Görüş Bildir
Haberler
Davutoğlu Döneminde Bir İlk: Bakanlar Kurulu Toplanmıyor

Davutoğlu Döneminde Bir İlk: Bakanlar Kurulu Toplanmıyor

FreiGeist
09.02.2015 - 13:51
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bakanlar Kurulu'nun her pazartesi günü yapılan olağan toplantısının bugün yapılmayacağı bildirildi. Toplantının iptali, Ankara kulislerinde merak konusu oldu.

Başbakanlık görevini aldıktan sonra 15 günde bir yapılan Bakanlar Kurulu toplantısını her hafta yapma kararı alan Başbakan Davutoğlu, Sabah saatlerinde İstanbul'dan Ankara'ya gelmesine karşın toplantıyı yapmadı. 

Kıvanç El'in Milliyet'te yer alan haberine göre, toplantının yapılmamasına ilişkin kararın ise geçtiğimiz cuma günü alındığı belirtildi.

Konutta çalışacak

Yurtdışı programları haricinde her hafta Bakanlar Kurulu toplantısını yapan Davutoğlu'nun Başbakanlık resmi konutunda çalışmalarını sürdüreceği belirtildi. Ankara kulisleri toplantının yapılmaması ile hareketlenirken, bürokrasiden aday olacak adayların istifaları için süre yarın doluyor. Başbakan Davutoğlu'nun da konutta hem istifalarle ilgili görüşmeler hem de diğer konularda görüşmelerde bulunması bekleniyor.

Bakanlar Kurulu'nun bu haftaki toplantısının çarşamba günü yapılacağı öğrenildi. Seçimde milletvekilliği için aday adayı olacak kamu görevlileri yarın saat 17.00'ye kadar istifa etmek zorunda. Bakanlar Kurulu toplantısının hafta ortasına çekilmesinde, bürokrat adayların durumuyla ilgili yapılacak değerlendirmelerin de etkenlerden birini oluşturduğu yorumları yapıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0