Görüş Bildir
Haberler
Bugün Türkiye Gündemindeki En Önemli 5 Olay

Bugün Türkiye Gündemindeki En Önemli 5 Olay

Batuhan
13.04.2016 - 17:33

1. Kilis Halkı Güne Suriye'den Ateşlenen 'Roket Mermileri' ile Uyandı...

1. Kilis Halkı Güne Suriye'den Ateşlenen 'Roket Mermileri' ile Uyandı...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kilis kent merkezine Suriye'den ateşlenen roket mermileri isabet etti. Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, roket mermilerinin boş araziye düştüğünü ve kimsenin yaralanmadığını söylerken, güvenlik kaynakları Türk Silahlı Kuvvetleri'nin roketin atıldığı bölgeye karşılık verdiğini bildirdi. Genelkurmay Başkanı Hulisi Akar ve MİT Başkanı Hakan Fidan Kilis'te...

Kaynak: http://onedio.com/haber/kilis-halki-g...

2. DİSK'ten 1 Mayıs Açıklaması ve 'Taksim' Vurgusu

2. DİSK'ten 1 Mayıs Açıklaması ve 'Taksim' Vurgusu

DİSK'ten yapılan açıklamada 'Başkanlar Kurulu 1 Mayıs Birlik-Mücadele ve Dayanışma gününün merkezi olarak İstanbul Taksim olmak üzere kuzeyden güneye, doğudan batıya Türkiye’nin dört bir yanında yaygın, kitlesel ve coşkulu bir biçimde kutlanması için çalışmaların hızlandırılması, gerekli girişimlerin başlatılması kararını almıştır. Başta KESK, TMMOB ve TTB olmak üzere, 1 Mayıs’ı bugüne kadar beraber örgütlediğimiz emek ve meslek örgütleriyle, 1 Mayıs kutlamalarına katılan bileşenlerle görüşülerek, güvenlik sorunları ve ülkemizin içinden geçtiği koşullar göz önüne alınarak, anlamına uygun biçimde ve en kitlesel şekilde 1 Mayıs’ın kutlanabilmesi ile ilgili yol haritası beraberce belirlenecektir' denildi.

Kaynak: http://onedio.com/haber/disk-ten-1-ma...

3. Adalet Bakanı Bozdağ: 'Cezaevine Silahı Sokan Görevli Gözaltında'

3. Adalet Bakanı Bozdağ: 'Cezaevine Silahı Sokan Görevli Gözaltında'

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Özgecan Aslan'ın katili Suphi Altındöken'in cezaevinde öldürülmesiyle ilgili ilk kez konuştu. Bozdağ, 'Silahı içeri sokan görevli gözaltında' dedi ve 2 cezaevi müdürü ile 3 görevlinin açığa alındığını söyledi.

Kaynak: http://onedio.com/haber/adalet-bakani...
İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Gollum Davasında Bilirkişi Raporu: 'Özünde İyi, Kötü Olan Yüzük'

4. Gollum Davasında Bilirkişi Raporu: 'Özünde İyi, Kötü Olan Yüzük'

Yüzüklerin Efendisi filmindeki 'Gollum' karakteriyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğraflarını sosyal paylaşım sitesinde yan yan yayımladığı için memurluktan atılan ve hakkında dava açılan Dr. Bilgin Çiftçi'nin davasında mahkeme, Gollum'un kötü karakter olup olmadığının belirlenmesi için bilirkişi atanmasına karar vermişti. Merakla beklenen bilirkişi raporu geldi. 'Smeagol/Gollum'un karakter analizini yapan bilirkişi heyeti ilk olarak Yönetmen Peter Jackson’ın da açıkladığı gibi suç unsuru sayılan fotoğraftaki karakterin Gollum değil, Smeagol olduğunu belirtti. Raporda 'Dava konusu görsellerde temsil edilen karakterin Gollum değil, Smeagol olduğu, söz konusu Smeagol karakterinin yüzüğün etkisi altına girmeden önce özünde bir hobbit olan, iyi, barışsever, sadık ve olumlu çağrışımlara sahip bir karakter olarak kurgulandığı kanaatine varılmıştır' denildi.

Kaynak: http://onedio.com/haber/gollum-davasi...

5. HDP'li Altan Tan 'Bale Kursunda Seks Skandalı Oldu Diye Balerinler Suçlanmamalı' Açıklaması ile Gündemde

HDP Milletvekili Altan Tan ''Bale kursunda bir seks skandalı oldu diye bütün balerinleri suçlamak veya HDP'li belediyede buna benzer bir şey olduğu vakit tüm HDP camiasını suçlamak, MHP'yi, CHP'yi suçlamak yanlış'' diye konuştu. Tan'ın bu sözleri sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Kaynak: http://onedio.com/haber/hdp-li-altan-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
5
2
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın