Görüş Bildir
Haberler
Taşra İnsanı mı Yoksa Metropol İnsanı mısın?

etiket Taşra İnsanı mı Yoksa Metropol İnsanı mısın?

Aburoski
04.07.2018 - 19:38

Bakalım taşra insanı mı yoksa metropol insanı mısın? 

Hadi testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak cinsiyetini öğrenelim!

2. Yaşını da...

3. Ana gibi yar, nere gibi diyar olmaz?

4. Şimdi 4 mevsimden en çok hangisini sevdiğini söyle bakalım.

5. Buzdolabın hangisi? 😂

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Arabayla tatile gidiyorsun ve birden b*k kokusu ortalığı sardı. Tepkin ne olurdu?

7. Bir yarışmaya katıldın ve senden bu tabağı bitirmeni istediler. Ödül olarak nefret ettiğin bir kişiye bir ay boyunca bu tabak yedirilecek. Yer misin?

7. Bir yarışmaya katıldın ve senden bu tabağı bitirmeni istediler. Ödül olarak nefret ettiğin bir kişiye bir ay boyunca bu tabak yedirilecek. Yer misin?

8. Son olarak, kalabalıklardan çok çabuk sıkılır mısın?

Kesinlikle taşra insanısın!

Kesinlikle taşra insanısın!

Verdiğin cevaplara göre sen kesinlikle taşra insanısın. Senin için yeşillik olsun başka hiçbir şey olmasın. Gerçekten doğayla iç içeyken yaşadığını anlıyorsun. Herhangi bir taşrada çok kolay geçinebilirsin. Zorluk çekmeyeceğinden eminiz. Kendini sürekli meşgul edecek şeyler bulabilirsin. Böylece de sıkılmazsın. Dağ, tepe, bayır, dere fark etmeden kendini doğaya bırakmak istiyorsun. Topraktan da çok iyi anlıyorsun. E taşra insanı olduğun için de yırtıcı hayvanlardan korunmanın yollarını da çok iyi biliyorsun. Sen kesinlikle köyde yaşa! Kalabalıklar sana göre değil. Sessizlik senin içini huzurla dolduruyor. Kuş sesleri ile birlikte dere kenarında uzanıp kitabını okumak şu hayatta en çok isteyeceğin şeylerden sadece birisi. Mis gibi köy tereyağıyla yapılan köy yumurtası ve bahçeden yeni koparılmış bir domatesle hazırlanan kahvaltıya kim hayır diyebilir ki? Sen tam böyle bir hayat istiyorsun. Herkes aslında böyle bir hayatı olsun ister fakat şartlar ne yazık ki buna izin vermiyor. Umarız ki bu güzelliklere kavuşursun.

Sen tam bir metropol insanısın!

Sen tam bir metropol insanısın!

Verdiğin cevaplara göre sen tam bir metropol insanısın! Kesinlikle dağa, bayıra ota gelemezsin. Köy hayatı sana göre hiç değil. Bir gün bile dayanamazsın bizden söylemesi. Yanından kertenkele geçecek, inek geçecek, her yer b*k olacak. Dayanabilir misin? Biz cevabını verelim dayanamazsın! Seni bir köy evine bıraksalar 1 hafta zor yaşarsın. Artık şehir hayatına o kadar adapte olmuşsun ki taşranın yanından bile geçmek sana eziyet gibi gelir. Hormonlu yiyecekler yemekten gerçek doğal ürünlerin tadını da unutmuşsun. Bir an önce bi' köy yumurtası ya da bi' köy domatesi falan yemen lazım. Ye ki miden bayram etsin. Küçücük evler de hiç sana göre değil. Tek bir göz odada kalabilir misin? Bizce hayır. E bi' taşraya da uğramanı isteriz. Git bakalım neler varmış gör. Bak o zaman çıkmak istemeyeceksin.

Kökün taşrada sen metropolde!

Kökün taşrada sen metropolde!

Verdiğin cevaplara göre kökün taşrada sen metropolde! Büyüklerin zamanında Anadolu'nun bilmem neresinde yaşamlarını sürdürürken, geçim sıkıntısı nedeniyle metropole gelmişler. E eskiden çoğu insan o şekilde yaptı ama sen şanslısın büyüklerin geldikleri yerlerden bağlarını tamamen kopartmadılar. Bi ayağınız yine taşrada. Sen her iki yere de ayak uyduruyorsun. Böyle olman çok iyi! Ne yazık ki insanlar nereden geldiklerini çok çabuk unutup, yaşadıkları yere ayak uyduruyor. Fakat siz öyle değilsiniz. Geçmişinizi ve nereden geldiğinizi hiç unutmamışsınız. Geleneklerinizi her zaman yaşatıyorsunuz. Umarız ki bu böyle devam eder.

Hiçbir yere sığmıyorsun!

Hiçbir yere sığmıyorsun!

Verdiğin cevaplara göre sen hiçbir yere sığmayan bir insansın! Senin için ne taşra insanı ne de metropol insanı diyebiliriz. Kararsız kaldık. Büyük ihtimalle metropolde yaşıyorsun fakat her fırsatta kendini yollara atıp köylere gidiyorsun. Çantanı alıp kafanın estiği yerlere gitmek istiyorsun. E insan çalışınca ya da okuyunca bunu yapmak biraz zor oluyor. İçinde hep böyle Türkiye'nin en bilinmeyen yerlerine gitmek var. Bir gün bunu yapacağına inanıyorsun. En kısa sürede yapacağına da eminiz. Çünkü artık metropole sığmıyorsun ve çok sıkılmışsın. Seni bu kalabalıklar artık boğuyor. Zorunda olmasaydın bir dakika bile metropolde duramazdın. Umarız ki hayallerini bir gün gerçekleştirirsin. Daha gezilecek çok yer var.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
353
204
93
58
31
26
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ülkü

ne yani b*k kokusuna dayanamıyorum diye metropol insanı mı olduk?! Çok merak ediyorum testi hazırlayan arkadaş sen nerenin gülüsün de taşranın b*k koktuğunu ... Devamını Gör

Mehmet Can Atar

buzdolabını sorusunda seçeneklerin için de boş buzdolabı aradım

gaucho

Taşranında aq metropolünün de. Dünya bitmiş okeye dönüyor ben de oradaki ara taşım sadece.