Görüş Bildir
Haberler
CHP'li Milletvekiline Seks Şantajı: 10 Milyon Lira İstediler, Bakan Soylu'nun Talimatıyla Yakalandılar

CHP'li Milletvekiline Seks Şantajı: 10 Milyon Lira İstediler, Bakan Soylu'nun Talimatıyla Yakalandılar

CHP İstanbul Milletvekili, Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Üyesi Özgür Karabat'ın gizli kameraya alınıp kendisine şantaj yapıldığı ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatı ile şantaj yapan kişilerin yakalandığı öne sürüldü. Ajanslara yansıyan bilgilere göre ise şüpheliler 'Şantaj' ve 'Özel hayatın gizliliğini ihlal' gerekçesiyle tutuklandı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

İddiaya göre, Mali Müşavir, Dış Ticaret Uzmanı, Uluslararası Finansal Raporlama Uzmanı olan 46 yaşındaki Milletvekili Karabat seçim çalışmaları sırasında bir kadınla tanışmasıyla başladı. 

Kadının davet ettiği evde Milletvekili Karabat ile yakınlaşmasıyla şantaj süreci işletildi.

Aynur D.E., Erdoğan B., Cahit A. ve Ahmet A. adlarından oluşan biri kadın üç kişilik çete, evdeki gizli kamerayla milletvekilini kayda aldı. Kamera görüntülerini daha sonra milletvekiline gönderen çete, Karabat’tan 10 milyon TL istedi.

"Bakan Soylu’dan yardım istedi"

"Bakan Soylu’dan yardım istedi"

OdaTV'nin haberine göre Karabat ise şantaja boyun eğmeyerek, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan yardım istedi. Bakan Soylu’nun direktifiyle, Kıbrıs’a kaçan şantaj çetesi yakalandı.

Çete üyeleri çıkarıldıkları 11. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından şantaj yaptıkları gerekçesiyle 24 Aralık günü tutuklandı.

2 suçtan tutuklandılar

2 suçtan tutuklandılar

DHA'nın aktardığına göre şüpheliler  'Özel hayatın gizliliğini ihlal' ve 'Şantaj' suçlarından tutuklandı.

Mahkemenin tutuklama gerekçesinde ise şu ifadeler yer aldı:

  • 'Şüpheli Erdoğan B'nin, şikayetçi milletvekili üzerindeki baskıyı artırmak amacıyla konuyu haberleştirmenin alt yapısını hazırladığı hususunda çeşitli delillerin olduğu, 

  • Erdoğan B.nin şikayetçiye şantaj içerikli mesajlar yolladığı, şikayetçi ile Aynur D'nin yakınlaşmasına dair fotoğrafları gönderdiği, 

  • Para talep etme ve bu fillerden tüm şüphelilerin haberdar oldukları ve kaçma şüphesi nedeniyle ayrı ayrı tutuklanmalarına karar verildi'

OdaTV'nin paylaştığı o karar 👇

OdaTV'nin paylaştığı o karar 👇

Ayrıca bakınız 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
141
64
14
7
6
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Arif Ali

İyi de, bunu neden servis edersiniz ki? Adam zaten muhtemelen kimse duymasn diye aradı Bakan'ı. Tuhaf.. ne anlamı kaldı ki şimdi?

Yasemince

Taviz, istismar, tecavüz olmadığı sürece haber değeri olduğunu düşünmüyorum. Kimsenin seks hayatına herkes karışamaz :)

marine-offizier

haber degeri olanlar da burada yok zaten.. jdhgfhjsabk

rcpbyrm

aq kaç milletvekilinin böyle kasetleri var kim bilir !

Adam

Kaseti olur olmaz kimi sikeceği beni ilgilendirmez ama insan az gözü açık olur şantaja en müsait mevkide olan birisi az dikkat eder.