Görüş Bildir
Haberler
Burcunu Seç, Hangi Ülke Vatandaşıyla Sevişmen Gerektiğini Söyleyelim!

Burcunu Seç, Hangi Ülke Vatandaşıyla Sevişmen Gerektiğini Söyleyelim!

Aburoski
17.12.2018 - 16:03 Son Güncelleme: 02.04.2019 - 11:34

Bakalım sana unutulmaz anlar yaşatacak vatandaş hangi ülkeden? 

Testi çöz ve öğren! 

Not: Yükselen burcunuzu ve sevgilinizin burcunu da kontrol etmeyi unutmayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu seç bakalım!

Brezilya!

Brezilya!

Senin sevişmen gereken ülke vatandaşı Brezilya'da bir yerlerde. O senin yatakta tamamen istediğin performansı gösterebilecek biri. Bu konuda iyi oldukları söyleniyor. Bakalım Brezilyalı biri karşına çıkacak mı?

Rusya!

Rusya!

Senin sevişmen gereken ülke vatandaşı Rusya'da bir yerlerde! Rus arkadaşlarımızın bu konudaki namını hepimiz biliyoruz. Bizce bu konuda şanslısın!

Almanya!

Almanya!

Senin sevişmen gereken ülke vatandaşı Almanya'da bir yerlerde! En kötü sevişen ülkeler listesinde Almanya ne yazık ki listenin başında yer alıyor. Belki sana iyisi denk gelir kim bilir...

Danimarka!

Danimarka!

Senin sevişmen gereken ülke vatandaşı Danimarka'da bir yerlerde! Hiç Danimarkalı tanıdın mı bilmiyoruz fakat tanımadıysan bir an önce bulup tanışmalısın. Tam olarak istediğin anlar yaşayacaksın.

Yunanistan!

Yunanistan!

Senin sevişmen gereken ülke vatandaşı Yunanistan'da bir yerlerde! İstediğin anlar yaşayacağından şüphemiz yok. Kendileri de romantik. Sana komşumuz çıktı. Bu konuda şanslısın vallahi ortalık Yunan kaynıyor. Bizce şansın var. :)

ABD!

ABD!

Senin sevişmen gereken ülke vatandaşı ABD'de bir yerlerde! Bu arkadaşlarımızın kötü seviştikleri söylense de senin memnun kalacağını düşünüyoruz. Hadi bakalım.

İtalya!

İtalya!

Senin sevişmen gereken ülke vatandaşı İtalya'da bir yerlerde! Bu konuda çok şanslısın çünkü İtalyalılar en iyi sevişenler listesinde yer alıyor. Romantik, unutamayacağın dakikalar seni bekliyor olacak.

Fransa!

Fransa!

Senin sevişmen gereken ülke vatandaşı Fransa'da bir yerlerde! Tam sana sana uygun olan Fransız bir arkadaş bulman gerekiyor kendine. Belki Türkiye'de belki de Fransa'da bir şekilde o kişiyi bul!

Türkiye!

Türkiye!

Senin sevişmen gereken ülke vatandaşı Türkiye'de belkide çok yakınında bir yerlerde! Sen Türk insanı dışında kimseyle sevişemezsin. Sana Türk insanı yetiyor.

İrlanda!

İrlanda!

Senin sevişmen gereken ülke vatandaşı İrlanda'da bir yerlerde! Dış görünüş olarak da göze hitap eden arkadaşlarımız bunlar. Senin de seveceğini düşünüyoruz. Umarız ki yanılmayız.

İspanya!

İspanya!

Senin sevişmen gereken ülke vatandaşı İspanya'da bir yerlerde! En iyi sevişen insanların ülkesi sana çıktı. Unutamayacağın anlara hazırlıklı ol ve bir an önce bu kişiyi bul. :)

Çin!

Çin!

Senin sevişmen gereken ülke vatandaşı Çin'de bir yerlerde! Hayatının en değişik ve güzel anlarını yaşamaya hazır ol. Belki karşına bir Çinli arkadaşımız çıkar. Hayat bu belli olmaz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
331
134
71
56
41
35
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
baran bilgiç

Son türkiye votondoşondon boşko boroylo şovoşomozsonn.Çatır çıtur da şeviştim onedio

Pasif Kullanıcı

plaketi buraya bırakıyorum o zaman reis

sensizsinema

Çin dedi yolladım terliği geliyo onedio

Serkan Çalışkan

21 yaşında daha türkiyeden bulamıyorken allahın ispanyolunu nerden bulayım AQ