Görüş Bildir
Haberler
Bir Kedicik Değiller ama İnsanın Gözü Takılıyor: Karşınızda Adnan Oktar'ın Aslanları

etiket Bir Kedicik Değiller ama İnsanın Gözü Takılıyor: Karşınızda Adnan Oktar'ın Aslanları

Adnan Hoca olarak bilinen Adnan Oktar'ın A9'da yayınlanan programını artık hemen hemen hepimiz biliyoruz. Özellikle 'kedicik' olarak anılan oldukça gösterişli ve güzel kadınlar, bu programın duyulmasında önemli ölçüde rol oynadı. Ancak oradaki güzel kadınların dışında bir de yakışıklı erkekler var. Her biri ya model, ya da iş adamı. Ve çoğunun vücudunda 'I Belong the God' (Tanrıya aitim) dövmesi var. Onlarla ilgili bir miktar bilgi isteyenler için şöyle buyrun... Karşınızda erkek kedicikler namıdiğer Adnan Oktar'ın aslanları.

Not: Aslan yakıştırması, Adnan Oktar tarafından kendilerine yapılmıştır. Hatta bazen 'Panter bunlar' dediği de görülmüştür.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Onları Adnan Oktar'ın yaptığı programlarda görüyoruz. Kimi zaman dans ediyorlar, kimi zaman sohbet. Kedicikler kadar olmasa da onlar da dikkat çekiyor.

Onları Adnan Oktar'ın yaptığı programlarda görüyoruz. Kimi zaman dans ediyorlar, kimi zaman sohbet. Kedicikler kadar olmasa da onlar da dikkat çekiyor.

1. Bülent Sezgin

1. Bülent Sezgin

İş adamı Sezgin, bir röportajında şöyle demişti: 'Dünyadaki en etkileyici nimetlerin başında insan güzelliği, özellikle de kadınların güzelliği gelir. '

2. Altuğ Berker

2. Altuğ Berker

Berker, Saint Benoit Lisesi ve Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu. Milli Değerleri Koruma Vakfı Başkanı.

3. Dr. Cihat Gündoğdu

3. Dr. Cihat Gündoğdu

Kadıköy Anadolu Fen Lisesi'nden mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirmiş. Şu an özel bir hastanede doktorluk görevini sürdürüyor.

4. Erdem Ertüzün

4. Erdem Ertüzün

Erdem Ertüzün de iş adamı olan aslanlardan. Bir röportaj sırasında kendisine hanım arkadaşlarında ve beylerde estetik olup olmadığı soruldu. Cevabı şöyle 'Hayır, ne hanım arkadaşlarımızda ne de erkek arkadaşlarımızın hiçbirinde herhangi bir estetik yok. Arkadaşlarımın hepsi Allah’tan bir nimet olarak son derece doğal ve dünya çapında çarpıcı bir güzelliğe sahipler. Hem çok güzeller, hem de Allah’a olan imanlarından, samimiyetlerinden ve güzel ahlaklarından kaynaklanan, başka insanlarda pek rastlayamayacağınız müthiş bir nur ve temizlik var yüzlerinde. Arkadaşlarımın pek çoğunun facebook, twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde yayınladıkları çocukluk fotoğraflarına da bakarsanız, güzelliklerinde dıştan müdahaleyle bir değişim olmadığını çok net görürsünüz.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Gökalp Barlan

5. Gökalp Barlan

Gökalp Bey, kurucusu olduğu inşaat şirketinin başkan yardımcılığını yapıyormuş çünkü neden yapmasın? Yani kısacası kendisi iş adamı bir birey.

6. Kartal Göktan

6. Kartal Göktan

Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü mezunu. Çeşitli televizyon programları yapıyor ve köşe yazıları yazıyor.

7. Kartal İş

7. Kartal İş

Saint Joseph ve Sorbonne Üniversitesi mezunu. Kendi sitesinde 'Gazeteci / Yorumcu' olarak ünvanı geçiyor.

8. Mehmet Yıldırım

8. Mehmet Yıldırım

Yıldırım da Adnan Oktar'ın kadrolu yorumcularından birisi. Daha çok Almanya'da faaliyetlerini sürdürüyor.

9. Muhammed Kürşat

9. Muhammed Kürşat

Onunla da ilgili çok fazla bilgi yok ama Adnan Oktar'ın hemen hemen tüm programlarında görmek mümkün.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Onur Yıldız

10. Onur Yıldız

İstanbul Üniversitesi Biyoloji Bölümü mezunu. A9 ekranlarında sık sık evrim teorisi karşıtı konuşmalar yapıyor.

11. Oktar Babuna

11. Oktar Babuna

En çok ismi bilinen 'aslanlar'dan. Adı, 90'lı yılların sonunda kendisine ilik nakli gerektiğini söyleyen ilan ile duyuldu. 160 bin kişiden ilik örnekleri alındıktan sonra 120 bin kan örneğinin kaybolması suçlamasıyla yargılandı. Başlattığı kampanya ile ilgili spekülatif iddialar, bir dönemin gündemini oluşturuyordu. Ablası Tuba Babuna ile de bu dönemde ters düştüler. Şimdi her ikisi de Adnan Oktar'ın programında yorumcu olarak bulunuyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
839
259
96
66
51
49
29
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?