Görüş Bildir
Haberler
Depresif Tumblrcıdan Entel Friendfeedciye İnternet Siteleri ve Onlarla Özdeşleşmiş Kullanıcıları

Depresif Tumblrcıdan Entel Friendfeedciye İnternet Siteleri ve Onlarla Özdeşleşmiş Kullanıcıları

Yüksel Venedik
25.03.2015 - 23:21 Son Güncelleme: 25.03.2015 - 23:54

1. Tumblr insanı

1. Tumblr insanı

Her zaman mutsuz, ümitsiz, çaresiz, pişman, duygulu, çok fazla duygulu ve duyarlı insanlardır. Tumblr insanı hayatını bir solgun fotoğraf efekti ile yaşar. Dayısı, amcası, anne ve babası orada olmadığı için biraz daha rahattır. Sitede sigara içer, geniş geniş takılır. Ama net bir şekilde mutsuzdur. 

Kurucusu bile mutsuz

Tumblr'ın kurucusu olan David Karp, siteyi Yahoo'ya bir milyar dolar gibi bir rakama satmasına rağmen hala mutsuz olduğunu açıklamıştır. Üzülme girişimci çocuk, o gemi bir gün gelecek. Bilseydin, sever miydin? 2 notes

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Facebook insanı

2. Facebook insanı

Siteye girmek için Google'a Facebook yazılan karanlık çağdan günümüze kazasız belasız gelmiş bulunmaktayız.

Facebook insanı fotoğrafların, etiketlerin, emojilerin insanıdır. Belirli bir

kalıba koymak zor ama en etkili gruplar arasında lanet olası oyun isteklerini

bıkmadan gönderenler, kardeşlerimle kız kulesi manzarası tayfası ve emekliliğini

Facebook'ta bir kıyı profilinde geçirmeyi tercih etmiş ekiptir. 

Uzmanlar uyarıyor

Depresyon belirtileri gösteren üyeleri, birkaç aylık bir sürecin sonunda Tumblr'a geçiş yapabilirler. Gördüğünüz arkadaşınızı uyararak tedavi önerebilirsiniz, reddederse devlet güçlerine teslim edebilirsiniz.

3. Google kullanıcısı

3. Google kullanıcısı

Google'ı o kadar çok sever ki, zaten bir Google ürünü olan tarayıcısında Google'ı aratarak arama motoruna giriş yapar. Kurban bayramı ayın kaçında, 1 mayıs hangi güne denk geliyor, x haram mı, x burcu kadınını etkileme yolları gibi hayata dair aramalarıyla geçinip gider.

Özel günlerde Google'a trip atabilir

Hergün onlarca kez girdiği, hayatında farklı bir yere koyduğu Google da üstüne düşeni yapmalı. Eğer milli bayram, dini bayram kaçırırsa onu affetmez.

4. Twitter insanı

4. Twitter insanı

Kardeşleriyle yaşadığı şekilleri de, keyifleri de, mutsuzluğu da kararında yaşar. Trendlere odaklanmıştır. Capslere ilk önce o güler, ondan sonra Facebook'ta gülünür. Sıralama bu şekildedir.

Yapılan araştırmalara göre % 70'inin sevgilisi yoktur. % 15'i böyle devam ederse gelecekte de bir sevgiliye kavuşamayacaktır.

5. Maçkolik insanı

5. Maçkolik insanı

Aynı maç için herkesin farklı bir şeyler kovaladığı kaos ortamlarında görebileceğiniz tiplerdir. Dünyanın en önemli maçları için bile gayet net bir şekilde şikeli diyebilir, şike analizcileri maçı izlemeden skora göre bile bunu anlayabilir.

Aslında bu site de bir nevi sosyal ağ sayılabilir. 2 verdim güneşleniyorum, üst oynadım evi satıp memlekete dönüyorum tarzı paylaşımlarla hayatlarından kesitler sunabilirler.

6. Friendfeed insanı

6. Friendfeed insanı

Sitenin 2 hafta içinde kapanacak olmasından dolayı üzgündür.

Acılarını paylaşıyoruz. Bir FF insanının siteye her girişte ortalama 2 sıkı tartışması, 5 tespiti ve 18 analizi vardır. Sayfalarca yazar, sayfalarca cevap alır. 

Siteyi şu tweetle özetlemek de mümkündür;

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Google Plus insanı

7. Google Plus insanı

En son birkaç sene önce Google Plus davetiyesi aranıyor kuyruklarında görüldü, ailesi ondan üç senedir haber alamıyor. Çok endişeleniyoruz, gören ya da bir haber alan lütfen bu içeriğimize bir yorum yapsın. 

Seni çok özledik! Artık daha fazla üzme, hergün öldürme bizi. Dön artık.

Peki ya Onedio insanı?

Bunun açıklamasını da sizden bekliyoruz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
4
2
1
1
0
0