Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş'ın Yıldız Transferleri Çok Mutlu

Beşiktaş'ın Yıldız Transferleri Çok Mutlu

Fatih
03.09.2014 - 21:44

Beşiktaş'ın Yıldız Transferleri Çok Mutlu

Beşiktaş'ın iki yeni transferi Jose Ernesto Sosa ve Demba Ba, siyah-beyazlı takımda olmaktan mutluluk duyduklarını açıkladı.

BJK TV’ye açıklamalarda bulunan her iki oyuncu, takıma katkı vermek için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.

Çok çalışarak takımına yardımcı olmak istediğini belirten Arjantinli futbolcu Jose Ernesto Sosa, Beşiktaş’ın kendisini istemesinin çok önemli olduğunu vurgulayarak, “Beşiktaş tarafından istenilen bir oyuncu olmak çok güzel bir duygu. Takımın Şampiyonlar Ligi maçlarını da izledim. Orada gösterdikleri mücadele beni etkiledi” dedi.

Demba Ba ile oynamanın da güzel olduğunu kaydeden Sosa, takım arkadaşının yapacağı her hareketin kendisine sahada yer açacağını dile getirdi.

Futbolun, değişik yerlerden ve farklı kültürlerden gelen insanları aynı forma altında birleştirdiğini anlatan Arjantinli oyuncu, “Avrupa Ligi’nde grupta kimin olduğu önemli değil. Şampiyonlar Ligi elemelerindeki gibi oynar ve hırsımızı ortaya koyarsak gruptan rahat çıkarız. Sert bir ligde oynayacağız. Mücadelenin yoğun olduğu bir lig. Çok çalışarak takımıma yardımcı olmak istiyorum. Taraftarlar bana çok ilgi gösterdi. Onların gücünü bana anlattılar. Alacağımız sonuçlarda bize büyük katkıları olacaktır” ifadelerini kullandı.

Demba Ba: “Beşiktaş’ın çok büyük bir potansiyeli var”

Siyah-beyazlı takımın Senegalli oyuncusu Demba Ba ise kulübün kendisiyle ilgilendiğini duyduğunda çok heyecanlandığını vurgulayarak, “Üst seviyede oynayan bir takıma geldim. Bu takımın çok büyük bir potansiyeli var. Uzun zamandır buraya gelmek istiyordum. Beşiktaş’ın teklifiyle bu hayalim gerçekleşti” dedi.

Gol atarak ve asist yaparak takımın emeğine katkıda bulunmak istediğini anlatan tecrübeli oyuncu, “Takımla birlikte kazanmak istiyorum” derken, yeni insanlar ile farklı kültürleri tanımanın kişiliğine ve oyununa olumlu yönde etki ettiğini dile getirdi.

Avrupa Ligi’nde zor bir grupta olduklarını söyleyen Demba Ba, “Önemli deplasmanlar oynayacağız. Partizan deplasmanı zor olacaktır. Tottenham, İngiltere’nin güçlü ekiplerinden. Bizim inancımız, potansiyelimiz var. Gruptan lider çıkabileceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Spor Toto Süper Lig’de fizik mücadelenin üst seviyede olduğunu anlatan siyah-beyazlı futbolcu, “Zor bir lig gibi görünüyor. Teknik, fizik ve oyun zekası olarak sonuna kadar mücadele edecek güce sahibiz. Taraftarlarımıza ihtiyacımız var. Stadımız yokken onlara ihtiyacımız daha da arttı. Bazı maçları taraftar kazandırır. Çok önemli rolleri var bizim için” diyerek, sözlerini tamamladı.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/09/03/besikta...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0