Görüş Bildir
Haberler
Bonservis Kelimesinden Tiksinenler İçin FM 2018'de Ücretsiz Alabileceğiniz 17 Yıldız Oyuncu

Bonservis Kelimesinden Tiksinenler İçin FM 2018'de Ücretsiz Alabileceğiniz 17 Yıldız Oyuncu

17.11.2017 - 18:49

Menajerlik oyunu sevenler olarak her sene çıkışını dört gözle beklediğimiz Football Manager serisinin 2018 versiyonu 5 gün önce raflardaki yerini aldı. Birçoğumuz yeni takımının başına geçer geçmez bedava oyunculara saldıracak. Kadroya almaya değecek kalitede, bonservisi elinde bulunan 10 oyuncuya bir göz atalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bacary Sagna

Geçen sezon Manchester City ile 16 maça çıkan Sagna, hem defansın sağında hem de ortasında görev yapabiliyor. Eğer defansif anlamda güçsüz bir takımın başındaysanız, Sagna ilk sezonda sizin işinizi görecektir.

2. Mathieu Flamini

Kariyerinde Arsenal ve Milan gibi takımları bulunduran Flamini, bonservisi elinde sizi bekliyor. 33 yaşındaki futbolcu hem defansın ortasında, hem de savunmanın önünde görev yapabiliyor. Üst düzey takımlarda olmasa da, belli bir seviyenin altındaki her takımda rahatlıkla görev yapabilir.

3. Joey Barton

Barton aslında saatli bomba diye tabir edebileceğimiz türden bir futbolcu. Takımınıza dahil olduktan sonra ya güzel bir performansla sizi mutlu edecek ya da sinirlerinizi yerinden zıplatacak. Uygun bir maaşla ikna edebilirseniz, bu kumarı oynamaya değebilir. 34 yaşındaki futbolcu hem defansın ortasında hem de savunmanın önünde oynayabiliyor.

4. Marouane Chamakh

Chamakh uzun yıllardır ada futbolundan bildiğimiz bir isim. 33 yaşındaki forvet son dönemde eski günlerinden uzak olsa da, bonservis ücreti ödemeden kadromuza katabileceğimiz bir futbolcu olduğundan imza attırılabilir.

5. Giuseppe Rossi

İtalyan forvetin baya sağlam bir öz geçmişi var. Çıktığı 324 maçta 127 gol atmış olan Rossi, kadroya dahil edilebilir bir futbolcu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Jose Antonio Reyes

33 yaşındaki Reyes'in geçmişi zaten tartışılmaz. Hücumcu orta saha konusunda eksiği olan bir takımın başındaysanız Reyes sizi bekliyor.

7. Mirko Vucinic

33 yaşındaki eski Juventuslu Vucinic, hala güçlü ve yırtıcı bir forvet konumunda. 444 maçta 155 gole sahip olan futbolcu, en kötü ihtimalle yedek olabilir.

8. Benoît Trémoulinas

Özellikle Türkiye liginde büyük bir eksik olan sol bek konusuna çözüm olarak Benoit düşünülebilir. 30 yaşındaki futbolcu takımınıza 2-3 sezon daha hizmet edebilir.

9. Xabi Irureta

Futbolda en önemli mevki belki de kaleci. İyi bir kaleci bulmanın oldukça zor olduğu günlerde Irureta gibi kaliteli bir oyuncuyu bedava takıma katmak hiç de fena bir tercih değil.

10. Abou Diaby

Sakatlıklarla başı dertten kurtulmayan 31 yaşındaki orta saha oyuncusu, bedava futbolcular arasında iyi bir alternatif olarak göze batıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Seydou Keita

Keita gerçek hayatta kariyerini sonlandırmış olsa da, Football Manager evreninde hala aktif futbolcu. Yaşının 37 olmasından dolayı ön yargı ile yaklaşmayın. Keita kadronuza dahil edebileceğiniz bir oyuncu . Baktığımızda Türkiye Ligi'nin en iyi orta sahalarından biri Atiba'nın yaşı da malumunuz.

12. David N'Gog

Geçen sezonu Yunanistan'da geçiren N'Gog, santrafor alternatifi olarak iyi bir transfer olabilir. Uzunca bir İngiltere ligi kariyeri olan futbolcu, bedava olmasıyla en azından denenmeyi hak eden birisi.

13. Sílvio

Atletico Madrid ve Benfica'dan tanıdığımız Silvio, geçtiğimiz sezonu İngiltere'de geçirdi. 8 kez Portekiz milli takımının da formasını terleten 30 yaşındaki sağ bek, kadronuzda iş yapabilecek bir futbolcu.

14. Didier Zokora

Zokora'yı Trabzonspor ve Emre Belözoğlu ile arasındaki sorunlarla hatırlıyoruz. Son iki sezondur Hindistan ve Polonya liglerinde forma giyen 36 yaşındaki futbolcu, orta sıralarda mücadele eden takımlar için hala iyi bir alternatif olabilir.

15. Esteban Solari

Avrupa futbolunda kendisine çok fazla yer bulamamış 37 yaşındaki forvet, çıktığı 269 maçta 108 gol atma başarısı göstermiş durumda. Forvet konusunda sıkıntı yaşıyor ve bütçeniz oldukça kısıtlıysa, Solari'yi kadroya katarak küçük bir kumar oynayabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Diego Forlan

İngiltere, İspanya ve İtalya'da geçen efsanevi kariyerinin son dönemlerini Japonya ve Hindistan'da geçirdi. Rekabetçi futboldan uzakta kalmış ve yaşı ilerlemiş olsa da bu ismi kadroya katmayı düşünmeyecek kişi sayısı oldukça azdır.

17. Emmanuel Eboue

Galatasaray ve Arsenal'den tanıdığımız Eboue, geçtiğimiz hafta KKTC ekiplerinden Türk Ocağı Limasol ile sözleşme imzaladı. Tabii bu durum onun FM 2018'de bedava olduğu gerçeğini değiştirmiyor. 34 yaşındaki sağ bek ortalama bir takım için yedek kulübesinde iyi bir alternatif olacaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
61
21
9
5
5
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hakan Öztürk

maxim tsigalko derim tek gecerim 😁

Deadpunch

cm nin gözü yaşlı :D

Le Turc

Hepsi çöp...

Majestic

İyi güzelde, ufak takımlarda bunların sözleşme bedellerine kaynak yetişmiyor, hayvan gibi para istiyo namussuzlar.