Görüş Bildir
Haberler
BURÇ UYUMU I Serra Pirinç İkizler Burcu Özelliklerini Taşıyor mu?

BURÇ UYUMU I Serra Pirinç İkizler Burcu Özelliklerini Taşıyor mu?

lalelililer
03.11.2022 - 17:23

Sevilen dizi Tozluyaka'nın Zeyno'su ikizler burcu insanı Serra Pirinç'i burç uyumu testimize aldık. Keyifli seyirler;)

Serra Pirinç Kimdir?

Serra Pirinç, 1997 yılında İstanbul'da doğdu. Tiyatro Teras'ta oyunculuk eğitimi aldı. Rezzan Çankır Oyunculuk ajansına bağlı olarak çalışan Pirinç, kameralar karşısına ilk kez 2017 yılında ‘Bizim Hikaye’ adlı televizyon dizisi ile geçen Aleyna Serra Pirinç, dizide Müjde karakterine hayat verdi. Sonrasında Vuslat ve Mucize Doktor, Öğrenci evi gibi yapımlarda da yer aldı. Şimdilerde ise sevilen dizi Tozluyaka'da Zeyno karakterine hayat veriyor.

TOZLUYAKA KONUSU NEDİR?

Şans bile yolunu şaşırmadan uğramazdı Tozluyaka’ya ama bodoslama daldı birbirlerini kardeş seçenlerin arasına… Umudun yolculuğu başladı bu defa... Geçtikleri her sokağa, adını söyledikleri her insana, zulüme, adaletsizliğe, sevgiye aç olanlara dokunmalarını sağladı… Bu herkesin hikayesiydi. Onlar sadece içimizdeki şanslı olanlardı.

TOZLUYAKA DİZİSİ OYUNCULARI

Dizinin oyuncu kadrosunda Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar, Nebil Sayın, Kadim Yaşar, Kaan Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Serra Pirinç, Çağla Şimşek, Can Bartu Aslan, Durukan Çelikkaya, Oğulcan Arman Uslu, Duygu Özşen, Özgür Foster ve Ahmet Haktan Zavlak gibi isimler yer alıyor.

TOZLUYAKA DİZİSİ UYARLAMA MI?

FOX TV ekranlarında yayınlanacak Tozluyaka dizisi uyarlama değil, özgün bir hikayedir. Tozluyaka dizisinin senaryosunu Yekta Torun kaleme alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

BURÇ UYUMU I Serra Pirinç İkizler Burcu Özelliklerini Taşıyor mu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın