ÇGH "Papaz Olduk" Skecinin Yayından Kaldırıldığını Duyurdu
Türk televizyonlarında uzun yıllardır yayınlanan ender komedi programlarından biri olan Çok Güzel Hareketler 2, son bölümde yer alan “Papaz Olduk” skeci için özür diledi. Tepki çeken skeç nedeniyle açıklama yapan program ekibi, ilgili içeriğin YouTube’taki program kaydından da kaldırıldığını duyurdu.
Her pazartesi günü Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan Çok Güzel Hareketler 2 isimli programda dün akşam “Papaz Olduk” skeci yer aldı.
Her pazartesi günü Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Çok Güzel Hareketler 2’nin son bölümünde yayınlanan “Papaz Olduk” skecinde, Müslüman bir aile ile Hristiyan bir ailenin kız isteme töreni canlandırıldı. Skeç sonrası sosyal medyada gelen eleştirilerin ardından program ekibi açıklama yaptı.
ÇGH ekibinin açıklamasında, “Son bölümümüzdeki bir skecimizde amacını aşan bir ifadeye yer verdiğimizi üzülerek fark ettik. İlgili skeç YouTube yayın listemizden çıkarılmıştır. Kırdığımız herkesten içtenlikle özür diliyoruz.” ifadeleri kullanıldı.
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!





Yorum Yazın