Görüş Bildir
Haberler
Gaziantepspor 0-4 Beşiktaş

Gaziantepspor 0-4 Beşiktaş

Fatih
28.08.2015 - 20:07 Son Güncelleme: 28.08.2015 - 23:11

Güneş: "Her şey mükemmel değil"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 4-0 kazanılan Gaziantespor maçının skoruna aldanılmaması gerektiğini söyledi.

Farklı skora aldanılmaması gerektiğini söyleyen Güneş, 'Sezon başındayız henüz. Zaman zaman oyuncularımın dalgalanma geçirmesini doğal kabul ediyorum. En azından üç maçta da kaybetmeyi hak etmedik. Takım ve oyuncu üstünlüğümüz var. Bunu daha iyi oynayıp daha iyi koşarak iyi değerlendirmeliyiz. Evet puan kaybımız var ama bu ilk üç maçı hazırlık maçı gibi görebiliriz. Hem Mersin hem de Antep'i deplasmanda yenmek önemli. Özellikle saha zemini akıcı bir oyun oynamamızı engelledi. Oyuncularım maçı bırakmadan son bölüme kadar galibiyeti istediler. Hak ettiğimiz bir galibiyetti. Daha fazla pozisyon bulan bizdik ama bizim göze hoş gelen pas yüzdesi yüksek olan oyun anlayışımız bugün zeminin de etkisiyle yoktu. Yine de oyuncularıma teşekkür ediyorum ama skorun 4-0 olduğuna bakıp her şeyin mükemmel olduğunu söylememeliyiz.' dedi.

Rakipleri hakkında

UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri hakkında konuşan Güneş 'Gruba başlarken biz diğer takımlardan kendimizi aşağı görmüyoruz. Kendi futolumuzu oynayarak gruptan çıkmak istiyoruz. Sporting le Lokomotiv kağıt üzerinde bizimle beraber güçlü takımlar. Biz ilk maçta kazanıp iyi başlar, sahamızdaki maçları da alırsak gruptan çıkarız.' şeklinde konuştu.

Transferde son durum

Galatasaray'a transfer olan Cenl Gönen gitmesini arzu etmediğini ifade eden Güneş, 'Kaleci stoper orta saha arayışlarımız oldu zaman zaman ama elimizde oyuncular da var. Oynamayanların da istedikleri takdirde gidebileceklerini söyledik zaten. Giden gelenleri son güne kadar beklemek lazım. Transfer görüşmeleri var ama neticede elimizde bir kadro var ve bu kadroyu kullanacağız. Transferi de 1'ine kadar bekleyeceğiz. Cenk'in gitmesine şöyle üzüldüm. Üç kalecinin bizi taşıyabileceğini düşünmüştüm. Benim inandığım şeyi onda görmediğim için üzüldüm. Gitmesini istemezdim ama gitmek isteyen oyuncuyu tutarsanız da bir yararı olmaz. Alternatif olarak bir kaleci daha olması gerekebilir. Veysel Tolga ve Günay var ama üç kulvarda mücadele edeceğimiz için bir kaleci daha bizi rahatlatır.' ifadelerini kullandı.

Maçkolik

Kaynak: http://www.mackolik.com/Haber/174872/...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Cenk: "Golde sevinmek içimden gelmedi"

Beşiktaş'ın golcüsü Cenk Tosun, 4-0'lık Gaziantepspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

LigTV'ye konuşan Cenk; 'Burada, Gaziantepspor'da 3,5 senem geçti. Türkiye'deki ilk deneyimimdi. Tolunay Hoca'ya ve Kızıl ailesine teşekkür ediyorum. Bugün golde sevinmek içimden gelmedi. Gola tınca haykırmak ister insan ama saygımdam sevinmek gelmedi. Hepsine teşekkür ediyorum.' sözlerini kullandı.

'Penaltıda içimden vurmak geldi. Aslında düşen kaçırır derler ama güzel gol oldu ters köşeye gitti. Sonrasında da fark geldi. Güzel goller oldu. Birinci golde Oğuzhan'ı kutlamam lazım. Çok güzel gol attı. İkinci golde penaltı vardı. Ben de güzel vurdum. 3. golde kontra ataktan iyi bir gol attık. Dördüncü golde de iyi bir atak sonucu Kerim Frei bitirdi ve farklı bir galibiyet aldık.'

Avrupa Ligi grubu hakkında...

'Güçlü bir grup oldu. Sporting ve Lokomotiv Moskova'yı herkes biliyor zaten. Güçlü ekipler. Diğer takımı pek tanımıyoruz ama Beşiktaş'ın grıuptan çıkma alışkanlığı var zaten bunu sürdürmek istiyoruz.'

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/-pena...

Oğuzhan: "Çok çalışmanın ödülü bu"

Beşiktaş 'ın Gaziantepspor'u 4-0 mağlup ettiği maçta kilidi açan golü atan Oğuzhan Özyakup , mücadelenin ardından konuştu. Oğuzhan attığı frikik golünde yaşananları anlatırken, Tümer Metin'e de mesaj gönderdi.

Maça kontrollü, baskılı başladık. Gole kadar denge bizim elimizdeydi. Bir türlü golü bulamadık. Golü bulduktan sonra da, alan veriyorlar, bunu analizlerde de görmüştük. Tolga abi Ersan'a gelerek, benim için kalecinin köşesine vur demişti. Ben de onu dinlemedim diyeyim. Antrenmanlarda bu vuruşu çalıştım. Tümer abi Mersin maçında o top oradan girmez demişti, aynı noktada. Çok çalıştım ben. Çok çalışmanın ödülü de bu. İlk golü bulduktan sonra çok rahatladık. Çok alan bulduk ve bunu da iyi değerlendirdik.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/superlig/...

Gaziantepspor 0-4 Beşiktaş

Gaziantepspor 0-4 Beşiktaş

Beşiktaş, Gaziantepspor deplasmnaında son 15 dakikada coştu. Rakibini 15 dakikadaki 4 golüyle 4-0 yenen siyah beyazlılar, 6 puana ulaştı. 

Karşılaşmaya ev sahibi ekip son 2 haftada olduğu gibi topun arkasına geçerek başladı. Beşiktaş da Mario Gomez'e top indirip onun dağıtacağı toplarla ve kanatlardan yapılacak ortalarla etkili olmaya çalıştı. 8. dakikada böyle bir pozisyon yakalayan siyah beyazlılarda Gomez topa ayağını uzatamadı. Diğerinde ise tecrübeli isme Arokoyo müsaade etmedi.

İlk yarı bu pozisyonların gol olmaması nedeniyle 0-0 sona erdi. Gaziantepspor ilk yarıda tehlikeli bir pozisyon yakalayamadı.

İkinci yarıdaki ilk tehlikeyi yaratan ev sahibi oldu. 64. dakikada Chibuike defansı geçip vurdu ama top auta gitti. Pozisyon bulmakta oldukça zorlanan Beşiktaş aradığı golü 76. dakikada bir duran topta buldu.

Oğuzhan, ceza sahası önünde kullanılan serbest vuruşta nefis vurdu ve geçen sezonki gibi Kamil Ocak'ı boş geçmedi. İlk haftanın yıldızı, golle tanışmış oldu. 

Golden sonra rahatlayan Beşiktaş, 83. dakikada Cenk'in yerde kalmasıyla bir penaltı kazandı. Atışı kullanan Cenk, bu sezonki 4. golünü atarak takımını rahatlattı.

86. dakikada fark güzel bir kontratakla 3'e çıktı. Cenk'in pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Gökhan, daha boş durumdaki Olcay'ı gördü, o da skoru 3-0'a getirdi.

Son dakikada Kerim de bir gol attı ve skoru belirleyen isim oldu: 0-4

Beşiktaş son 15 dakikadaki fırtınasıyla sahadan 4-0 galip ayrıldı ve 6 puana yükseldi. Siyah beyazlılar böylece 3 hafta sonunda 10 gole ulaşmış oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0