Görüş Bildir
Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı: Elektrik ve Doğalgazda Yüzde 10 İndirim

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı: Elektrik ve Doğalgazda Yüzde 10 İndirim

Batuhan
25.12.2018 - 12:33 Son Güncelleme: 25.12.2018 - 16:34

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Yılbaşından itibaren konutlarda, elektrik ve doğalgaza yüzde 10 indirim yapılacağını açıkladı. Partisinin grup toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, AKP İstanbul adayının 29 Aralık'ta açıklanacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu.

Erdoğan, 'İhracat yüzümüzü güldürmeye devam ediyor. İnşallah yıl sonu itibarıyla yeni bir rekor kırarak 170 milyar dolar rakamını göreceğiz' ifadelerini kullandı.

Yılbaşından itibaren, elektrik fiyatlarında konutlarda yüzde 10 indirim yapılacağını belirten Erdoğan, 'Konutlarda ve küçük orta ölçekli işletmeler ile ticarethanelerde kullanılan doğal gazın fiyatında da yüzde 10'luk bir indirime gidiyoruz.' diye konuştu.

Erdoğan ayrıca "Turizmde 2019 yılını 'Göbeklitepe Yılı' olarak ilan ediyoruz" dedi.

"Asgari ücret desteğini önümüzdeki yıl 12 ay boyunca vereceğiz"

"Asgari ücret desteğini önümüzdeki yıl 12 ay boyunca vereceğiz"

'Bölgesel istihdam teşvikini bir yıl daha uzatıyoruz.' diyen Erdoğan, şunları söyledi:

'Halen 51 ilimizde ve 2 ilçemizde işverenlere sağladığımız 6 puanlık SGK teşviki devam edecek. 2018 yılında 9 ay olarak uyguladığımız asgari ücret desteğini önümüzdeki yıl 12 ay boyunca vereceğiz. Bu destek, 500 ve üzeri sigortalı çalıştıran iş yerleri için 101 lira, 500'ün altında sigortalı çalıştıran iş yerleri için ise 150 lira olacaktır.'

"Önce tazminat sonra ceza"

Cumgurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bütçe görüşmelerinde Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel arasında yaşan tartışmaya ilişkin 'Bu ülkede 40 yılı aşkın, silahlı kuvvetlerimizde görev yapmış, şu anda da Milli Savunma Bakanlığı yapan bir kabine mensubu arkadaşımıza kalkıp da bu şekilde saldırma hakkına bunlar sahip değil' ifadesini kullandı ve ekledi:

'Bunlar kabinemizin milli savunma bakanına bu şekilde saldırabilme edepsizliğini yapmışlardır. Bunlara gereken dersi yargıda vermek durumundayız, vereceğiz de. Önce tazminat sonra ceza.'

Erdoğan, grup toplantısının ardından gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Erdoğan, grup toplantısının ardından gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

TBMM Başkanı Binali Yıldırım ile ilgili soruyu yanıtlayan Erdoğan, 'İstifa nereden çıktı? Seçildiği zaman istifası gerekir. Öncesinde istifa gerekmiyor' dedi ve İstanbul adayının 29 Aralık'ta açıklanacağını söyledi.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
113
68
43
27
11
6
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sakirecayyok

Şimdilik %10 indirim seçim sonrası %40 bindirim

özkan mart

Seçimlerden sonra %20 zam olarak geri dönecektir :)

Ahmet Sevindi

ARTIK BU YAZIDAN SONRA SİLİVRİ YOLU GÖZÜKÜCEK AMA ARTIK BİRİLERİNE SÖYLEMEK LAZIM . BU ERDOĞAN DENEN VATANDAŞ FETOCULARI ORTAYA ÇIKARMAK İÇİN DARBECİK YAP... Devamını Gör

Göktürk

lan muhalifsin onu anladıkta en azından gölbasında şehit olan 51 özel harekat polisine saygın olsun yavşak