Görüş Bildir
Haberler
Çevrendekilere Hangi Konuda İyi Geliyorsun?

Çevrendekilere Hangi Konuda İyi Geliyorsun?

Ma Belle
18.04.2023 - 19:11

Etrafımızdaki insanlara iyi gelmek, onların yüzlerindeki gülümsemenin sebebi olmak dünyadaki en güzel hislerden biri. Eminiz ki sen de çevrendeki insanlara iyi geliyorsundur. Bu testimizde senin hangi yaralara dokunup iyileştirdiğini beraber göreceğiz. Hazırsan teste başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Hadi başlayalım! Hafızan kuvvetli midir?

2. Karşındaki kişiyle konuşurken ilk olarak neye dikkat edersin?

3. Peki arkadaş çevren geniş midir?

4. Evcil hayvanın var mı?

5. Diyelim ki partnerinden kötü bir şekilde ayrıldın ve çok üzgünsün. Bu durumda arkadaşının sana nasıl davranması seni mutlu eder?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Son soru! Yollamayı en çok sevdiğin mesaj türü hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Akıl verme konusunda üstüne yok!

Seçtiğin yanıtlara göre sen çevrendeki insanların karar aşamalarında onlara yol gösterici oluyorsun. Seçimlerin, bakış açın ve verdiğin tavsiyeler insanlara resmen bir ışık oluyor! Bu konuda kimsenin senin hakkını yiyemeyeceğini çok iyi biliyoruz. Verdiğin kararlar da insanları etkilemekte, e bu da çevrendeki insanların karar verme aşamasında mantıklı kararlar verebilmesi için danıştıkları ilk kişi olmanı sağlıyor!

Çevrendekilerin modunu yükseltiyorsun!

Verdiğin cevaplara göre sen çevrendeki insanların ruh hallerini aniden olumlu anlamda değiştirebiliyorsun! Çevrendekilerin başı sıkıştığında, kötü hissettiklerinde veya mutsuz olduklarında akıllarına gelen ilk kişi sen oluyorsun. Çünkü karşındaki insanı dinlemesini biliyorsun, ayrıntıları kaçırmıyorsun ve karşındaki kişiye muzdarip olduğu konu hakkında tavsiyeler verebiliyorsun, bunlar da onları mutlu edebiliyor. Bu çoğu insanın kolay kolay sahip olamayacağı bir şey. Bu konuda seni tebrik ederiz!

Duygusal destek merkezisin!

Seçtiğin yanıtlara göre sen çevrendekilere duygusal olarak destek veren birisin! Biraz anaç bir yapın var, çevrendeki insanları koruyup kollama iç güdüsüyle hareket ediyorsun ve bu da onları duygusal açıdan mutlu ediyor. Yanında mutsuz bir arkadaşın varsa hiçbir şey söylemeden bile senden güç alabilir, çünkü o an onun yanında durmak bile ona yüksek bir enerji verir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
42
14
6
6
4
3
2
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Çevrendekilerin modunu yükseltiyorsun! Benimki neden düşük laaan 🤔🤔

isaaaaa

Çevrendekilerin modunu yükseltiyorsun!