Görüş Bildir
Haberler
Burçlara Göre İlişkide Erkekler

Burçlara Göre İlişkide Erkekler

02.03.2015 - 02:01 Son Güncelleme: 07.03.2015 - 20:48

Erkeklerin Göremeyeceği Bir Yere Gidin Başlıyoruzzzz

Ufak tüyolar,çoook işinize yaradığı zamanlar olucak ''teşekkürler çapsız'' diyiceksiniz o zaman kafanızdaki baloncuktan bu öpücüğü atıyor olucam.Saldır ma girlss!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Her erkek ilişkilerde farklılık gösterir.Burçlarına bakarak önceden biraz bu durumu kestirebiliriz.Başlıyoruz kızlar not alın!!

Koç Burcu Erkeği

Koç Burcu Erkeği

Sizden gerçekten hoşlanmışlarsa çiçekler,ince davranışlar,tatlı kıskançlıklarla başınızı döndürebilir.Karşılaşacağınız en büyük sorunlardan bazıları cinselliğe olan tutkuları belkide bu konuda aceleci tavırları olabilir.                                          Ama eğer sizden gerçekten hoşlanmıyorsa tehlike çanlarını duyar gibiyim.İlişkide yaptığınız hiçbir şeye asla katlanamamakla birlikte sinsice bekleyip ilk fırsatta aynısını yapıp sizi terk edecektir,bununlada kalmayıp ağır cümlelerle hem arkanızdan hem yüzünüze konuşacaktır.

Boğa Burcu Erkeği

Boğa Burcu Erkeği

Seri katil tipinde erkeklerdir.Sessiz,normal görünüşlü,etkisiz.Ama sinirlendiklerinde ne mükemmel ilişkiniz ne o büyük aşkınızı hatırlar.Sinsi yapısından olsa gerek negatif en ufak hareketinizi abartarak yüzünüze vuracaktır.Çok konuşkan,arkadaş canlısı kızlarımızın uzak durmasını tavsiye ederim.Her şeyi biliyor oluşunuzdan rahatsız olacak inatla sizi bastırmaya çalışacak,arkadaşlarınıza asla ısınmayacaktır.Annelerine olan düşkünlüğü ve tutumluluğundan bahsetmiyorum hüzünlenmeye gerek yok.

İkizler Burcu Erkeği

İkizler Burcu Erkeği

Aşık olmuşsa yapmayacağı fedakarlık,delmiyeceği dağ,ezip geçmeyeceği insan yoktur.Ancak aşırı kıskanç ve hastalıklı ilişki yaşamaya meyilli tiplerdir.İnsanlardan kolay etkilenirler,zekidirler ama kurnazlıkları daha öndedir.Eğer sevgisinden emin değilseniz siz olmadan mutfağa yollamayın derim.Sevgisinden eminseniz ise tüm ipleri vermeyin suistimal edebildiği kadar edecektir çünkü.

Yengeç Burcu Erkeği

Yengeç Burcu Erkeği

Genelde yengeç burcu erkeklerine aşık olunmaz çünkü onlardan pek kötü erkek çıkmaz.Sürprizler,şaşırtan hareketler,etkili konuşmalar,ateşli kavgalar onlara gör değildir.Yıllardır tanıdığınız sessiz,sakin,dingin,düz bir adam varsa bilin ki yengeç burcudur.Ancak tehlikesiz değildir.Gereksiz kıskanç,fazla hassas,çirkinleşmeye müsait bi yapıdadır.2 kere düşünün derim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aslan Burcu Erkeği

Aslan Burcu Erkeği

Bir erkeği fark edip vay be ne güzel giyinmiş,ay çok hoş ama belli kasıntı diyorsanız aslandır sekmez.İnsanlara karşı önyargılı ve ukaladır.Garip bir çekiciliği,bakımlı halleri,zeki ve esprili konuşmalarıyla tehlike geliyor kızlar.Ancak belli etmesede aşırı kıskanç çok sahiplenici bir tipdir.7/24 konuşmak,yanınızda olmak ister.Çabuk bağlanır zor ayrılır.

Başak Burcu Erkeği

Başak Burcu Erkeği

Kızlar spor ayakkabılarınızı giyin.Koşucaksınız lazım olur.Hem kinci,hem her şeyi bildiğini zanneden hemde kontrolsüz.Gerçekten iyi insanlar olurlar ama hareketleriyle her basit şeyi zorlaştırırlar.Titiz,temiz onu biliyoruz ve sistematiktir,bekletilmekten nefret eder büyük sorun yaratabilir.Yola çıkıcaksınız sağlam sinirler alın.

Terazi Burcu Erkeği

Terazi Burcu Erkeği

Asil,ince,hoş biri varsa merhaba terazi diyin.Romantik,uyumlu tavırlarıyla direk sıyrılacaktır.Ancaak gerçek hisler beslemeyen bir terazi başka bir çok kızla konuşup sosyal medya hesaplarına size hiç eklemiyebilir bile.Kararsız tavırları yüzünden harika bi günün sonunda hep online olup yazmayabilir.Politik,etliye sütlüye karışmayan yapısıyla haklı olsanız bile sizin yanınızda olmayabilir dikkat.

Akrep Burcu Erkeği

Akrep Burcu Erkeği

En cool burçlardan birine geldik.Ketum,6. hissi kuvvetli dost gibi dosttur.Sevgilisine karşı çok sarıcı ve karizmatiktir.Tam bi sex bomb olmasının yanında çok şevkat doludur.Sinir eden sessizliklere girip,paranoyaklık yapip canınızdan bezdirebilir yada her halinizle alay edip sinir krizlerine sokabilir dedi dersiniz.

Yay Burcu Erkeği

Yay Burcu Erkeği

Kültürlü,eylemlere katılan,vicdanlı,arkadaş canlısı bi tiptir.Yaptığı işlere full odaklanır onun hayatındaki yerini önem verdiği diğer şeylerle eşit olacaktır.İlgi delisi kızlarımız zorlanabilir.Yaygaracı olduğu için kavgalarınız gürültülü patırtılı geçebilir.Maymun iştahlı olduğu için yüksek fiyatta çok istediği o şeyi hediye almayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oğlak Burcu Erkeği

Oğlak Burcu Erkeği

Etrafta azimli,sistemli,çalışkan,bu kesin zengin olur dediğiniz biri varsa oğlağımızla tanışın isterim.Anne,babaların örnek gösterdiği,komşunun oğlu,akraba çocuğu kişidir oğlak.Çok iyi eş olurlar ancak kolay özür dilemez,kinci ve serttir.Baskın karakterseniz kendiniz yıpratmayın derim.Eğer mutsuz bir oğlaktan bahsediyorsak sürekli dır dır yapan aksi bi insana dönüşür.Şimdiden bilin.

Kova Burcu Erkeği

Kova Burcu Erkeği

Sürekli bi gizemli tavırar,takmaz haller,buğulu kaçamak bakışlar,gereksiz özgüven kimsin sen düdük kime bu tavırlar.Özgürlüğünden ödün vermeyen buna rağmen sadık,geçmişi önemseyen,çok yardımsever,yenilik seven tiplerdir.Beklemediğiniz anlarda değişik tepkiler verebilir,gizlice telefonunuzu karıştırabilir.Yaptığınız cinlikleri zekasıyla çözebilir.Eğer kova sizin gibi düşünmüyorsa yıllarca savunduğunuz fikirlere düşman hale gelebilirsiniz.Sabit fikirli ve şahane bi ikna edicidir.Umarim hayatınıza güzel yenilikler getirir.

Balık Burcu Erkeği

Balık Burcu Erkeği

Alçakgönüllülüğü bazen özgüvensizliğe kaçabilir ancak onu kıramayacağınız kar iyi bir insandır.Nazik,hayalperest,tatlı tutumuyla sizi kendine hayran bırakabilir.Her şeyden kolay etkilenip sık sık depresyona girebilir.Ateşli bir yatak odanız olmayabilir.Çekingen tavırlarıyla ilişkinin başında sizi uğraştırıp,alınganlık yüzünden ilişkinin sonunu getirebilir.Sinirlenip git dediğinizde giden,arama beni dediğinizde aramayan kişiler genelde balıktır.Dingin,yumuşak bir hayat için çok uygun bi seçim.

Doğru Taktik Doğru Hedef(umarız)

Doğru Taktik Doğru Hedef(umarız)

Tabiki istisnalar olabilir,yükselen durumuda çok önemli ama yukarıdaki bilgiler aşağı yukarı doğru dikkate alın.Mutlaka burç uyumunuza bakın.Bazi bilgileri buzdolabına yapıştırsanız yeridir.Bu tüyolarla 1-0 önde başlayıp,önlem alabiliriz ya da en azından başımıza neler gelicek ufak bi spoiler <3

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
450
176
114
84
41
37
29
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
G.f.

aslan erkeği mi? aman diyeyim aman :) yengeç erkekleri ailesine düşkündür ve sinirli halde nadiren görürsünüz.paylaşımınız için teşekkürler

Müjde Arcan

balık mı haha en şerefsiz erkek burcu melek görünümlü şeytan oçlar

Sturmgeist

Kova burcuyum :D