Görüş Bildir
Haberler
Casus cep telefonları ile şüphelerden kurtulun

Casus cep telefonları ile şüphelerden kurtulun

onur
29.08.2014 - 17:42 Son Güncelleme: 29.08.2014 - 18:33

Casus cep telefonu yazılımları ile telefon dinleme

Aldatıldığından şüphelenen veya çocukların takibini yapmak isteyen ebeveynlerin, işverenlerin sıklıkla kullandığı spy yazılım cep telefonu dinleme programları ile tüm şüphelerden kurtulmak mümkün.

Casus cep telefonu yazılımları tam 2 dakika içerisinde hedef telefona yüklenebiliyor, yükleme işleminden sonra casus telefon Dünya 'nın neresine giderse gitsin internet bağlantısı olduğu sürece takip edilebiliyor, akıllı cep telefonları iphone, android, ipad, blackberry, windows mobile gibi tüm cep telefonları ve ipad tabletlere yüklenebiliyor. Spy yazılım Türkiye bayii Trdedektiflik.com sitesi en başarılı ve lisanlı programları satıyor, şirket tam 8 yıldır İstanbul Maltepe ilçesinde faaliyet göstermektedir. Trdedektiflik firması bir çok medya kuruluşuna Atv Kanal D Fox Tv gibi bir çok Tv kanalında tanıtım ve röportajlar yapmıştır buradan izyebilirsiniz.

Casus telefon programı özelliklerini kısaca açıklamak gerekirse, hedef telefonda yapılan her şey kayıt edilebilir diyebiliriz... Şöyle ki casus telefon yüklenmiş cep telefonuna gelen ve giden tüm aramalar kayıt ediliyor ve satın alma aşamasında oluşturduğunuz hesabınıza bu görüşmelerin ses kayıtları, saat, tarih detayları ve rehberde kayıtlı ise isim telefon numarası detaylarını görebilirsin.

Ortam dinleme ve kayıt özelliği ile cep telefonu çevresini belirlenen aralıklarla kayıt ederek web hesabınıza gönderir. Casus telefon programı cep telefonunda yapılan sohbetler; Whatsapp, viber, skype, line gibi bir çok uygulamadaki sohbetleri takip edebilirsiniz.

Casus telefon programı ile sms takip yapmanız da mümkün, gelen be giden tüm mesaj kopyalarını ele geçirebildiğiniz gibi, cep telefonu yer tespit özelliği sayesinde cep telefonun yerini istediğiniz zaman harita üzerinde görebilir, geçmiş koordinatlarını kayıt altına alabilirsiniz.

Casus telefon programları ile güvende olun ! Tüm şüphelerinize tek çare Tr Dedektiflik Spy Yazılım

Haberin devamı: http://www.trdedektiflik.com/

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın