Görüş Bildir
Haberler
Bize Seks Hayatını Anlat Üniversitedeki Bölümünü Söyleyelim!

etiket Bize Seks Hayatını Anlat Üniversitedeki Bölümünü Söyleyelim!

Aburoski
21.07.2018 - 19:50 Son Güncelleme: 03.09.2019 - 21:44

'Seks hayatına göre bölüm mü tahmin edilirmiş?' deme biz yaptık oldu! 😎

Hadi testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenerek başlayalım!

2. Tek gecelik ilişkilere var mısın yok musun?

3. Peki en son ne zaman seviştin?

4. Sevişirken partnerin senden bu zamana kadar yapmak istemediğin bir şey yapmanı istedi. Eğer kabul etmeyeceksen senden ayrılacağını da ekledi. Ne yaparsın?

5. Seks hayatını puanla dersek bu kaç olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hiç zevk almadığın halde partnerine zevk alıyormuş gibi yaptın mı?

7. Bu zorlu seks pozisyonlarından hangisini denemek istersin?

8. Sevişirken partnerinin isteklerine önem veriyor musun?

9. Son olarak, "Ön sevişme ne kadar uzun sürerse seks de o kadar iyi oluyor." diyorlar. Sen ne düşünüyorsun?

Mühendislik!

Seks hayatınla ilgili verdiğin ipuçlarına göre senin okuduğun bölüm mühendislik! Çok fazla mühendislik bölümü olduğundan bir genelleme yaptık. Çünkü senin kıvrak bir zekan var. Olayları diğer insanlara göre daha farklı bir açıdan yorumluyorsun. Aşırı derecede pratiksin ve sayılarla oynamayı çok seviyorsun. Senin için işlem yapmak bebek oyuncağı. Alet kullanma becerin de gelişmiş. Eline hiç bilmediğin bir alet verseler onu çözüp çalıştırman en fazla 1 dakikanı alır. 

Ayrıca çevreni de çok iyi analiz ediyorsun. Olaylara karşı yaklaşımın farklı olduğu için insanlar senin düşüncelerine ihtiyaç duyuyor. Sana en uygun bölüm de bu olurdu zaten. İyi ki başka bir bölüm okumamışsın. Yoksa bu zekayla harcanırdın. Sen üretmeye devam et.

Öğretmenlik!

Seks hayatınla ilgili verdiğin ipuçlarına göre senin okuduğun bölüm öğretmenlik! Herkesin küçükken hayali olan bu kutsal mesleğe kavuşmuşsun. Sen de çocukken öğretmen olmanın hayalini kurdun ve bu hayalini gerçekleştirdin. Çocukları sevmen ve insanlara bir şeyler öğretme isteğin nedeniyle öğretmenliğe doğru yöneldin. Çocukların hayatına dokunmak, onlara bir harf bile öğretmen seni bu dünyada en çok mutlu eden şeylerden birisi.

Ailen de senin gibi bu bölümü okuduğun için çok sevinmiş. Zaten dışarıdan baktığımızda da bi' öğretmen tipi var. Azıcık dominantsın ee o kadar da olsun. Sözünü biraz dinletmen gerekiyor değil mi?

Tıp!

Seks hayatınla ilgili verdiğin ipuçlarına göre senin okuduğun bölüm tıp! Öyle herkes sağlıkçı olamaz ama sen başarmışsın. İnsan hayatının ne kadar değerli olduğunu biliyorsun. İhtiyacı olan insanlara yardım etmek için yaratılmışsın. Küçükken hep doktorculuk oynardın ve büyüyünce doktor ya da hemşire olmanın hayalini kurardın.

Bu bölümü kazandığında ailenin ve senin ne kadar mutlu olduğunu tahmin edemiyoruz. Bu mesleği en doğru şekilde icra edeceğine inancın tam. Sadece senin değil ailenin de bizim de inancımız tam!

Tarih!

Seks hayatınla ilgili verdiğin ipuçlarına göre senin okuduğun bölüm tarih! Geçmişi çok seviyor ve bazen 'Ah keşke eski zamanlarda yaşasaydım.' diyorsun. Çocukluğundan beri, padişahlar, savaşlar, filozoflar ve devlet insanları hep ilgini çekmiştir. Onları hayatını okudukça, geçmişte yaşanan olayları öğrendikçe hayat enerjin artıyor. Çünkü geçmişini bilmeyen geleceğini de kuramaz düşüncesindesin. Tarihin analizini yapmak da çok hoşuna gidiyor. 

Öğrendiklerini unutmaktan çok korkuyorsun. O bilgiler senin yaşama kaynağın. Çok fazla insanın bilmediği olayları araştırıp öğreniyorsun. Daha çok da öğreneceksin. Böyle devam...

İletişim!

Seks hayatınla ilgili verdiğin ipuçlarına göre senin okuduğun bölüm iletişim! Gazetecilik ya da RTS senin hayalindeki meslekti. Televizyonda muhabirleri, spikerleri görünce çok hevesleniyordun. Bir şekilde bu bölümü kazandın. Şimdi ki şartlarda çok memnun kaldın mı bilmiyoruz ama sen sonuçta istediğin mesleği okudun. Önemli olan da bu!

İnsanlarla diyalog halinde olan, olayları tamamen bir analizce edasıyla okuyan, yazmayı araştırmayı seven birisin. Diğer insanlardan daha farklı çalışan bir beyin yapın var. Hayalin ülkenin en iyi iletişimcilerinden biri olmak. Umarız ki hayallerine kavuşursun. Hayal kurmaya istemeye devam et.

Hukuk!

Seks hayatınla ilgili verdiğin ipuçlarına göre senin okuduğun bölüm hukuk! Küçüklüğün beri kitaplar, adliyeler, cübbeler hep ilgini çekmiş. Kendini süper kahraman gibi hissedip, her zaman suçsuz insanların yanında olacağına yemin etmişsin. Haksızlığa uğramış, mağdur edilmiş insanları en doğru şekilde savunmak en büyük hayalindi. Bu hayaline kavuştun. Umarız ki bu mesleği en doğru şekilde sürdürürsün. 

Ayrıca seni sabırlı olduğun için de tebrik ediyoruz. Hukuk okumak hiç kolay değil. Bir dersten sadece vizesi için bir kitaptan sorumlu oluyorsun. Herhalde tıptan sonra gelen en zor bölüm sizin bölüm. Ama sen üstesinden gelmişsin. Bravo. 👏

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
597
302
151
77
61
50
37
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ZeyySu Miya

ögretmenlik çıktı öğretmenlik bravo valla 👍

Baba Voss

Seks mi o da nedir?