Görüş Bildir
Haberler
Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel Boşandı!

Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel Boşandı!

Yasemin Altunterim
18.03.2022 - 14:06 Son Güncelleme: 18.03.2022 - 15:04

Bir döneme damga vuran En İyi Arkadaşım, dizisinde 'Cino' karakteriyle gönüllere taht kuran Hamdi Alkan eşi Selen Görgüzel ile boşandı. Oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan, Selen Görgüzel ile 2014 yılında Roma'da nikah masasına oturmuştu. Uzun bir süredir evliliklerinin üzerinde kara kara bulutların gezindiği iddiaları ortaya atılmıştı. Alkan, iddiaların ortaya atıldığı dönemde bir mekan çıkışında “Teşekkürler, konuşmayacağım” ifadelerini kullanarak sessizliğini korumuştu. Selen Görgüzel ise, geçtiğimiz eylül ayında konuk olduğu '2. Sayfa' programında boşanmanın eşiğinden döndüklerini açıklamıştı. Magazin gündeminde boşanacak iddiaları ile konuşulan ikilinin evliliği son buldu. Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel boşandı. İşte haberin tüm detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oyuncu ve yönetmen olan Hamdi Alkan ile şarkıcı ve oyuncu eşi Selen Görgüzel 8 yıllık evliliğin ardından ayrıldılar. Boşanma haberi magazin dünyasının sıcak gündeminde yer aldı. 2014 yılında hayatlarını birleştiren ünlü çift anlaşmalı olarak boşandı.

8 Yıllık Evlilik Tek Celsede Bitti!

8 Yıllık Evlilik Tek Celsede Bitti!

55 yaşındaki yönetmen-oyuncu Hamdi Alkan ile şarkıcı ve oyuncu Selen Görgüzel evliliklerine son noktayı koydular. Bir süredir haklarında ortaya atılan iddialar doğrulanmış oldu. 8 yıllık evliliklerini tek celsede bitiren ünlü ikili bu sabah saat 09.30'da Beykoz Adliyesi'nde görülen dava ile boşandılar.

Anlaşmalı Olarak Boşandılar!

Anlaşmalı Olarak Boşandılar!

Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel anlaşmalı olarak evliliklerini noktaladılar. Ünlü çiftin birbirlerinden hiçbir şey talep etmediği öğrenildi.

'Eşim Sahnede Öpüşebilir'

'Eşim Sahnede Öpüşebilir'

'Eşim sahnede öpüşebilir' ifadeleriyle açıklama yapan Hamdi Alkan fazlaca eleştirilmişti. Yönetmen Hamdi Alkan'ın Zekeriyaköy'de olan evlerinden ayrılarak, Etiler'de başka bir ev tutup yerleştiği iddia edilmişti. Hamdi Alkan bir dönem boşanma sorularına 'Memlekette daha önemli mevzular var' ifadeleriyle yanıt vermişti.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın