Görüş Bildir
Haberler
CHP'li Özel: "Kılıçdaroğlu HDP'yi Ziyaret Edecek"

CHP'li Özel: "Kılıçdaroğlu HDP'yi Ziyaret Edecek"

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun HDP dahil tüm partileri ziyaret edeceğini söyledi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP Grup Başkanvekili Özel, katıldığı bir televizyon programında, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun HDP dahil tüm siyasi partileri ziyaret edeceğini açıkladı. 

Özel 'Kemal Kılıçdaroğlu tüm partileri ziyaret edecek. Buna HDP de dahil. Tarih belli değil. Tüm seçmenlerden oy isteyeceğiz. AK Parti'ye helal olan, CHP'ye haram olamaz' dedi.

Özgür Özel'in açıklaması 📹

Mithat Sancar davet etmişti

Mithat Sancar davet etmişti

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, Kılıçdaroğlu'nun Millet İttifakı'nın ortak cumhurbaşkanı adayı olarak ilan edilmesinin ardından yaptığı değerlendirmede, 'Sayın Kılıçdaroğlu'nun adaylığı hayırlı olsun diyeyim ve ekleyeyim, kendisini bizlerle görüşmeye bekliyoruz' demişti. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de dün akşam katıldığı Habertürk yayınında CHP ile HDP arasında cumhurbaşkanlığı adaylığı konusundaki olası görüşmeyle ilgili 'Alengirli işe karşıyım, dürüstlük ve açıklıktan yanayım. CHP, HDP ile görüşebilir, bu net. Ama bize asla getiremez' ifadelerini kullanmıştı.

Ayrıca bakınız👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
53
31
22
15
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
gzzpp

Valla ne guzel onlar ziyaret edince cok normal baskasi edince terorist…

Balkan Türkleri

Görüşmekten,konuşmaktan korkmamak gerekiyor.Hdp'nin %10 civarında oyu var yaklaşık olarak 6 milyon seçmen demek.Ülkenin gerçeği bu kafamızı kuma gömmemiz bir... Devamını Gör

Ali DİNÇ

Bu konuyu hiç gündeme getirmeyin. Bu seçimin en kritik konusu bu. "Odadaki fil" den bahsedecekseniz bile seçimden sonra istediğiniz gibi görüşün ama Erdoğan'... Devamını Gör

Ali DİNÇ

Yalnız öncelikli amaç seçim kazanmak. Bu halkı tanımıyorsunuz ben içlerinde yaşıyorum. Seçim öncesi hdp ile temasa geçmek demek karşı tarafa en büyük kozu ve... Devamını Gör