Görüş Bildir
Haberler
Büyükşen Cinayetinin Geçmişi: Büşra, Betül, Osman, Uğur Büyükşen Kimdir? Büşra Büyükşen Konuştu mu?

Büyükşen Cinayetinin Geçmişi: Büşra, Betül, Osman, Uğur Büyükşen Kimdir? Büşra Büyükşen Konuştu mu?

Büyükşen ( Metin – Necla Büyükşen) cinayetinin geçmişi Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla yeniden gündem oldu. 3 yıldır çözülemeyen cinayetle ilgili aile üyelerinin ifadeleri soru işaretlerine neden olurken, tek görgü tanığı Büşra Büyükşen'in konuşması için tüm ekip büyük bir çaba sarf ediyor. Peki, Büşra, Betül, Osman, Uğur Büyükşen kimdir? İşte Büyükşen ( Metin – Necla Büyükşen) cinayetinin geçmişi: Peki, Büşra Büyükşen konuştu mu? Necla Büyükşen ve Metin Büyükşen’in katili bulundu mu? İşte Büyükşen cinayetinde son durum...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Metin – Necla Büyükşen Cinayetinin Geçmişi

Metin – Necla Büyükşen Cinayetinin Geçmişi

Konya'nın Karatay ilçesine bağlı İsmil Mahallesi'nde, 2018 yılında yaşanan olayda Metin – Necla Büyükşen çifti öldürülmüştü. Çiftin ölümünün ardından, olay gecesi anne ve babasıyla birlikte olan Büşra Büyükşen'in saldırıdan nasıl kurtulduğu merak konusu olmuştu. Türkiye'nin gündemine 'mehir cinayeti' olarak giren olayda sır perdesi Müge Anlı'da aralanıyor. Kar maskeli bir saldırgan tarafından işlendiği öne sürülen çifte cinayette özellikle Swap izi sonuçları ve Büşra Büyükşen’in çelişki açıklamaları dikkat çekiyor.

Osman Büyükşen, Anne ve Babasının Katillerini Arıyor

Osman Büyükşen, Anne ve Babasının Katillerini Arıyor

Cinayetin üstünden iki buçuk yıl geçmesine rağmen katillerin cezasını çekmediğini ifade eden oğul Büyükşen, kız kardeşinin ifadelerine inanmadığını söyledi. Cinayetle ilgili şüpheler mehir ile ilgili yaşanan tartışmalardan dolayı çiftin diğer oğulları Uğur Büyükşen ve gelin Betül Büyükşen'i işaret ediyor.

Anne ve babasının katillerinin bulunması için yoğun bir çaba harcayan Doktor Osman Büyükşen, cinayetle ilgili şüphelendiği isimleri açıkladı. Büyükşen, 'Kız kardeşim Büşra doğruları söylemiyor. Erke kardeşim Uğur Büyükşen, onun eşi Betül ve Betül'ün ailesinden şüpheleniyorum' dedi. Konya'da yaşanan o gecenin tek görgü tanığı Büşra Büyükşen de Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınına bağlandı. Açıklamalarıyla Müge Anlı'yı oldukça kızdıran genç kız, olayla ilgili tüm bildiklerini jandarmaya anlattığını savundu. Kız kardeşinin çelişkili açıklamalarına dikkat çeken ağabey Büyükşen, Büşra'nın kendisine olayla ilgili yardımcı olmadığını ifade etti.

Çiftin Kızları Büşra Büyükşen Şüpheli mi?

Çiftin Kızları Büşra Büyükşen Şüpheli mi?

Büşra Büyükşen'in, gözlerinin önünde vahşi bir cinayete kurban giden aile büyüklerinin cinayetinde şüpheli konumda bulunan Betül Büyükşen'le birlikte yaşadığı öğrenildi. Çiftin kızları, yengesinin Müge Anlı ile Tatlı Sert yayınına katılmak istemediğini dile getirdi. Büşra Büyükşen, 'Telefonu eline veriyorum, konuşmak istemiyor. Canlı yayına katılmasını istiyorum, katılmıyor. Sadece yetkili kişilere kişilere konuşmak istiyor' diye konuştu.

Konya'da bulundukları köyde gelinlerinin ailesinin bu ithamla yaşadıklarını belirten Osman Büyükşen, 'Ben onlara bir fırsat veriyorum. Herkes onları suçlu görüyor. Suçlu değillerse gelip burada konuşsunlar. Kendilerini de aklasınlar. Yılmaz Büyüktorcan, Mehmet Ali Dayanır, Tuba Dayanır, Ertuğrul Ekmekçi, Uğur, Betül, Büşra hepiniz gelin burada konuşun' dedi.

Büşra Büyükşen, cinayet saatinde evde olmayan gelinlerinin kuzeni Mehmet Ali ve Yılmaz’ı işaret etti. Betül'ün gönül işi olabileceğini bu nedenle Mehmet Ali'nin bu olayı kapatmak için ailesini ortadan kaldırmış olabileceğini belirtti.

Büşra Büyükşen, Ağabeyi Uğur'u Savunuyor

Büşra Büyükşen, Ağabeyi Uğur'u Savunuyor

Olayın tek görgü tanığı Büşra Büyükşen'in ağabeyi Uğur'u savunmasıysa dikkat çekti. Ağabeyine güvendiğini ifade eden genç kız, Uğur Büyükşen'in demircilikle uğraştığı için sahte barut izine sahip olabileceğini savundu. Büşra Büyükşen, akrabalarının kendisine karşı aldığı tavırdan dolayı rahatsız olduğunu dile getirdi. Olayın tek görgü tanığı, 'Akrabalarım ölmediğim için beni suçluyorlar' dedi. Müge Anlı ise genç kıza hatırlatma yaparak cinayetle ilgili şüpheli durumda olan ağabeyi ve yengesiyle birlikte yaşadığını ve bu durumun rahatsızlık yaratabileceğini dile getirdi.

Konya'da yaşanan olayla ilgili tüm gelişmeler Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınlarında değerlendiriliyor. Katillerin bulunması için yoğun çaba harcayan çiftin doktor oğlu Osman Büyükşen, en ufak izin bile peşinde olduğunu ifade ediyor.

Büşra, Kullandığı İlaçlar Nedeniyle Bir Şey Hatırlamadığını İddia Etti

Büşra, Kullandığı İlaçlar Nedeniyle Bir Şey Hatırlamadığını İddia Etti

Konya'da işlenen cinayetin ardındaki sır perdesi kaldırılmaya çalışılırken Büşra Büyükşen'in gizledikleri merak konusu oldu. Müge Anlı canlı yayında Büşra ile ilgili televizyon ekranlarında açıklamayacağı iddialar olduğunu dile getirdi. Köyde konuşulanları ortaya dökmek istemediğini ifade eden başarılı sunucu, stüdyonun arkasında genç kızla kısa bir görüşme yaptı. Görüşmede, kullandığı ilaçlar nedeniyle olayla ilgili her şeyi karıştırdığını iddia eden Büşra, hiçbir şeyden emin olamadığını söyledi.

Adi Tıp Uzmanı Şevki Sözen, Büşra'nın kullandığı ilaçların unutkanlık gibi bir yan etkisi olmadığını açıkladı. Büşra'nın ağabeyi Osman Büyükşen'in de doktor olduğunu hatırlatan Sözen, 'Büşra büyük bir baskı altında gibi görünüyor. İlaçlar nedeniyle bir şeyleri karıştırması mümkün değil' sözlerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Müge Anlı ile Tatlı Sert yayınına şüphelerin odağındaki bir diğer kardeş olan Uğur Büyükşen de katıldı. Cinayeti işlemediğini öne süren Uğur Büyükşen, swap izi konusunda da iddialarda bulundu. Cinayet işlendikten sonra eve girdiğini ifade eden şüphelerin odağındaki evlat, barut izlerinin o anda kendisine bulaştığını iddia etti.Karakol komutanından Uğur Büyükşen'e yalanlama geldi.

Dönemin İsmil Jandarma Karakol Komutanı Cemil Aksoy'dan, Uğur Büyükşen'in iddialarına yalanlama geldi. Aksoy, cinayet günü hiç kimsenin eve girmediğini söyledi. Cenazelerin alındıktan sonra evin kapatılmadığını söyleyen Aksoy, o andan sonra giriş çıkışların yapıldığını dile getirdi. Adli Tıp Uzmanı Şevki Sözen, cansız bedenlerin ceset torbasına konulmasıyla birlikte barut izi kalmasının imkansız olduğunu belirtti. Sözen, 'Uğur Büyükşen'in elinde, yüzünde, kıyafetlerinde barut izi var. Eşi Betül Büyülşen'in elinde ve yüzünde barut izi olduğu raporda mevcut. Böyle bir izin cesetler taşındıktan sonra bulaşması mümkün görünmüyor' dedi.

Daha önce ortaya atılan yasak ilişki iddiasına bir yenisi eklendi. Betül Büyükşen ve kuzeni Mehmet Ali Dayanır'la ilgili bir iddia da o dönem jandarma karakolunda görev yapan 'er' rütbesindeki bir askerden geldi. İsmini açıklamak istemeyen kişi, Betül'ün telefonunda Mehmet Ali Dayanır'la yapılmış çok sayıda konuşma gördüğünü söyledi. Mesajların akrabalık ilişkisinde atılmadığını dile getiren dönemin karakol personeli, 'O mesajlara bugün ulaşılabilse şu an farklı şeyler konuşuyor olabilirdik' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın