Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş'ın En Hırçını Ramon Motta Oldu

Beşiktaş'ın En Hırçını Ramon Motta Oldu

Mustafa Murat ARSLAN
22.05.2014 - 16:08 Son Güncelleme: 22.05.2014 - 16:31

Beşiktaş'ın En Hırçını Ramon Motta Oldu

Spor Toto Süper Lig’in 2013-2014 sezonunu üçüncü sırada bitiren Beşiktaş’ta, en hırçın futbolcu Ramon Motta oldu.

Siyah-beyazlı takımın, sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı Brezilyalı oyuncu, hırçın tavırlarıyla dikkati çekti. Motta, Beşiktaşformasıyla 3 kez kırmızı kart görerek takımını yalnız bıraktı. Kayserispor ve Fenerbahçe maçlarında takımını bu şekilde yalnız bırakan siyah-beyazlı oyuncu, olaylı geçen ve tekrarlanmasına karar verilen Kasımpaşa mücadelesinde de kırmızı kartla cezalandırıldı.

Brezilyalı futbolcu, gördüğü kırmızı kartların yanı sıra 3 maçta da sarı kart gördü.

Bu sezon Kayserispor ve Elazığspor’un ardından en fazla kırmızı kart gören takım olarak dikkati çeken siyah-beyazlı ekipte Motta’nın dışında 6 futbolcu, hakemlerce oyun dışında bırakıldı.

Beşiktaş’ta Necip Uysal, Hugo Almeida, Serdar Kurtuluş, Ersan Adem Gülüm, İsmail Köybaşı ve Oğuzhan Özyakup; takımlarını çeşitli maçlarda yalnız bıraktılar.

Oğuzhan, yeni sezona cezalı başlayacak

Siyah-beyazlı ekibin sezonun son maçında Gençlerbirliği ile yaptığı maçta kırmızı kart gören Oğuzhan, yeni sezona cezalı başlayacak.

Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan maçın 90+3. dakikasında kırmızı kartla cezalandırılan genç oyuncu, yeni sezondaki ilk maçlarda takımını yalnız bırakacak.

Veli çok sarardı

“Kara Kartallar”ın orta sahasında başarılı bir sezon geçiren Veli Kavlak ise takımının en çok sarı kart gören oyuncusu oldu.

Sezon boyunca 9 kez sarı kart gören siyah-beyazlı oyuncu, 2 kez cezalı duruma düştü.

Bu oyuncunun ardından 1′er kez kırmızı kart gören oyunculardan Ersan Adem Gülüm ve Oğuzhan Özyakup, 6′şar kez de sarı kart görerek yine maç kaçırmak zorunda kaldılar.

Jones, yarım sezonda çok kart gördü

Beşiktaş’ın devre arasında transfer ettiği Jermaine Jones ise kısa sürede gördüğü sarı kartlarla dikkati çekti.

Almanya’nın Schalke 04 takımından kiralık olarak kadroya dahil edilen tecrübeli oyuncu, her iki maçta bir sarı kart gördü. Siyah-beyazlı formayı yarım sezonda 10 kez giyen Jones, hakemler tarafından 5 kez sarı kartla cezalandırıldı.

Fenerbahçe derbisinde kırmızı kart gören genç oyuncu Necip Uysal da 5 kez sarı kart gördü.

4 oyuncu sınırda bitirdi

Gördüğü 3 kırmızı kartla takımın en hırçın oyuncusu olan Motta, 3 kez de sarı kartla cezalandırıldı.

Bu oyuncunun yanı sıra Manuel Fernandes, Olcay Şahan, Gökhan Töre, Pedro Franco ve sezonun son maçlarında kadro dışı bırakılan Dany Nounkeu 3′er sarı kart gördü.

Devre arasında Galatasaray’dan kiralık olarak transfer edilen Dany, sarı-kırmızılı takımda gördüğü bir sarı kartın ardından Beşiktaş’taki kartlarıyla 1 kez cezalı duruma düştü.

Ligin ikinci yarısında oynamayan Fernandes’in yanı sıra Olcay Şahan, Gökhan Töre ve Franco, 3′er sarı kartlarıyla sezonu sınırda bitirmeyi başardı.

Holosko ve Kerim, kart görmedi

Beşiktaş’ta Filip Holosko ile Kerim Frei Koyunlu ise sezonu kart görmeden kapattı.

Bu sezon zaman zaman sakatlık sıkıntısı yaşayan ve 12 karşılaşmada görev alan Holosko, kart görecek bir durumla karşılaşmadı. Bu sezon 9 maçta forma şansı yakalayan Kerim de Holosko gibi kart görmedi.

Kart raporu

Beşiktaş’ta kart gören oyuncular şöyle:

Futbolcu

Sarı Kart

Kırmızı Kart

SPOR1903 / AA

Kaynak: http://www.spor1903.com/besiktasin-en...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın