Görüş Bildir
Haberler
Bursaspor'dan Avrupa'ya Erken Veda

Bursaspor'dan Avrupa'ya Erken Veda

Fatih
24.07.2014 - 22:48

Bursaspor, Penaltılarda Yıkıldı

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu ikinci maçında Gürcistan ekibi Chikhura Sachkhere ile Bursaspor karşı karşıya geldi.

Maçta normal süre ve uzatma devrelerinde gol sesi çıkmayınca penaltı atışlarına gidildi. Penaltı atışlarında seyircisinin de desteğini alan Chikhura, 4-1'lik skorla Bursaspor'u mağlup etti ve kupada yoluna devam etti.

Mikheil Meskhi Stadı'nda oynanan ve hakem Tomasz Musial'in düdük çaldığı mücadelede ilk yarı takımların karşılıklı ataklarıyla geçildi. Tur için gole ihtiyacı olan Bursaspor'un daha baskın görüntü çizdiği dakikalar olsa da Yeşil-beyazlı ekip bu ataklardan sonuç çıkaramadı ve takımlar soyunma odasına 0-0 eşitlikle gitti.

İkinci yarıya da gol bulma parolasıyla çıkan Şenol Güneş'in öğrencileri, Chikhura kalesini baskı altına almak için büyük uğral verdi. Savunma oyuncularıyla kale önünü iyi kapatan Gürcistan temsilcisi Bursaspor'a net bir gol pozisyonu vermedi. Maçta normal sürenin sonuna yaklaşılırken Bursaspor, rakip kalede net pozisyonlar yakaladı ancak kaleci Kvilitaia'yı geçemedi. Temsilcimiz, bulduğu pozisyonları cömertçe harcayınca mücadelede 90 dakikalık normal süre golsüz eşitlikle son bulmuş oldu.

UZATMALAR DA SESSİZ

Uzatma bölümünün ilk yarısında gol arayan Bursaspor, 94. dakikada başarılı oyuncusu Şener Özbayrak'ın ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kart sonrasında bocaladı. Oyun planını oturtmakta zorlanan Timsah, uzatma devresinde ilk yarıyı sessiz kapattı.

İkinci yarıda da ev sahibinin penaltılara razı oyun anlayışı sonucunda oyun orta alanda kilitlendi. 10 kişi oynayan Bursaspor bu kilidi açmakta zorlanınza uzatma dakikaları da golsüz eşitlikle sona erdi.

KARABULUT KADROYA ALINMADI

Bursasporlu Aydın Karabulut isminin UEFA'ya bildirilen maç listesinde olmasına karşın rövanş mücadelesinde forma giyemedi. Tecrübeli futbolcunun dizinde ağrı oluştuğu ve bu nedenle karşılaşma öncesi Teknik Direktör Şenol Güneş tarafından kadrodan çıkartıldığı belirtildi. Aydın'la birlikte Tiflis'e götürülen Ertuğrul Ersoy da kadroda yer bulamayan futbolcular arasında yer aldı.

ENES FORVETTE ÇIKTI

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş Belluschi ve Fernandao'nun yokluğunda kadroda değişikliğe gitti. Ecrübeli teknik adam Traore'yi Arjantinli futbolcunun yerine görevlendirdi. Fernandao'nun yerinde ise Enes Ünal forma giydi. Aydın Karabulut'un yerine Ferhat ilk 11'de başlarken Şamil de kendisine kadroda yer buldu.

BURSASPOR TARAFTARI TİFLİS'E AKIN ETTİ

Bursasporlu taraftarlar 30 saat süren yolculuğun ardından Tiflis'te tribündeki yerini aldı. Yeşil Beyazlılar 90 dakika boyunca susmadan takımlarını destekledi. Maçtan iki gün önce yola çıkan Bursaspor taraftarı karşılaşmanın başlamasına saatler kala Tiflis'e ulaştı. Taraftarlar gün boyu da Tiflis sokaklarını 'Bursaspor' tezahüratlarıyla inletti. Karşılaşma öncesi Mikheil Meskhi Stadyumu önünde toplanan Bursasporlu taraftarların Gürcistan taraftarlarıyla karşılaşmaması için polis yoğun güvenlik önlemi aldı.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/superlig/...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Maç Sonunda Kavga Çıktı!

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu ikinci maçında Gürcistan ekibine elendi. Maç sonunda ise iki tarafın oyuncuları birbirine girdi.

Bursaspor, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında 0-0 berabere kaldığı maçın rövanşında Gürcistan temsilcisi Chikhura'ya konuk oldu.

Bursaspor,Chikhura'ya 120 dakikası 0-0 biten maçta penaltılarla 4-1 yenilerek elendi.

Karşılaşmanın sonunda ise sinirlerine hakim olamayan iki takım oyuncuları birbirine girdi.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0