Görüş Bildir
Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı: Kara Harekatı Geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı: Kara Harekatı Geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM’de düzenlenen AK Parti Grup Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, geçtiğimiz günlerde hava harekatı düzenlenen Suriye’ye kara harekatının da gündemde olduğunu açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

‘Bu daha başlangıçtı’

‘Bu daha başlangıçtı’

Suriye’de terör hedeflerine yönelik saldırının başlangıç olduğunu söyleyen Erdoğan; “Hatay'dan Hakkari'ye kadar güney sınırlarımızın tamamını ülkemiz topraklarına saldırı imkanı bırakmayacak şekilde bir güvenlik şeridi ile kapatma kararlılıımız her zamankinden bugün daha güçlüdür. Bizim için en uygun olan vakitte karadan da teröristlerin tepesine tepesine bineceğiz. Tel Rıfat, Münbiç ve Ayn el-Arap'tan başlayacağız. Bizim de kendimize göre bir oyun planımız var, milletimizin menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu yapıyoruz. Türkiye'yi hala sinsi yöntemlerle dize getirmeye çalışanlara mesajımız gayet net: Başaramayacaksınız.” ifadelerini kullandı.

‘Biz üzerimize düşeni yaptık’

‘Biz üzerimize düşeni yaptık’

Suriye'de kontrolleri altındaki bölgelerden ülkemize herhangi bir tehdit gelmeyeceği güvencesi veren güçlerin sözlerini tutamadıkları anlaşılmıştır. İstanbul'daki eylemi timsah gözyaşları ile kınayanların gerçek yüzleri hemen arkasından başlattığımız operasyonlara verdiği tepkilerle ortaya çıkmıştır. Suriye sınırlarıyla ilgili ahitlerimize sadık kaldık. Karşımızdakiler anlaşmanın gereğini yerine getiremiyorsa başımızın çaresine bakma hakkımız doğmuştur. Son 7 yılda Hatay, Gaziantep, Mardin, Şanlıurfa'daki illerimize son yapılanlarla birlikte 764 havan, roket, füze saldırısı yapılmıştır. Bu saldırılarda 32 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir, 261 vatandaşımız yaralanmıştır. Bölücü terör örgütü ülke içinde eylem yapma kabiliyetini yitirdikçe sınır ötesinden saldırılara ağırlık vermekte.”

Erdoğan'ın açıklamalarının bir bölümü

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
4
3
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yengegeldikmi

Yaa ahahahhahah dün izin geldiğinde de demiştim :))) Asrın liderimiz yaaa yürü bee!!!

Maher

Gercekten birseyler yapmak isteyen insan, gitmeden once, bak geliyor ha, bak geldim gelecem ha, filanca adrese geliyorum ha gibi onceden haber vermezdi. Orad... Devamını Gör

Bozkurt

Aynısı 2018'de de oldu. Muharrem İnce o zaman "Bu iş davul zurna ile biz geliyoruz diyerek yapılmaz" demişti.

Bozkurt

Tamam ama bunları neden gizli değil de bağıra çağıra yapıyoruz? Yemin ediyorum, liyakatsizliği anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalıyor artık.