik taban kaslarını çalıştırabilirsiniz. Erkeğin çevresini iyice sararsanız her hareketi hissedeceğiniz için keyifli bir birliktelik yaşayabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. C şeklindeki penis 👇

6. C şeklindeki penis 👇

Bu şekildeki penislerin ya sağa ya da sola doğru kıvrımı vardır. Ufak bir değişimle klasik misyoner pozisyonunu deneyebilirsiniz. Bu pozisyonun püf noktası, kadının penis kıvrımının yönüne göre yan durmasıdır. Bu sayede G noktası uyarılır ve zevk dolu bir gece yaşayabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
228
90
63
50
49
29
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mehmet Can Atar

hepsiyle tek tek deneyen birisi yazmış sanırım. ilginç -_-

moondark

C şeklinde mi :DD yok artık Ğ

Ezel Bayraktar

benimki çekiç başı galiba :D :D benzetmelere bak amk