Görüş Bildir
Haberler
Hamdi Alkan Eşinin Öpüşmesiyle İlgili İlk Kez Konuştu! "O Olumsuz Saçma Sapan Yorumlardan..."

Hamdi Alkan Eşinin Öpüşmesiyle İlgili İlk Kez Konuştu! "O Olumsuz Saçma Sapan Yorumlardan..."

Müge Kakşi
20.11.2021 - 18:06

Geçtiğimiz günlerde ünlü yönetmen Hamdi Alkan'ın eşi oyuncu Selen Görgüzel tiyatro sahnesinde eşinin önünde öpüşmüştü. Oyun gereği öpüşen Görgüzel'in eşinden izin alması ise sosyal medyanın gündemine düşmüştü. Oyunun çıkışında Hamdi Alkan ortadan kaybolurken Selen Görgüzel ise eşiyle ilgili açıklama yapmıştı. Hamdi Alkan konuyla ilgili sessizliğini bozdu ve beklenen açıklamayı yaptı. İşte Hamdi Alkan'ın o açıklaması...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Partneriyle Öpüşürken Eşi İzliyordu

Partneriyle Öpüşürken Eşi İzliyordu

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen Selen Görgüzel Alkan, kadrosunda yer aldığı Seviyorsan Ayrıl Bence oyununda komik anlar yaşadı.

Oyunda partneri İrfan Kangı ile öpüşmesi gereken Alkan, eşi Hamdi Alkan kendisini izleyince zor anlar yaşadı.

İzin İsteyip Öpüşmüşlerdi

İzin İsteyip Öpüşmüşlerdi

Rol gereği Selen Görgüzel ile öpüşmesi gereken Kangı, 'Şu an öpüşmemiz gerekiyor ama Hamdi abi burada. Benim eşim de burada. Hamdi abi sonra işlerimizi etkilemez değil mi, bir sıkıntı olmaz' dedi.

Partnerinin sözlerinden sonra konuşan Selen Görgüzel Alkan ise eşine dönerek 'Sanat için. Oyuncu da oynamak zorunda' dedi.

Eşlerinden onay alan ikili rol gereği öpüştü.

Hamdi Alkan Öpüşme Sahnesiyle İlgili Konuştu

Hamdi Alkan Öpüşme Sahnesiyle İlgili Konuştu

Posta'ya özel açıklama yapan Hamdi Alkan, eşinin partneriyle öpüşmesiyle ilgili 'Asla rahatsızlık duymadım, kıskanılacak bir durum da yok. Eşim bir oyuncudur; bu da bir tiyatro oyunudur ve gereken neyse o yapılmıştır yani eşim gereğini yapmıştır. Tekrar ediyorum bu bir oyundur oyunda gereğini yapmış arkadaşlar başka bir şey değil. O olumsuz saçma sapan yorumlardan etkilenmiyorum çünkü bakmıyorum, ben bu tarz şeylere bakmam çünkü oyunun bir parçası o. Bir oyun bu ve ben eşimin yaptığı tiyatroyu destekliyorum. Aramızda neden kriz çıksın. Oyunun gereğini yapmışlar bu kadar' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
8
4
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın