Görüş Bildir
Haberler
Burcunu Söyle, İnsanların En Çok Nereni Beğendiklerini Söyleyelim!

etiket Burcunu Söyle, İnsanların En Çok Nereni Beğendiklerini Söyleyelim!

Aburoski
04.12.2018 - 14:35

Seninle görüşen insanların senin en çok nereni beğendiklerini merak ediyor musun? O halde; 

Testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu seç bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ellerini!

Burcuna göre insanların beğendikleri yerin ellerin! Ellerinin yumuşak ve narin olması onların hoşuna gidiyor. Bizce sen de ellerini seviyorsun. İlk kez görüştüğün insanların dikkatini ilk olarak ellerin çekiyor. Bize sorarsan onlara güzel bakmalısın. Yumuşaklığını, güzelliğini kaybetmemesi için elinden geleni yapmalısın. Ellerini bi bütün olarak değerlendirdiğimizde tırnaklarının güzelliği de ellerinin hoş görünmesini sağlıyor. Tırnak bakımı genel olarak çok önemli ve sen bu bakıma oldukça özen gösteriyorsun. Düşünsene kirli bir tırnakla flörtünün yanına gittiğini ve onun bunları fark edip seni bırakıp gittiğini? Nasıl kötü bir durum değil mi? O anı yaşamak istemezsin. Bu nedenle de ellerinin bakımına özen göstermeye devam etmelisin.

Burnunu!

Burcuna göre insanların beğendikleri yerin burnun! Birçok insan burnunun kötü olmasına taksa da sen hiçbir zaman takmamış bir insansın. Burnun güzel ve insanlar tarafından da beğeniliyor. Güzel olmasa da senin burnunla herhangi bir derdin yok. Ama yine de güzel, tatlı bir buruna sahip olduğun için şanslısın. Burnun sana çok yakışıyor. Sadece burnun değil vücudunun her yeri güzel ve onlarla alıp veremediğin bir derdin de yok. Hangi estetikçi gelirse gelsin senin burnunun bir kopyasını yapamaz. Sana özel bir burnun var. İnsanlar da bu özel burnunu çok seviyor. Biliyorsun ki insanları güzel gösteren şeylerin başında burun geliyor. Burun insanı vezir de yapar rezil de! Burnunun kıymetini bu nedenle çok iyi bilmelisin. Aman başına bir şey gelmesin...

Gözlerini!

Burcuna göre insanların beğendikleri yerin gözlerin! Gözler kalbin aynasıdır derler ve çok doğru söylerler. Senin kalbinin güzelliği gözlerine yansımış. Bakışların hep anlam yüklü ve insanların dikkatini çekiyor. İnsanların sana aşık olmaması ellerinde değil. Bir baktığında kolayca etkin altına alıyorsun. İnsanlar için diğer yerlerinin güzel olması önemli değil. Gözlerin yeter de artar bile. O derece güzel ve derin gözlerin var. Senin gözlerin adeta ruhuna açılan bir kapı gibi. Gözlerine bakınca insan senin ruhunu görebiliyor. Bu yüzden de seninle yeni tanışmış olan birçok insan sana sanki seni yıllardır tanıyormuş gibi hissettiğini söyler. Bakışlarınla kırdın geçirdin insanları...

Bacaklarını!

Burcuna göre insanların beğendikleri yerin bacakların! Genelde pek bacaklar insanları cezbetmez ama bacaklarının güzelliği insanların dikkatini çekmiş. Sen de seviyorsun bacaklarını ve hatta en güzel yerin diyebiliriz.Mankenlere taş çıkartacak derecede güzel bacaklara sahip olmak her yiğidin harcı değil. Sen de sportifliğinin bir ödülü olarak bu güzel bacaklara sahipsin. Ayrıca sen çok cesursun. Bacaklarını göstermekten asla çekinmiyor, aksine onların güzelliğini ortaya çıkaracak şeyler giymeyi çok seviyorsun. Onları kışın bile saklamak istemiyorsun. Bacaklarının seni gerçekten ne kadar çekici yaptığını söylememize gerek yok sanırım.

Belini!

Burcuna göre insanların beğendikleri yerin belin! Neden belini beğendikleri konusunda pek bir fikrimiz yok. Senin de bu konuda pek bir fikrin yok ama sen de belini beğeniyorsun, onun güzel olduğunun farkındasın. İnce ve kıvrımlı olduğu için insanların dikkatini çekiyor. Giydiğin kıyafetler sana çok yakışıyor. Nasıl giymen gerektiğini de çok iyi biliyorsun. O kıvrımları gösteren kıyafetler tercih ediyorsun. Giyim tabii ki senin vücudunu göstermen için önemli. Öyle her şeyi giyemezsin. Bu konuyu da çözmüşsün. Kendini nasıl güzel göstereceğini biliyorsun. böyle devam et bakalım. İnsanlar sana hayran...

Poponu!

Burcuna göre insanların beğendikleri yerin popon! Poponun güzel olduğunun sen de farkındasın. Ona çok iyi baktığını, güzel gözükmesi için uğraştığını biliyoruz. Şekliyle, boyutuyla tam ideal! Çoğu kişi seni deli gibi kıskanıyor. Haklılar da, böyle popoya sahip olmak hiç de kolay değil. Sen de yaptığın diyetlerin, sporların sonucunu almışsın. Darısı onların başına, çalışın sizin de olur de geç! Söylememize gerek yok aslında ama sen yine de kimin seni gerçekten sevdiğini, kimin ise sırf popon için sana yaklaştığına dikkat et! Bir de poponun şeklini şemalini biraz belli edecek şeyler giymelisin. O zaman daha güzel olacağı kesin! Umarız ki o poponun başına bir şey gelmez.

Parmaklarını!

Burcuna göre insanların beğendikleri yerin parmakların! Parmaklarının güzelliği insanların dikkatini çeken ilk şey. İnsanlar benim parmaklarımı neden beğeniyor diye düşünebilirsin fakat beğenen beğeniyor işte. Gayet ideal boyutta incelikte parmakların var. Aynı zamanda tırnaklarının da güzelliği kulaktan kucağa yayılıyor. Belki de tırnakların güzel olmazsa parmaklarının hoşluğunu insanlar fark edemeyecek. İkisine birden iyi bakmalısın. Temizliğine özen göstermelisin. Bu parmaklarının güzelliğini kaybetmemelisin. insanların dikkatini ancak ve ancak onlarla çekiyorsun. Onlar sayesinde kıskanılıyorsun. :)

Saçlarını!

Burcuna göre insanların beğendikleri yerin saçların! Saçlar insanı ciddi anlamda güzel gösteren bir faktör. Parlak ve gösterişli olması rengi, kokusu insanı çekiyor. Senin de saçların bu özelliklere sahip olduğu için insanlar tarafından beğeniliyor. Senin gibi saçları olmayan insanlar elbette ki seni çok kıskanıyor fakat ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar senin gibi saçlara sahip olamıyorlar. Böyle saçlara sahip olmanın sırrı bir tek sende var. Saçlarına dokunan insanlar adeta kendilerinden geçiyor. Yumuşaklığı onları alıp uzak diyarlara götürüyor. Akşama kadar saçlarını sevseler yok demezler! onlara çok iyi bakmalısın. Kullandığın ürünlere de dikkat et. Aman başına bir şey gelmesin. Yoksa çok üzülürsün bizden demesi.

Kulaklarını!

Burcuna göre insanların beğendikleri yerin kulakların! Kulaklarından pek memnun olmayabilirsin ama o memnun olmadığın kulaklar insanlar tarafından beğeniliyor ve bu beğenilme duygusu da çok hoşuna gidiyor. Bizce kulaklarını beğenmemekte haksızlık yapıyorsun onlara. Kulaklarını beğenmemen için hiçbir  sebep yok. Bunu tüm samimiyetimizle söylüyoruz. Günlük olarak kulak bakımını yapıyorsun. Onları temiz tutmak senin için önemli. Kulakların insanların dikkatini çektiği için temiz olması 2 kat daha fazla önemli. Kulak deyip geçme. Onları sev, koru, kolla! Ne kulaklar var bu yüzden kulaklarının kıymetini bil...

Senin kulaklarını kıskanan insanlar, kulaklarına laf edebilir. Moralini bozmak için kulaklarının kötü olduğunu söyleyebilir fakat onlara inanma. Söylenenlerin hepsi yalan dolan! Sen bizim dediklerimize kulak ver. :)

Boynunu!

Burcuna göre insanların beğendikleri yerin boynun! 'Boyun da beğenilir mi canım?' dediğini duyar gibiyiz fakat insanlar beğeniyor yapacak bir şey yok. Özellikle partnerin çok seviyor bizden söylemesi. Bazı insanlar boyunlarının kısa ya da uzun olmasından, vücuduna uygun olmamasından şikayetçidir fakat senin boynun tam olarak vücut yapına uygun bir boyun. Ne uzun ne de kısa! Kıvrımların da muhteşem. Bu boynunla da çok kıskanılıyorsun. Bir bakan bir daha bakıyor. 'Bu kadar boynumu övmeye gerek var mıydı?' diye düşünebilirsin. Belki de haklısın ama öyle güzel boyun da övülür şimdi...

Dişlerini!

Burcuna göre insanların beğendikleri yerin dişlerin! Dişlerin güzel olması cidden önemli bir konu. Güzelliğinden ziyade temiz olması. Sen de ikisi de var. Hem güzel hem de temiz. İnci gibi dişlerin var. Dişlerinin bakımına çok önem veriyorsun. En doğal olarak bu kadar uğraştığın bir şey de insanlar tarafından beğeniliyor. Aynı zamanda dişlerin güzel olduğu için de çok güzel gülüyorsun. Bu gülüşlerin de insan yakan cinsten.  Yüzünden gülümsemen bir saniye olsun eksik olmuyor. Bu yüzden de insanlar seni hep çok seviyor. Dişlerinden kaynaklı insana güven veren, içini ısıtan bir gülüşün var.  Dahası senin gülümsemen yüzüne ışık saçıyor. Küçüklüğünden beri de dişlerinle hep ön planda olmuşsun. O zaman da insanlar senin dişlerinin ve gülümsemenin güzelliğinden bahsediyormuş.

Dudağını!

Burcuna göre insanların beğendiği yerin dudağın! Özellikle partnerin dudağını çok seviyor. Dudağın sanki özenle çizilmiş gibi... Bu kadar güzel dudaklara sahip olduğun için çok şanslısın! Tamamıyla doğal dolgunlukta, göz alıcı dudaklar birçok kişinin hayali! Konuşmaya başladığın zaman insanlar senin dudaklarını izlemekten söylediklerini takip edemiyor. Bu konuda onlara kızmamak lazım aslında, sonuçta onların da hiçbir suçu yok :) Dudaklarının güzelliğine bir de dişlerinin inci gibi sıralı olması eklenince karşındaki insan adeta bitiyor. Etrafındaki hemcinslerin de bu özelliğini çok kıskanıyor. Senin gibi dudaklara sahip olmak için dünyanın en iyi doktorlarına da gitseler başaramazlar. O dudaklar bir tek sen de var. Onlara çok iyi bakmanı tavsiye ediyoruz. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
549
239
159
119
87
40
30
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Paco Hernandez

saçım yok amk?!

Onur Kabil

İnsanlar boynunu seviyor diyor. Vampirdir onlar kesin :)