Görüş Bildir
Haberler
Boşanmanın Perde Arkası Aralandı: Hamdi Alkan-Selen Görgüzel Çiftinin Gerçek Boşanma Sebebi Ne?

Boşanmanın Perde Arkası Aralandı: Hamdi Alkan-Selen Görgüzel Çiftinin Gerçek Boşanma Sebebi Ne?

 Hamdi Alkan-Selen Görgüzel çifti 2014 yılının Nisan ayında Roma'da evlenmişlerdi. Fikir uyuşmazlıkları yüzünden evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı konuşulan Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel, Beykoz Aile Mahkemesi’nde görülen dava ile sekiz yıllık evliliklerine nokta koydu. Geçtiğimiz hafta tek celsede boşanan ikili magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Alkan ve Görgüzel çiftinin neden boşandıkları ise büyük bir merak konusu olmuştu. Eşine ev ve 2005 model bir otomobil bırakan Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel'in ayrıkları hakkında yeni iddialar ortaya atıldı. İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oyuncu ve yönetmen olan Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel, 2014 nikah masasına oturmuşlardı. Çiftin 8 yıllık evlilikleri geçtiğimiz cuma günü tek celsede son buldu. Anlaşmalı olarak boşanan ikili, magazin gündeminin son dakika haberlerinde yer almıştı. Alkan ve Görgüzel çiftinin mal protokolü imzaladığı belirtilmişti. İkilinin birbirlerinden nafaka ve maddi-manevi tazminat talebinde bulunmadıkları da öğrenilmişti. Ortaya atılan iddialar doğrultusunda boşanmanın gerçek nedenleri ortaya çıktı.

17 Yıllık 'Lüks' Otomobil!

17 Yıllık 'Lüks' Otomobil!

İddialara göre oyuncu Hamdi Alkan, mal protokolü gereği eski eşine New York'taki dairesini ve bir adet 'lüks' otomobil vermişti. 'Lüks' otomobil olarak adı geçen aracın, 2005 model bir Peugeot 206 olduğu öğrenilmişti. Alkan'ın eşine 17 yıllık bir otomobil vermesi sosyal medyada ve magazin dünyasında tartışmalara neden oldu.

Hamdi Alkan Eşine Psikolojik Baskı mı Yaptı?

Hamdi Alkan Eşine Psikolojik Baskı mı Yaptı?

2. Sayfa programında konuyla ilgi yeni iddialar gündeme geldi. Ortaya çıkan iddialara göre; ünlü çiftin arasındaki sorunlar, 2018 yılında başladı. Mide küçültme ameliyatı olan Hamdi Alkan, operasyon sonrası eşine psikolojik baskı yapmaya başladı.

"Öpüşmeden Haberim Yoktu. Çıldırdım"

"Öpüşmeden Haberim Yoktu. Çıldırdım"

İddialara göre; Hamdi Alkan'ın operasyondan sonra değişen ruh hali sonrası sahnede kendisinden öpüşme izni istenmesi ünlü yönetmeni çıldırttı. Alkan o olaydan sonra hastanelik oldu. Yine ortaya atılan iddiaya göre Alkan 'Öpüşmeden haberim yoktu. Çıldırdım' dedi.

''Kattığın Tüm Güzellikler İçin Teşekkür Ederim...''

''Kattığın Tüm Güzellikler İçin Teşekkür Ederim...''

Hamdi Alkan ile 10 dakikada boşanan Selen Görgüzel sosyal medyadan bir paylaşım yaptı. Görgüzel, ''9 yıl beraber ağlayıp beraber güldük…Aynı havayı soluduk çok sevdik ,sevildik,çok didiştik, çok barıştık ,unutulmaz anılar biriktirdik... Hastalıkta ve sağlıkta da hep beraberdik...Bugün karı koca ilişkimiz bitsede biliyorum ki ömür boyu dost olarak hayatlarımızda hep var olacağız…Kızıma ve bana kattığın tüm güzellikler için teşekkür ederim Hamdi Alkan. Başarı ve mutluluk daima seninle olsun…'' ifadelerini kullandı.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
zeyzeyy5

Adam çok itici ve sahte eski arabayı kaktırması da çok ironik kadına geçirmiş 😂