Görüş Bildir
Haberler
Bihter Filminin Behlül'ü: Karizmasıyla Hepimizin Gönlünde Taht Kuran Boran Kuzum'un Oynadığı Dizi ve Filmler

Bihter Filminin Behlül'ü: Karizmasıyla Hepimizin Gönlünde Taht Kuran Boran Kuzum'un Oynadığı Dizi ve Filmler

Genç, yetenekli ve yakışıklı oyuncu Boran Kuzum'u sevmemek için bir neden bulmak oldukça zor. Hem mütevazı hem de ülkemizden çıkmış genç bir yıldız olması sebebiyle desteklerimizi eksik etmemeye özen gösteriyoruz. İşte sizin için bu harika oyuncunun yer aldığı bütün dizi ve filmleri derledik. İyi seyirler. 👇

Kaynak: Filmlerle ilgili bilgiler, IMDb ve TMDB sitelerinden alınmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

13. Yılbaşı Gecesi, 2022

13. Yılbaşı Gecesi, 2022

IMDb: 4.9 

Özet: Genç bir adam olan Fırat, reklam şirketinin batmasıyla borç içinde kalır. Bu sırada bir yoga etkinliğine katılan Fırat, burada şarkıcı bir kadına gönlünü kaptırır. Birlikte, kim olduklarını keşfedecekleri bir yolculuğa çıkan çift, kendilerini bilinmezliklerin içerisinde bulur.

Oyuncular: Boran Kuzum, Pınar Deniz, Yiğit Kirazcı 

Yönetmen: Hilal Saral

12. Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü, 2017

12. Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü, 2017

IMDb: 4.8 

Özet: Cingöz Recai alelade bir hırsız değildir. O asla yalan söylemez, ahlaklıdır. Sadece hak ettiğini düşündüğü zenginlerden çalar, hem de çok değerli şeyler çalar. Cingöz Recai yeni işler için geri döndüğünde Mehmet Rıza alarma geçmiştir. Bu kez planlarında sadece Türkiye değil, başka ülkeler de vardır. Yakışıklı ve zeki hırsızı durdurmak hiç de kolay olmayacaktır. 

Oyuncular: Kenan İmirzalioğlu, Haluk Bilginer, Meryem Uzerli 

Yönetmen: Onur Ünlü

11. Aşkın Kıyameti, 2022

11. Aşkın Kıyameti, 2022

IMDb: 4.9

Özet: Genç bir adam olan Fırat, reklam şirketinin batmasıyla borç içinde kalır. Bu sırada bir yoga etkinliğine katılan Fırat, burada şarkıcı bir kadına gönlünü kaptırır. Birlikte, kim olduklarını keşfedecekleri bir yolculuğa çıkan çift, kendilerini bilinmezliklerin içerisinde bulur.

Oyuncular: Boran Kuzum, Pınar Deniz, Yiğit Kirazcı

Yönetmen: Hilal Saral

10. Analar ve Anneler, 2015

10. Analar ve Anneler, 2015

IMDb: 4.9 

Özet: 1970'li yılların başında Anadolu'nun küçük bir köyünde yaşayan Kader ve İstanbul'da üniversitede okuyan evli bir genç kadın olan Zeliha'nın hayatları bir çocuk için kesişir. 

Oyuncular: Sinem Kobal, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık 

Yaratıcı: Berkun Oya

9. Hazine, 2022

9. Hazine, 2022

IMDb: 5.5

Özet: Hazine, annesini defnetmek için gittiği memleketinde planladığından daha uzun süre kalmak zorunda kalan Mesut'un, kardeşi Musa yüzünden katıldığı define arayışıyla birlikte başından geçenleri konu ediniyor.

Oyuncular: Çağlar Çorumlu, Boran Kuzum, Şükran Ovalı

Yönetmen: Canbert Yergüz

İçeriğin Devamı Aşağıda

8. Biz Böyleyiz, 2020

8. Biz Böyleyiz, 2020

IMDb: 5.6 

Özet: Yıllardır görüşmeyen bir grup çocukluk arkadaşı, onları büyüten Nezihe'nin rahatsızlanması üzerine onun yanında olmak için İzmir'de yeniden bir araya gelir. 

Oyuncular: Berrak Tüzünataç, Engin Öztürk, Şebnem Bozoklu 

Yönetmen: Caner Özyurtlu

7. Hakan: Muhafız, 2018-2020

7. Hakan: Muhafız, 2018-2020

IMDb: 6.5 

Özet: Günümüz İstanbulu'nda yaşayan ve kadim bir gizli birlikle olan bağını keşfeden genç bir adam, şehri ölümsüz bir düşmandan kurtarmak için maceraya atılır. 

Oyuncular: Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık 

Yaratıcı: Binnur Karaevli

6. Muhteşem Yüzyıl: Kösem, 2015-2017

6. Muhteşem Yüzyıl: Kösem, 2015-2017

IMDb: 6.6

Özet: Babasının ani ölümüyle tahta çıkan Sultan Ahmet kendini başka bir dünyada bulur. Bir gün bir tablo görmesiyle hayatına bir kadın girer: Kösem Sultan. İlk başlarda tahtın ağırlığında ezilse de yavaş yavaş işlerin farkına varacaktır. Kösem Sultan ise saraya gelmesiyle birlikte artık kendisine bekleyen hayatın ilk adımını atacaktır. O da işlerin farkına vardıktan sonra kendini saray entrikalarında ve taht kavgalarında bulacaktır. 

Oyuncular: Hakan Şahin, Şener Savaş, Nurgül Yeşilçay

Yaratıcı: Timur Savcı

5. Şahin Tepesi, 2018-

5. Şahin Tepesi, 2018-

IMDb: 7.1 

Özet: Birlikte büyüdüğü Tuna’nın oyununa gelen Melek, işlemediği bir kabahat yüzünden babası tarafından evden kovulmuş ve mirastan mahrum edilmiştir. Yıllar sonra babasının cenaze törenine katılmak için döndüğünde iki yetişkin çocuğu olan dul bir kadındır. Babasının vasiyeti, iki çocuğuyla borç harç içinde hayat mücadelesi veren Melek için ne kadar şaşırtıcı ise, Tuna için o kadar büyük sürpriz olur. Babasının affettiği Melek de artık, mirasta hak sahibidir.

Oyuncular: Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Boran Kuzum 

Yaratıcı: Earl Hamner Jr.

4. Menajerimi Ara, 2020-2021

4. Menajerimi Ara, 2020-2021

IMDb: 7.2 

Özet: Dicle sinemacı olma hayaliyle İstanbul’a geldiğinde kendini bir menajerlik ajansında bulur. Burada sadece starlara, ego savaşlarına, hırslara, şöhrete, paraya, umutlara ve hayal kırıklıklarına yer vardır. Dicle spot ışıklarının altındaki bu inanılmaz parlaklıktaki dünyada yolunu kaybetmeden var olmak için savaşırken kopuk aile bağları da yeniden kanamaya başlar. Daha o doğmadan önce kendilerini terk eden babası, artık sektörün en büyük köpekbalıklarından biridir ve aynı ajansta çalışmaktadır. Ve sinemanın büyülü ışıkları Dicle’nin ilk aşkını da aydınlatmaya başlar. 

Oyuncular: Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu 

Yaratıcı: Ekin Atalar

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. Saygı, 2020-

3. Saygı, 2020-

IMDb: 7.5 

Özet: Toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi adaletini sağlayarak arayan Ercüment Çözer’in yolu, toplumdaki sapkınlık ve kötülüklerin içine sıkışmış iki genç olan Helen ve Savaş ile kesişir. Helen ve Savaş başlarına gelen olaylar sebebiyle adaletin elinden kaçanların peşine düşmeye karar verir. Bunu öğrenen Ercüment Çözer ise saygısızlara savaş açan bu ikiliye kendini polis olarak tanıtarak onların güvenini kazanmaya çalışır. 

Oyuncular: Nejat İşler, Boran Kuzum, Miray Daner 

Yaratıcı: Ercan Mehmet Erdem

2. Vatanım Sensin, 2016-2018

2. Vatanım Sensin, 2016-2018

IMDb: 8.4 

Özet: 1919 yılında, Yıldız güzeller güzeli, gözü yükseklerde bir genç kız, Hilal ise memleket sevdalısı mücadeleci bir genç kız olmuştur. Ali Kemal ise gönlündeki aşk acısıyla ve kendisine dair öğrendiği hazin sırla yaşamaya çalışan serseri bir mayın gibidir. Azize her birinin dertleriyle uğraşmaya çalışırken, İzmir’in Yunanlılar tarafından işgal edileceği haberi ile sarsılırlar.

Oyuncular: Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Boran Kuzum 

Yaratıcı: Nuran Evren Şit

1. Bihter, 2023

1. Bihter, 2023

Özet: Tutkunun, sadakatsizliğin, cesaretin ve büyük bir felaketin hikayesi.

OyuncularFarah Zeynep Abdullah, Boran Kuzum, Helin Kandemir

Yönetmenler: Caner Alper, Mehmet Binay

Bu içerikler de ilginizi çekebilir. 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Peaky67

Niye bu kadar övmüşsün onedio? Çıplak seks sahnesi çektiği için mi?