Görüş Bildir
Haberler
Bu İçecek ve Tatlılarla Kilo Almıyoruz

Bu İçecek ve Tatlılarla Kilo Almıyoruz

Melda Köksal
23.07.2014 - 11:17 Son Güncelleme: 23.07.2014 - 13:27

İstenmeyen kilolar için yalnızca yemek yemeyi azaltmak kafi olmayabilir. Aynı zamanda yapay tatlandırılmış şekerli içecek ve tatlılardan da kısmak gerekir. İşte göbeğinizi eritmek için içmeniz gereken içecekler ve tatlı krizlerinde size yardımcı olabilecek sağlıklı, az kalorili tatlılar.

İçtiğiniz pekçok şeyin yerini kesinlikle su almalı. Özellikle yaz aylarında terleme ile vücuttan keybedilen su oranını geri kazanmak için bol miktarda su tüketilmesi gerekir. Gün içerisinde dört 500 ml’lik pet şişe yeterli olacaktır.

Şeker içermeyen diyet içecekler abartılmadığı takdirde kilo alımını doğrudan tetiklemez. Ama kalori miktarı az diye sürekli içmeniz de sizi şişirir ve gün içerisinde içebileceğiniz sağlıklı içeceklerden sizi mahrum bırakabilir.

Kahvenin içerisinde sağlık için faydalı bir çok bileşim vardır ve sade hazırlanmış bir fincan kahve neredeyse hiç kalori içermez. Yeşil çaylar, meyve ve bitki çayları da şekersiz içildiği takdirde çok faydalı içeceklerin başında gelir.

1 kase yoğurdun içine 3 kayısı + 1 avuç üzüm + 1 şeftali veya 1 armutu koyarak tüketebilirsiniz. Taze incirin içine taze ceviz koyarak ikram edeceğiniz bir meyve tabağının yanına keçi peyniri mükemmel bir ara öğün olabilir. 1 tatlı kaşığı neskafe + 1tatlı kaşığı kakao + 1 tatlı kaşığı toz tatlandırıcıyı çok az sıcak su içinde eritip karıştırın. 1 kase light yoğurt içine entegre ederek, buz dolabında soğutup nefis bir tatlı hazırlayabilirsiniz.

haber kaynağı: 724saglik.org/fit yaşam

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın