Görüş Bildir
Haberler
Bu Hafta Sonu Ücretsiz Olan BluTV'de Asla Kaçırmamanız Gereken Birbirinden Harika Diziler

Bu Hafta Sonu Ücretsiz Olan BluTV'de Asla Kaçırmamanız Gereken Birbirinden Harika Diziler

Bu hafta sonu, BluTV'de sizleri büyüleyecek bir dizi şölenine davetlisiniz. Ücretsiz olarak izleyebileceğiniz bu harika diziler, sizi koltuğunuza çivileyerek ekrana kilitleyecek. Gerilimden dramaya, komediden aksiyona uzanan bu içeriklerle dolu hafta sonunu asla kaçırmayın. İyi seyirler! 👇

Kaynak: Filmlerle ilgili bilgiler, IMDb ve TMDB sitelerinden alınmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Karsu’nun Odası, 2021

21. Karsu’nun Odası, 2021

IMDb: 5.5 

Özet: Dünya müzik arenasında pek çok ödüle layık görülen Karsu, programında konuklarını ev sıcaklığında ağırlayarak onlarla müzik, lezzet ve oyun içeren bir yolculuğa çıkıyor. Her bölümde müzik dünyasının sevilen isimleri Karsu’nun Odası’na konuk oluyor. 

Oyuncular: Karsu Dönmez, Feyyaz Şerifoğlu, Fatma Turgut

20. Kıyma, 2022–2023

20. Kıyma, 2022–2023

IMDb: 5.5 

Özet: Ömer, Poyraz ve Tufan 3 yıl hapiste yattıkran sonra Adana’dan İstanbul’a gelip bir kebapçı açarlar. Artık illegal dünyayla işleri bitmiştir. Ancak gerçekler planladıkları gibi olmaz. İstanbul’da daha dükkanı kiralarken dolandırılınca paralarını geri almak için girdikleri yolda yeni bir dünyayla karşılaşırlar. Büyük ve saygı duyulan bir mafya babası olan Dayı’nın güvenini kazanırlar. Dayı’nın oğlu Yiğit ilk günden beri Ömer, Poyraz ve Tufan’a düşman olur, daha sonra da karşılarına çıkacaktır. 

Oyuncular: İrfan Ballı, Salih İnci, Cengiz Yurdutek

19. Bonkis, 2021–2022

19. Bonkis, 2021–2022

IMDb: 6.7 

Özet: Deniz şahsına münhasır, inatçı ve tutkulu bir kadındır. Mimarlık mesleğini yapmak yerine hayallerinin peşinden gidip Bonkis adında bir kafe açmış ancak toz pembe hayalleri gerçeklerle uyuşmamıştır. Ekonomik olarak ayakta kalmakta zorlanan kafesini yaşatmaya çalışan Deniz, bir yandan ailesinin pek karmaşık hayatıyla uğraşırken aşkı da unutamadığını henüz farkında olmadığı, evlenmek üzere olan eski sevgilisinin kayınpederinde bulmaya kalkışınca işler iyice karışır.  

Oyuncular: Vildan Atasever, Öykü Naz Altay, Deniz Tezuysal

18. Doğu, 2021–

18. Doğu, 2021–

IMDb: 7.3 

Özet: Ailesi ve çevresi, Doğu’yu 7 yıldır okuduğu mühendislik bölümünü bitirip herkesçe kabul gören sigortalı bir meslek edinmeye, sabah 9 akşam 6 işe gitmeye, münasip bir eş bulup bir an önce çoluk çocuk sahibi olmaya yönlendirmektedir. Oysa olağanüstü sıradan bir hayatı olan Doğu’nun tek isteği komedyen olmaktır. Başta bir türlü mezun olamadığı bilgisayar mühendisliği, “Bir Cem Yılmaz Olamayacaksın.” diyen ailesi, başarılarıyla Doğu’yu sürekli ezip geçen kız kardeşi Kübra, tek hayali bir Bmw almak olan karamsar arkadaşı Özgür, yürütemediği gönül ilişkileri ve her biri düzenli işlere girmiş ve aile kurmuş yaşıtlarına rağmen hayatını yoluna sokmaya ve çocukluk hayali olan komedyenliğin peşinden gitmeye çalışan Doğu’nun trajikomik hikayesi. 

Oyuncular: Doğu Demirkol, Evliya Aykan, Banu Fotocan

17. Saygı, 2020–

17. Saygı, 2020–

IMDb: 7.5 

Özet: Toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi adaletini sağlayarak arayan Ercüment Çözer’in yolu, toplumdaki sapkınlık ve kötülüklerin içine sıkışmış iki genç olan Helen ve Savaş ile kesişir. Helen ve Savaş başlarına gelen olaylar sebebiyle adaletin elinden kaçanların peşine düşmeye karar verir. Bunu öğrenen Ercüment Çözer ise saygısızlara savaş açan bu ikiliye kendini polis olarak tanıtarak onların güvenini kazanmaya çalışır. 

Oyuncular: Nejat İsler, Boran Kuzum, Miray Daner

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Aynen Aynen, 2019–2021

16. Aynen Aynen, 2019–2021

IMDb: 7.5 

Özet: Kadın-erkek ilişkilerini mizahi bir yaklaşımla ele alan dizi, Nil ve Emir'in ilk randevularıyla başlayan ilişki sürecinde, çiftin hem birbirine sergiledikleri hem de gerçek yüzlerini ortaya koyarak topluma ayna tutuyor. 

OyuncularNilperi Şahinkaya, Kerem Bursin, Uraz Kaygılaroğlu

15. Bartu Ben, 2018

15. Bartu Ben, 2018

IMDb: 7.5 

Özet: Bir zamanlar reytingi bol dizilerde ve art-house sinema filmlerinde boy gösteren Bartu, birçok oyuncu için ciddi gelir ve kısa ömürlü şöhret kapısı olarak görülebilecek dizilerde oynamaktan bıkmıştır. Hızlı yaşadığı hayatı sebebiyle artık parası da kalmamıştır. Tam bu sırada karşısına oyuncu olmak isteyen kuzeni Gizmo ve senelerdir görmediği dayısı çıkar. Bir yandan dizilerde oynamadan hayatını kazanmanın bir yolunu arayacak olan Bartu, bir yandan da kim olduğunu ve ne istediğini bulmaya çalışacaktır.  

Oyuncular: Bartu Küçükçağlayan, Nazlı Bulum, Wolf Yener Özer

14. Yarım Kalan Aşklar, 2020

14. Yarım Kalan Aşklar, 2020

IMDb: 7.6 

Özet: İdealist gazeteci Ozan, kendisi gibi gazeteci olan Elif ile evlenmek üzeredir. Gözü kara gazeteciliği ile tanınan Ozan gizemli ve zor bir haberin peşindedir. Birbirlerini delicesine seven ikilinin hayatındaki mutlu tablo korkunç bir olayla son bulur: Ozan, trafik kazası geçirerek hayatını kaybeder. Ancak Ozan, kaybettiği hayatını yeni bir bedende tekrar bulur. Hayata başka bir beden ile geri dönen Ozan’ın önünde iki zorlu görev vardır: Onu kimin öldürdüğünü bulmak ve Elif’e tüm gerçekleri anlatmak. 

Oyuncular: Burak Deniz, Dilan Çiçek Deniz, Cem Davran

13. Yeşilçam, 2021

13. Yeşilçam, 2021

IMDb: 7.8 

Özet: 1960’lar Türkiye’sinin gölgesinde, altın çağını yaşamaya başlayan Yeşilçam’da bir yapımcının ayakta kalma hikayesini anlatan Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı’nda Çağatay Ulusoy, her şeyini kaybetmiş ancak Yeşilçam’da küllerinden yeniden doğmaya çalışan sinema aşığı yapımcı Semih Ateş’e hayat veriyor.  

Oyuncular: Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci

12. Magarsus, 2023–

12. Magarsus, 2023–
image.tmdb.org

IMDb: 7.9 

Özet: Dört tarafı narenciye bahçeleriyle sarılı, sırtını Magarsus Antik Kenti’ne yaslamış bir sahil ilçesi Sarıbahçe... Despot bir narenciye tüccarı Halil Kurak… Ve bu narenciye krallığını ileride yönetmeye talip üç muhtemel varis... Tansu, Turgut ve Beton… 

Oyuncular: Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul, Merve Dizdar

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Alef, 2020–2022

11. Alef, 2020–2022

IMDb: 7.9 

Özet: Dizide, genç ve hırslı dedektif Kemal ile tecrübeli ortağı Settar, İstanbul’da işlenen gizemli bir seri cinayet vakasının peşine düşüyor. Hem kişisel hayatları hem de olaylara yaklaşımlarıyla birbirine tamamen zıt bu ikiliye, bir üniversitede öğretim görevlisi olan Yaşar da katılıyor. Ekip, cinayetleri çözmeye çalışırken buldukları her delille yüzyıllar boyu saklı kalan bir sır perdesini de aralıyor. Bu sır açığa çıkmaya yaklaştıkça, her bir karakterin geçmişinin hayaletleri de ortaya çıkmaya başlıyor. 

Oyuncular: Kenan İmirzalioğlu, Taner Ölmez, Ahmet Mümtaz Taylan 

Yaratıcı: Emre Kayış

10. Bozkır, 2018–

10. Bozkır, 2018–

IMDb: 8.0 

Özet: Burası çok fazla suçun işlenmediği, insanların çoğunlukla muhafazakar kesimden oluştuğu ve alışılmışın dışındaki kişilere pek fazla iyi gözle bakılmadığı bir yer. Bozkır’ın söyleyecekleri var. 

Oyuncular: Yiğit Özşener, Bülent Düzgünoğlu, Ekin Koç

9. İlk ve Son, 2021

9. İlk ve Son, 2021

IMDb: 8.1 

Özet: Deniz ve Barış’ın 10 yıla yayılan ilişkilerinin hikayesi. 20’li yaşlarının ortasında tanışan iki gencin, boşandıkları güne kadar geçen; bazen güneşli, bazen bulutlu, bazen fırtınalı, bazen imkanlı, çoğu zaman imkansız aşk hikayesi. 

Oyuncular: Özge Özpirinççi, Salih Bademci, Gülçin Kültür Şahin

8. Euphoria, 2019–

8. Euphoria, 2019–

IMDb: 8.3 

ÖzetDizi, 17 yaşındaki Rue’nun hikayesi anlatılıyor.. Zendaya’nın hayat verdiği Rue’nun anlattığı hikayeler; seks, kimlik arayışı, travma, sosyal medya, uyuşturucu, aşk ve arkadaşlık gibi temaları ele alıyor. 

Oyuncular: Zendaya, Hunter Schafer, Jacob Elordi 

Yaratıcı: Sam Levinson

7. Normal People, 2020

7. Normal People, 2020

IMDb: 8.4 

Özet: Sally Rooney’nin aynı adlı çok satan kitabından uyarlanan, 2020'nin en ses getiren dizilerinden olan Normal People, bir çiftin hayatlarının farklı dönemlerde birbirleri nasıl etkilediğini ve aşkın özgürleştirici, dönüştürücü etkisini anlatıyor. İrlanda’da küçük bir kasabada aynı okula giden Connell yakışıklı ve popüler bir sporcu iken Marianne ise kibirli, soğuk ve dışlanmış biridir. İki genç arasında beklenmedik fakat karşı koyamadıkları bir ilişki başlar. 

Oyuncular: Paul Mescal, Daisy Edgar-Jones, Desmond Eastwood

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. The Handmaid’s Tale, 2017–

6. The Handmaid’s Tale, 2017–

IMDb: 8.4 

ÖzetDizi, Gilead isimli bir toplumda geçiyor. Doğal sebepler nedeniyle nüfus düşüşü yaşayan bu toplumda kadınlar devletin malı olarak kabul ediliyor. Toplumun yeniden çoğalması için üreme hizmetine zorlanan Offred, bu acımasız koşullarda hayatta kalmaya çalışıyor. 

Oyuncular: Elisabeth Moss, Yvonne Strahovski, Ann Dowd 

Yaratıcı: Bruce Miller

5. House of Dragon, 2022–

5. House of Dragon, 2022–

IMDb: 8.5 

ÖzetGame Of Thrones dizisinin spin-off projesi olan House of the Dragon, Targaryen Hanesi'nin hikayesini konu ediyor. Game Of Thrones'da yaşananlardan 300 yıl öncesinin aktarılacağı dizi, George R. R. Martin'in Fire & Blood kitabından uyarlanıyor. 

Oyuncular: Rhys Ifans, Matt Smith, Graham McTavish 

Yaratıcılar: Ryan J. Condal, George R.R. Martin

4. The Last Of Us, 2023–

4. The Last Of Us, 2023–

IMDb: 8.8 

Özet: Dünyayı kasıp kavuran bir salgınından yirmi yıl sonra hayatta kalan Joel ve Ellie, her şeyi değiştirebilecek bir görev için yola koyulur. 

Oyuncular: Pedro Pascal, Bella Ramsey, Anna Torv 

Yaratıcılar: Neil Druckman, Craig Mazin

3. Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi, 2010–2019

3. Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi, 2010–2019

IMDb: 8.9 

ÖzetBehzat Ç, 1985 yılında Polis Akademisi'nden mezun olmuş, cinayet bürosunda görev yapmakta olan bir polistir. Hizmet verdiği süre içerisinde almış olduğu cezalar nedeniyle hep başkomiser olarak kalmıştır. Behzat'ın eski eşiyle yaşadığı problemler kızına karşı ilgisiz kalmasına sebep olur. Bir süre sonra kızı Berna intihar eder. Behzat, bu olaydan sonra yıkılır. Behzat Ç. ve ekibinde yer alan polisler Harun, Hayalet, Akbaba, Eda, Selim ve Cevdet, sezon boyunca bir yandan Behzat'ın kızının ölümüyle ilgili olabilecek kişilerle ilişki kurarken, bir yandan da her bir bölümde yaşanan farklı cinayetlerin çözümüyle uğraşırlar. 

OyuncularErdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Ege Aydan

2. Game of Thrones, 2011–2019

2. Game of Thrones, 2011–2019

IMDb: 9.2  

Özet: Krallık dediğin savaşsız olur mu? En güçlü krallığı kurup, huzuru sağlamış olsan bile bu gücü elinde nasıl koruyacaksın? Burada yanlış yapana yer yok, affetmek yok. Kuzey Krallığının hükümdarı Lord Ned Stark, uzun ve zorlu savaşlardan sonra anayurduna dönüp krallığını bütünlük içerisinde tutmayı başarmıştır. Kral Robert Baratheon ile yıllarca omuz omuza çarpışan ve Baratheon'un kral olmasını sağlayan Ned Stark'ın tek istediği kuzey sınırlarını koruyan krallığında ailesiyle ve halkıyla yaşamaktır.  

Oyuncular: Emilia Clarke, Peter Dinklage, Kit Harington  

Yaratıcılar: David Benioff, D.B. Weiss

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Chernobyl, 2019

1. Chernobyl, 2019

IMDb: 9.3 

Özet: 1986 senesinde Sovyet nükleer santralinde meydana gelen patlama sonrası santral işçileri ve itfaiyeciler faciayı kontrol altına almaya çalışır. 

Oyuncular: Jessie Buckley, Jared Harris, Stellan Skarsgård 

Yönetmen: Craig Mazin

Bu içerikler de ilginizi çekebilir. 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın