Görüş Bildir
Haberler
Diş Hekimleri Günü'ne Özel Kutlama Mesajları ile Karşınızdayız... Bugün 22 Kasım Diş Hekimleri Günü...

Diş Hekimleri Günü'ne Özel Kutlama Mesajları ile Karşınızdayız... Bugün 22 Kasım Diş Hekimleri Günü...

Sunay Korkmaz
22.11.2020 - 12:25

22 Kasım Dünya Diş Hekimliği Günü, içinde bulunduğumuz hafta ise Ağız Diş Sağlığı Haftası olarak kutlanmaktadır. Tüm sağlık çalışanları gibi özellikle pandemi döneminde risk sıralamasında üstlerde yer alan diş hekimlerimizin kıymetini bilmeliyiz. Bu nedenle biz de Diş Hekimleri Günü'ne özel kutlama mesajları ile karşınızdayız. Diş Hekimleri Gününüz Kutlu Olsun...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Diş Hekimleri Günü'ne Özel Kutlama Mesajlar

Diş Hekimleri Günü'ne Özel Kutlama Mesajlar

- Ağız ve diş sağlığı bilincinin oluşması ve iyileştirilmesi için büyük bir özveriyle çalışan tüm diş hekimlerinin, 22 Kasım Diş Hekimleri Günü’nü kutluyor, sağlıklı günler diliyorum

- 22 Kasım Bilimsel Türk Diş Hekimleri Gününü en içten duygularımla kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim.

- Büyük fedakârlıklarla Ağız ve Diş Sağlığı bilincini oluşturmak ve iyileştirilmesini sağlamak için çalışan tüm diş hekimlerimizin “22 Kasım Diş Hekimleri Günü”nü kutluyor, sağlıklı günler diliyorum.

- Gerek koruyucu hekimlik gerekse tedavi edici hekimlik açısından üzerine düşen sorumluluğun bilincinde olan ve bu konuda özveriyle çalışan tüm hekimlerimizin Diş Hekimleri Haftasını kutluyor, sağlık ve mutluluk dolu nice haftalar diliyorum.

- 22 Kasım Dünya Diş Hekimleri Günü dolayısıyla tüm Diş Hekimlerinin gününü kutluyor, sağlıklı ve mutlu bir yaşam dilerim.

- Özellikle çocukluk çağından itibaren verilecek eğitimlerle ağız ve diş sağlığının korunması alışkanlığını yeni nesillere kazandırmak, toplumsal bilincin oluşması ve geliştirilmesini sağlamak, diş hekimlerimiz ile ailelerin yanı sıra herkesin üzerine düşen önemli bir görevdir. Türk Diş Hekimleri Günü Kutlu Olsun.

Aşağıdakiler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
4
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın