Görüş Bildir
Haberler
Dava Geri Çekildi: Erdoğan 'Tayyipler Alemi' Pankartı Açan ODTÜ'lülerle Görüştü, Cep Telefonu Hediye Etti

etiket Dava Geri Çekildi: Erdoğan 'Tayyipler Alemi' Pankartı Açan ODTÜ'lülerle Görüştü, Cep Telefonu Hediye Etti

Batuhan
17.10.2018 - 11:17 Son Güncelleme: 17.10.2018 - 16:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ODTÜ mezuniyet töreninde 'Tayyipler Alemi' karikatürünün yer aldığı pankartı açtıkları için gözaltına alınan öğrencilerle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde görüştü. Görüşmenin sonunda Erdoğan öğrencilere 'yerli cep telefonu' hediye etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Milliyet gazetesinden Kıvanç El'in haberine göre, ODTÜ mezuniyet töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın karikatürünün olduğu bir pankart açan ve gözaltına alınan öğrenciler, daveti kabul ederek Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gitti. 

AA ise ailelerin, Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın ile irtibata geçtiğini, öğrencilerden birinin annesinin yazdığı mektup üzerine görüşmeye giden sürecin başladığını aktardı.

Görüşmenin de 45 dakika sürdüğü öğrenildi.

Görüşmenin de 45 dakika sürdüğü öğrenildi.

Görüşmenin oldukça samimi bir havada geçtiği, Erdoğan’ın bu gözaltılardan duyduğu rahatsızlığa atıfta bulunan sözler kullandığı kaydedildi.

Yerli cep telefonu hediye etti

Yerli cep telefonu hediye etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, görüşmenin sonunda öğrencilere, 'Yerli bir cep telefonu size hediye ediyorum.' diyerek, telefon armağan etti.

Dava geri çekildi

Dava geri çekildi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, dün partisinin MYK toplantısı sonrası yaptığı açıklamada 'ODTÜ'lü öğrencilere karşı açılan dava Cumhurbaşkanımızın avukatları tarafından geri çekilecektir' demişti.

Bugün ise Erdoğan'ın pankart için açılan davayı geri çektiği açıklandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ne olmuştu?

Ne olmuştu?

ODTÜ mezuniyet töreninde pankartı taşınası nedeniyle 4 öğrenci tutuklanmış, daha sonra serbest bırakılmıştı. Pankartı tören alanına götürmeye yardım ettiği ve pankartı bastığı belirtilen öğrenciler de dahil olmak üzere 5 kişiye dava açılmıştı.

Öğrencilere destek için karikatürü Twitter hesabından paylaşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında da 'Cumhurbaşkanı'na hakaret' suçlamasıyla soruşturma başlatılmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
760
218
102
44
33
23
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aysegul

Herkes ne meraklı birilerini eleştirip, her şeyde kötülük aramaya. Biraz iyimser olun yaa. Dava devam etse bu sefer onun yüzünden laf söyleceksiniz. Çekiyorl... Devamını Gör

melkid

bir cumhurbaşkanı düşünün. bir iyilik yaptığında "kesin bunun altından bişey çıkacak" diye düşündürüyor

Viyol10sel

Tarihin en iyi rol yapan lideri... Yine tribünlere oynuyor

mb

aynen bulunsunu kapatmaya çalışıyor şimdi (papaz vardı ya orijinal yazılışını bilmiyorum da:D)